Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 06, 19:49)
As ketvirtadieni isgeriau paskutine tablete snd 6 diena mm dar nera...pilva ir nugara plesia,turejau gerti vaistu nuo skausmo.....kazi nuo streso cia taip gali buti....jei mm ateis savaitgali-nebus kur tyrimu pasidaryt.... doh.gif

Man zinok irgi prasidejo ne po 5 dienu, o tada kada ir turejo prasideti. Ciklas tada buvo kokios 32 dienos.
Na stresas irgi daro savo.
O tyrimus sestadieni galesi pasidaryt jei vilniete. Tik sekmadieni aisku jau niekur.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 06, 06:59)
ačiū už nuorodą  4u.gif  4u.gif
Persikute, laikom kumštukus, jei gydytojas liepe , tai laukiam  oro_buckis.gif stiprybės ir laikykis mergyt  oro_buckis.gif
Papildyta:

lamona jau stambule kaip suprantu  thumbup.gif

nauja tema, nes kelias dienas nebus kaip prie kompo prisėsti  4u.gif 41-a tema
mergaitės žinot forumo taisykles , tad į naujus namučius kraustomės kai šie bus pilni  wub.gif

Taip.
Aš tr wub.gif
Pabėgau nuo lietuviško lietaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 06, 16:58)
Man zinok irgi prasidejo ne po 5 dienu, o tada kada ir turejo prasideti. Ciklas tada buvo kokios 32 dienos.
O tyrimus sestadieni galesi pasidaryt jei vilniete. Tik sekmadieni aisku jau niekur.

As ne Lietuvoje.... doh.gif Airijoje niekur sest. nepasidarysiu,nebent uzsitestu iki sekmadienio .....ir kodel taip nesiseka visko suderint doh.gif
O kelinta cd pradejot pirma tablete?man Mastura parase kad nuo 2 cd o informaciniam lapely raso kad nuo 5cd reikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 06, 16:58)

O jus kiek ciklu vartojot cyclo? 4u.gif kazin ar kiekviena cikla skirtingai mm ateina....
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 06, 20:27)
As ne Lietuvoje.... doh.gif Airijoje niekur sest. nepasidarysiu,nebent uzsitestu iki sekmadienio .....ir kodel taip nesiseka visko suderint  doh.gif
O kelinta cd pradejot pirma tablete?man Mastura parase kad nuo 2 cd o informaciniam lapely raso kad nuo 5cd reikia  g.gif
Papildyta:

O jus kiek ciklu vartojot cyclo?  4u.gif kazin ar kiekviena cikla skirtingai mm ateina....

As nuo 5 cd gerdavau. O mmm ateidavo grynai pagal cikla. Tikrai ne po 5 dienu.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 06, 17:35)
As nuo 5 cd gerdavau. O mmm ateidavo grynai pagal cikla. Tikrai ne po 5 dienu.

O kada reikia pradeti gerti antra pakuote?informac lapely parasyta kad po 7 dienu pertraukos,bet jei mm neprasideda tada pradet gert jas veliau t.y. 5 cd? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 06, 21:30)
O kada reikia pradeti gerti antra pakuote?informac lapely parasyta kad po 7 dienu pertraukos,bet jei mm neprasideda tada pradet gert jas veliau t.y. 5 cd?  g.gif

na sito deja nezinau 4u.gif klauskit gydytojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 07, 07:34)
na sito deja nezinau 4u.gif klauskit gydytojo biggrin.gif

Aciu lb uz atsakymus 4u.gif uzpuoliau su klausimais blush2.gif mm atejo siryt t.y. lygiai po savaites nutraukus vaistukus smile.gif
Beje,ar jum tie vaistau padeji?numuse FSh?as snd priduosiu krauja-lb tikiuosi kad fsh bus nukrites ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_Viltele: 07 liepos 2016 - 10:51
QUOTE(R_Viltele @ 2016 07 07, 11:50)
Beje,ar jum tie vaistau padeji?numuse FSh?as snd priduosiu krauja-lb tikiuosi kad fsh bus nukrites  ax.gif

ne, nepadejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 07 07, 09:27)
ne, nepadejo  biggrin.gif

verysad.gif verysad.gif o kiek ciklu jus tas tabletes vartojot? Jei tie vaisti nepadeda-tai jau viskas-nurasytos mes? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Nors IVF planuojam ne TR, bet norėčiau įsiprašyti pas jus į ratelį blush2.gif
Dėl ribotų atostogų galimybių ir t.t. šiai procedūrai kol kas galim rinktis tik LT.. ir jeigu viskas ok, rugpjūčio pab. bandysim startuot..
Vieną kartą per 4 metų bandymus buvo pavykę natūraliai, bet dėl žemo PRG žirniukas greitai pabėdo.. nors šiaip hormonų tyrimai pas mane geri..
Ruošiantis IVF viena forumietė su kuria susibendravom ir kuriai jau pavyko susilaukti džiaugsmelio rekomendavo pasidomėti dėl turkiško progesterono, kadangi pas mus jo įsigyti nėra galimybių, gal kuri mergaitė turi atlikusio, arba būtų galimybės parvešti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Labai užjaučiu tave Persikute ir l_satyrą. Stiprybės jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif.

Turiu likusio crinono 1 pilną dėžutė, o kitoje 10 vnt. Taip pat 3 dėžutes imunoglobilino. Laikau šaldytuve. Jei kuriai reikėtų, drąsiai kreipkitės smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 07 07, 13:34)
Sveikos mergaitės,
Labai užjaučiu tave Persikute ir l_satyrą. Stiprybės jums abiems 4u.gif  4u.gif  4u.gif.

Turiu likusio crinono 1 pilną dėžutė, o kitoje 10 vnt. Taip pat 3 dėžutes imunoglobilino. Laikau šaldytuve. Jei kuriai reikėtų, drąsiai kreipkitės  smile.gif.

rneringa, gal paciai nebereikia??? Gal nestuke.gif ?? wub.gif
Kaip paciai sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti