Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 03, 14:58)
Jurmarta   tavęs nėra sąraše, prašom pasipasakoti, kiek kokių procedūrų pavyko ar ne, kokia diagnozė, kurioje šalyje darėte.  Kurią kliniką renkatės tr?

Buvau sarase, tik kazkur is jo dingau...Esu nevaisingumo skyrelio senbuve, sedziu cia jau virs 10 metu
.visos su kuriom pradejau si kelia jau po kelis vaikus augina..2IUI, 2IVF VK po kuriu pastoju, bet nesivysto, isvada-neaiskios kilmes nevaisingumas..greit 40man, taigi liepos vidury,jei mm nepaves laukia paskutinis bandymas Memorial
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 03 liepos 2016 - 16:13
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 03, 17:12)
Buvau sarase, tik kazkur is jo dingau...Esu nevaisingumo skyrelio senbuve, sedziu cia jau virs 10 metu
.visos su kuriom pradejau si kelia jau po kelis vaikus augina..2IUI, 2IVF  VK po kuriu pastoju, bet nesivysto, isvada-neaiskios kilmes nevaisingumas..greit 40man, taigi liepos vidury,jei mm nepaves laukia paskutinis bandymas Memorial

Įtrauksiu. Gal netyčia aš tada ištryniau jei buvai. Kaip ir minėjau telefonu negaliu atlikti tvarkymo gal va ir sugadinau info apie tave... Todėl ir jungiuosi per kompą.
Tikrai ne visos su vaikučiais kad ir kaip norėtųsi kad taip būtų tad drąsiau ir ryžtingiau žiūrėk į šį bandymą.laikysim kumštukus! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Reiktų vilniečių mergaičių informacijos,kur Vilniuje galėčiau gauti kasolin ? Gal yra koks turgus ar pan
Atsakyti
Dar kart gadinu statistika rezultatas <2
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 12:28)

Labai gaila, laikykites... verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 13:28)

Kaip liudna verysad.gif stiprybes tau console.gif
Atsakyti

oi l_satyra laikykis. ar turi dar saldytu? ar cia buvo ta vienintele likusi?
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 14:28)

Labai gaila angel_sadangel.gif Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 14:28)

Labai,labai liūdna sad.gif
Tik prašau nesustok wub.gif tau būtinai reikia tapti mama!!!
Atsakyti
Mergaites, jei estradiolis pakiles, o fsh krites, tai cia jau ragai? unsure.gif paaiskinkit, kas del ko. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena , nezinau ar teisingai pataikiau del IVF, darem IVF 21 isodinimas buvo 23, bet kaip bebutu gaila 2 liepos pradejau kraujuoti , pradejau dometis paskirtais vaistais kurie buvo israsyti po IVF ir informaciniame lapelyje parasyta kad vaistu prednisolon negalima vartoti pirmus 3 nestumo menesius o man juos reikejo gerti 2 kart dienoj . Gal mergaites daugiau zinot ka nors apie tai , mum tai pirmas IVF ir ........ ;(
Atsakyti

Laikykis, verysad.gif
Atsakyti