Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 12:16)
wub.gif negaliu atsigaut wub.gif

10 dpi - hcg 161

Sveikinu 4u.gif
wub.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 02, 19:28)
Bahcheci ;-) Nors siandien ir sis daktariuks apziurejes sake, kad nemato poreikio LP! Bet spresim eigoje.
Murke, ar galetum surasyt kelias graziausias vietas, kur jus plaukiojot ir vaiksciojot;-) atejo mano eile  bigsmile.gif
9 sav! Laikas greitai lekia mirksiukas.gif

O tavo amh nėra iš žemesnių?
Ivf jau atskridot? Ar konsultacijai?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 02, 22:31)
O tavo amh nėra iš žemesnių? 
Ivf jau atskridot? Ar konsultacijai?

Konsultacijoj buvau kova, dabar jau veiksmas ;-). Amh nebuvo zemas dar. Paskutini kart laboratorijoj Antakalny dariausi, kur keista skale, nuo 0.097 iki 2.96, tai rode 2,48.
Atsakyti
Persikute123 wub.gif laugh.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yess.gif
Kaip prisimenu musu pirma susitikima kai apie tr net kalbos nebuvo tai oiiii wub.gif matai kaip gyvenimas pasisuko wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus wub.gif viskas dar labai trapu, bet tikiu, kad sikart viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(l_satyra @ 2016 07 02, 15:34)

Spausim rytoj kumscius uz tave! thumbup.gif

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 02, 16:42)

O aš pati rytoj jau leisiuos pirmą špriciuką  blush2.gif  bigsmile.gif

Wuhuuu, su startu!! Pacio sekmingiausio vaikuciu auginimo 4u.gif
Bachceci daktariukui linkejimai bigsmile.gif gal PGD planuojat irgi?

QUOTE(Irėnė @ 2016 07 02, 23:25)
Persikute123  wub.gif  laugh.gif  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yess.gif
Kaip prisimenu musu pirma susitikima kai apie tr net kalbos nebuvo tai oiiii  wub.gif  matai kaip gyvenimas pasisuko wub.gif

Oj brangioji.. Tikrai nezinai, kur tave gyvenimas nubloks rolleyes.gif Na bet svarbiausia, kad bloskia ten, kur laime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 02, 23:42)
Konsultacijoj buvau kova, dabar jau veiksmas ;-). Amh nebuvo zemas dar. Paskutini kart laboratorijoj Antakalny dariausi, kur keista skale, nuo 0.097 iki 2.96, tai rode 2,48.

turbūt susimaišiau , nes galvojau kad per ivf buvo tik keli foliai .todėl ir pagalvojau kodėl pasirinkot Bahsesi kliniką. dabar aišku , tieisog susimaišiau .
spausim kumštukus wub.gif thumbup.gif

LaMona parašyk info apie save, kiek procedūrų daryta , kokių, kokioje šaly, rezultatas, kokia diagnozė. itrauksiu į sąrašiuką, 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 02, 16:06)
Siandien uztrukom lygiai valanda nuo nusileidimo iki isejimo ax.gif

laikom kumštukus wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 03, 09:17)
turbūt susimaišiau , nes galvojau kad per ivf buvo tik keli foliai .todėl ir pagalvojau kodėl pasirinkot Bahsesi kliniką. dabar aišku , tieisog susimaišiau .
spausim kumštukus  wub.gif  thumbup.gif
LaMona parašyk info apie save, kiek procedūrų daryta , kokių, kokioje šaly, rezultatas, kokia diagnozė. itrauksiu į sąrašiuką, 4u.gif
Papildyta:
laikom kumštukus  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Meskute, du iui natūraliame ir vienas ivf vk, bet gal dar netrauk. Kad aš čia retas svečias. Va grįšiu iš tr nestuke.gif , tai įtrauksi prie geros statistikos. Dabar, kai tris klinikas lt praėjome (nw, vk ir konsultacija bak), pati sau tyrimus buvau skyrusi (grybo g) ir dar pas tr Memoriale konsultavomės, tai tiek daug visokių diagnozių turime, kad, jei surašyčiau, tai mergaitės išsigąstų, bet realiai visi gydytojai sakė, kad tai tik smulkmenos, negalinčios kišti kojos pastoti. Tai greičiausiai priežastis - 0,6, o dabar jau 0,5amh.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 03, 10:43)
Meskute, du iui natūraliame ir vienas ivf vk, bet gal dar netrauk. Kad aš čia retas svečias. Va grįšiu iš tr  nestuke.gif , tai įtrauksi prie geros statistikos. Dabar, kai tris klinikas lt praėjome (nw, vk ir konsultacija bak), pati sau tyrimus buvau skyrusi (grybo g) ir dar pas tr Memoriale konsultavomės, tai tiek daug visokių diagnozių turime, kad, jei surašyčiau, tai mergaitės išsigąstų, bet realiai visi gydytojai sakė, kad tai tik smulkmenos, negalinčios kišti kojos pastoti. Tai greičiausiai priežastis - 0,6, o dabar jau 0,5amh.

4u.gif 4u.gif įtraukiau laikysim kumščius ir už tave mergyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 03)
laikom kumštukus  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Labai aciu uz palaikyma 4u.gif wub.gif

Grizau is konsultacijos. Mano foliui visiskai vienodai, kad ryju Estrofem doh.gif Uzaugo grazuolis cool.gif Siandien Ovitrelle, isodinimas uz savaites. Dar karteli apturejau dziaugsmo sekmadieni dirbancios vaistines ieskoti ax.gif Na bet tai savaite atostogu apturesim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 03, 10:04)
4u.gif  4u.gif įtraukiau laikysim kumščius ir už tave mergyt  thumbup.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 03, 10:38)
Labai aciu uz palaikyma 4u.gif  wub.gif

Grizau is konsultacijos. Mano foliui visiskai vienodai, kad ryju Estrofem doh.gif Uzaugo grazuolis cool.gif  Siandien Ovitrelle, isodinimas uz savaites. Dar karteli apturejau dziaugsmo sekmadieni dirbancios vaistines ieskoti ax.gif Na bet tai savaite atostogu apturesim thumbup.gif

clap.gif už foliukus
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 13:16)
wub.gif negaliu atsigaut wub.gif

10 dpi - hcg 161

NUOSTABU! wub.gif Persikute123 ,sveikinu!!Aukit!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 02, 23:42)

Laikau kumscius,kad griztumet trise arba keturiese! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 03 liepos 2016 - 11:19
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 03, 12:19)
NUOSTABU! wub.gif Persikute123 ,sveikinu!!Aukit!!! wub.gif
Papildyta:

Laikau kumscius,kad griztumet trise arba keturiese! wub.gif

Jurmarta tavęs nėra sąraše, prašom pasipasakoti, kiek kokių procedūrų pavyko ar ne, kokia diagnozė, kurioje šalyje darėte. Kurią kliniką renkatės tr?
Atsakyti