Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 13:16)
wub.gif negaliu atsigaut wub.gif

10 dpi - hcg 161

persikute,mamyte busima,sveikinimai,dziaugsamas begalinis wub.gif wub.gif
megaukis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 11:16)

10 dpi - hcg 161

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip faina! wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai! 4u.gif

Kuri sekanti?? blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Kas kiek laiko pirmam puslapiuke arnaujinama statistika?? Kai kiekviena karta sulaukiam teigiamu rezultatu cia, as vis begu i pirma puslapiuka tikrinti statistikos... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 02 liepos 2016 - 13:32
Mergaites, kaip vadinasi ta kavinuke Istiklal gatvej su nuostabiais vaizdais i Bosforo sasiaurio puse??? Neatamenu dabar jau... doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 02, 14:06)
Mergaites, kaip vadinasi ta kavinuke Istiklal gatvej su nuostabiais vaizdais i Bosforo sasiaurio puse??? Neatamenu dabar jau...  doh.gif  blush2.gif  ax.gif

Gal turi omeny Midlepoint? g.gif

Del statistikos vedimo - meskute per mobilu negali koreguoti, tad tikrai ne kasdien wink.gif

Aciu visoms uz sveikinimus wub.gif tikiuosi mazylis sparciai auga ir dziugins tevelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 13:10)
Gal turi omeny Midlepoint?  g.gif
Del statistikos vedimo - meskute per mobilu negali koreguoti, tad tikrai ne kasdien wink.gif
Aciu visoms uz sveikinimus wub.gif tikiuosi mazylis sparciai auga ir dziugins tevelius wub.gif

Taip, ta pati. Aciu! mirksiukas.gif
Dar pasiguglinau, pasitikslinau - Midpoint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 02 liepos 2016 - 14:16
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 02, 14:26)
Kas kiek laiko pirmam puslapiuke arnaujinama statistika?? Kai kiekviena karta sulaukiam teigiamu rezultatu cia, as vis  begu i pirma puslapiuka tikrinti statistikos...  blush2.gif  ax.gif

o kada turėčiau atnaujinti statistiką? g.gif taip naujiname kai mergaitės parašo kad pavyko viešai arba man į až 4u.gif kelių dienų bėgyje. bet stengiuosi sužinojusi kuo greičiau 4u.gif

jei kas norite , mergytės, nesikuklinkite, rašykite galiu perleisti jums temutės kuravimą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 02 liepos 2016 - 14:41
QUOTE(Karigailė @ 2016 07 02, 12:32)
Labas, merginos  4u.gif Aš labai ne į temą, bet gal pagelbėsit ax.gif Kaip suprantu, čia dauguma esat skridę į Stambulo Atatiurko oro uostą. Greitai ir aš ten skrisiu, bet tik tranzitu. Persėdimui turėsiu nepilnai 3 valandas, reiks tarptautinių skrydžių terminalą pakeist į domestic.

Siandien uztrukom lygiai valanda nuo nusileidimo iki isejimo ax.gif

QUOTE(-Murke- @ 2016 07 02, 13:12)
Augam po truputi. Pas gydytoja tik po dvieju sav, atrodo laikas slenka ir to vizito. Pozymiu nebuvo, bet vakar ir uzvakar truputu pykino.  Tai matyt auga! wub.gif  as po savo dvieju nelaimiu negaliu atsipalaiduot. Bet su laiku eina viskas geryn, daugeja to atsipalaidavimo.

Kad kuo daugiau atsipalaidavimo butu ir galetum megautis nestuke.gif wub.gif

QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 13:16)

10 dpi - hcg 161

clap.gif clap.gif clap.gif Nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif

l_satyra sekanti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 12:16)

10 dpi - hcg 161

Didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif lengvo nestuke.gif
Atsakyti
Dėl oro uosto- tai vakar nusleidom 22 val., o pro pasų kontrolę galų gale praėjom prieš pat vidurnaktį : 2 valandas užtrukom!! Atrodo, kad kruopščiau tikrina ir dar naujovė - visiems liepia atsitraukti nuo posto ir į kamerą žiūrėti - filmina ar fotkina, žodžiu visus registruoja dabar ir taip g.gif Karigaile, siūlyčiau turėti atsispauzdinus ir antrą įsodinimo kortelę, , bandyti eiti be eilės pareigūnams parodzius, kad Tau svarbu suspėt. Mamas su vaikučiais visi užleido, žmonės supratingi, tikrai nepyks.

PERSIKUTEEEEEE!!!!!!!!!! Net ašarą spaudžia, kaip džiugu už Tave 4u.gif 4u.gif heart.gif

Ailima, tavo naujienos nerealios - busima daugiavaikė mirksiukas.gif 2.gif 2.gif

L_Satyra - laukiam Tavo sekančių gerų naujienų. Siunčiam energiją group.gif group.gif

Nuojauta - stiprybės, kantrybės ir į gerų naujienų eilę !! flirt.gif flirt.gif

Gummy - gero vizito ryt į kliniką 4u.gif mirksiukas.gif

Murke, fainai, kartu mėgaujamės Tavo pilvelio naujienom nestuke.gif 4u.gif Kelinta dabar jūsų savaitė? mirksiukas.gif

Visoms slapukėms sėkmės !!!

O aš pati rytoj jau leisiuos pirmą špriciuką blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 02 liepos 2016 - 16:43
Ačiū pasidalinusioms patirtimi 4u.gif Skirtingai visoms, tai vistiek nežinau, ką daryt doh.gif Jei valandą užtruktumėm, būtų puiku. Bet jei dvi doh.gif Nelabai ir tik su rankiniu bagažu spėtumėm doh.gif Oi, ar tik neteks nustatyt Šreko katino akis ir lįst be eilės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 07 02, 16:42)
Murke, fainai, kartu mėgaujamės Tavo pilvelio naujienom  nestuke.gif  4u.gif  Kelinta dabar jūsų savaitė?  mirksiukas.gif

Visoms slapukėms sėkmės !!!

O aš pati rytoj jau leisiuos pirmą špriciuką  blush2.gif  bigsmile.gif

Man dabar 9 sav smile.gif
Ir sekmes tau dideliausios? I memorial si karta? LP nedarei?
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 07 02, 18:13)
Man dabar 9 sav smile.gif
Ir sekmes tau dideliausios? I memorial si karta? LP nedarei?

Bahcheci ;-) Nors siandien ir sis daktariuks apziurejes sake, kad nemato poreikio LP! Bet spresim eigoje.
Murke, ar galetum surasyt kelias graziausias vietas, kur jus plaukiojot ir vaiksciojot;-) atejo mano eile bigsmile.gif
9 sav! Laikas greitai lekia mirksiukas.gif
Atsakyti