Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 07 02, 04:26)
Oi kaip laikom kumštukus ir laukiam gražių naujienų  wub.gif

Nuojauta!  wub.gif  thumbup.gif kumščius suspaudė!!!

Ailima,  kiek vaikučių  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Nepykit merginos,  tikrai kasdien prie PC neatsisėdu tad ir koreguoti negaliu kasdien. Kaip ir minėjau mano telefonas tokios ilgos žinutės neleidžia be peršokinėjimų koreguoti. Tai stengiuosi susižiūrėti ir pakoreguoti kai prisėdu prie PC.
Bet jei kas nori rašykit drasiai,  galit būti temutės kuratorė  wub.gif 
Kebetiokst laukiesi  wub.gif  natur pavyko  wub.gif

Na kazkaip taip...kai atsidare viskas po pirmo,tai ziuriu i senatve reiks pradet saugotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 01, 13:05)
lsatyra  4u.gif glostyk savo pilvuka brangioji  wub.gif

Dėkui, glostau, šnekinu, tikiuosi viskas ok! wub.gif

QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 01, 15:33)
Lsatyra, gal ir tu rytoj kraujuka nuleidinesi? Jau turetu kazka rodyt ax.gif

Dar ne, gal pirmadienį... wub.gif

QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 01, 20:01)
Lendu iš pogrindžio

Stipriai spaudžiame kumštukus nestuke.gif

QUOTE(ailima @ 2016 07 01, 22:22)
Turim 6 sveikas blastutes !!  wub.gif

Nagi super wub.gif
Tai ilgai nelaukus ir lėksit pasiimti savo gražuolių?
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 02, 08:22)
Dėkui, glostau, šnekinu, tikiuosi viskas ok!  wub.gif
Dar ne, gal pirmadienį... wub.gif
Stipriai spaudžiame kumštukus  nestuke.gif
Nagi super  wub.gif 
Tai ilgai nelaukus ir lėksit pasiimti savo gražuolių?

Laikom laikom kumštukus thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Smagumėlis wub.gif
Sveikinu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 02, 07:12)
Na kazkaip taip...kai atsidare viskas po pirmo,tai ziuriu i senatve reiks pradet saugotis  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Persikuteeeee, refresh refresh refresh wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 07 01, 23:22)

oooooooooooo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jau laiminga as thumbup.gif
kada,kada leksi pas vaikučius????????
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif Aš labai ne į temą, bet gal pagelbėsit ax.gif Kaip suprantu, čia dauguma esat skridę į Stambulo Atatiurko oro uostą. Greitai ir aš ten skrisiu, bet tik tranzitu. Persėdimui turėsiu nepilnai 3 valandas, reiks tarptautinių skrydžių terminalą pakeist į domestic. Problema tame, kad skrydžiai ne jungtiniai ir įsivaizduoju, kad Vilniuje mano bagažą registruos tik iki Stambulo. O Stambule reiks jį atsiimt ir kitam terminale registruotis iš naujo. Bijau, kad galiu pritrūkti laiko unsure.gif Gal kuri atkreipėte dėmesį, kiek laiko užtrunkat nuo nusileidimo iki bagažo atsiėmimo? AČIŪ 4u.gif
Atsakyti

Oi koks puikus burelis!
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 01, 18:09)
Ne tik gleivine, bet ir foliai... Skrendui FET'ui, tik va dar neaisku, kada jis bus. Turejo buti liepos 5-6 d. (19-20cd), o dabar tik sekmadieni tikriausiai suzinosiu viska.

Kaip jus augat?

Augam po truputi. Pas gydytoja tik po dvieju sav, atrodo laikas slenka ir to vizito. Pozymiu nebuvo, bet vakar ir uzvakar truputu pykino. Tai matyt auga! wub.gif as po savo dvieju nelaimiu negaliu atsipalaiduot. Bet su laiku eina viskas geryn, daugeja to atsipalaidavimo.

O tau sekmes wub.gif tikiu, kad bus sekmingas kartas smile.gif ir kad grazuole snaigute pasiliks ilgam!

Nuojauta, po tiek streso - dabar begalines laimes!

Ir visoms mergaitems didziausios sekmes!

Persikute, wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Karigailė @ 2016 07 02, 11:32)
Labas, merginos  4u.gif Aš labai ne į temą, bet gal pagelbėsit ax.gif Kaip suprantu, čia dauguma esat skridę į Stambulo Atatiurko oro uostą. Greitai ir aš ten skrisiu, bet tik tranzitu. Persėdimui turėsiu nepilnai 3 valandas, reiks tarptautinių skrydžių terminalą pakeist į domestic. Problema tame, kad skrydžiai ne jungtiniai ir įsivaizduoju, kad Vilniuje mano bagažą registruos tik iki Stambulo. O Stambule reiks jį atsiimt ir kitam terminale registruotis iš naujo. Bijau, kad galiu pritrūkti laiko  unsure.gif Gal kuri atkreipėte dėmesį, kiek laiko užtrunkat nuo nusileidimo iki bagažo atsiėmimo? AČIŪ  4u.gif

Man rodos apie 30-40 minuciu praeiti pro pasus iki bagazo . Manau spesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 02, 09:25)
Persikuteeeee, refresh refresh refresh wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif negaliu atsigaut wub.gif

10 dpi - hcg 161
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 13:16)

10 dpi - hcg 161

Nuostabu wub.gif tylūs bet laaaabai nuoširdūs sveikinimai wub.gif Aukit!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 02, 12:16)

10 dpi - hcg 161

Ech drauge, negaliu, dziaugiasi musu sirdutes be galo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karigailė @ 2016 07 02, 11:32)
Labas, merginos  4u.gif Aš labai ne į temą, bet gal pagelbėsit ax.gif Kaip suprantu, čia dauguma esat skridę į Stambulo Atatiurko oro uostą. Greitai ir aš ten skrisiu, bet tik tranzitu. Persėdimui turėsiu nepilnai 3 valandas, reiks tarptautinių skrydžių terminalą pakeist į domestic. Problema tame, kad skrydžiai ne jungtiniai ir įsivaizduoju, kad Vilniuje mano bagažą registruos tik iki Stambulo. O Stambule reiks jį atsiimt ir kitam terminale registruotis iš naujo. Bijau, kad galiu pritrūkti laiko  unsure.gif Gal kuri atkreipėte dėmesį, kiek laiko užtrunkat nuo nusileidimo iki bagažo atsiėmimo? AČIŪ  4u.gif

Ten tikrai užtrunka. Prieš mėnesį mes gal valandą užtrukome, kol pasų kontrolę praėjome. Jau net lagaminų takelis nebesisuko. O dabar ten dar patikra sustiprinta. Gali būti dar ilgiau. Mes po Paryžiaus Charly įvykių kitą dieną į Londoną skridome, tai tris valandas ten patikroje stovėjome. O jūs Ataturkyje žinokite, kad kairėje pusėje - keturi čimodanų takeliai, o dešinėje labai daug takelių. Man mergaitės būtų nepasakę, tai būčiau tų dešinėje nepamačiusi.
Atsakyti