Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(-Murke- @ 2016 07 01, 17:34)
Sekmes sekmes tau  wub.gif  wub.gif o tu tik konsultacijai skrendi, ar jau ir transferis bus, jeigu viskas ok?

Del gleivines tai gal nepergyvenk. Kadangi antro matavimo metu irgi pamazejo 1 mm, tai ispuciau akis ir sakiau kaip taip? Sake nuo matavimo kampo ir technikos priklauso ir 1 mm svyravimas normalu. smile.gif

Ne tik gleivine, bet ir foliai... Skrendui FET'ui, tik va dar neaisku, kada jis bus. Turejo buti liepos 5-6 d. (19-20cd), o dabar tik sekmadieni tikriausiai suzinosiu viska.

Kaip jus augat? wub.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 01, 18:40)
Man taip pat atrase Aygul. Irgi iskart suorganizavo ir transferi, ir viesbuti uzsake paprasius  thumbup.gif  Tik va nesuptatau biski, nes rasiau angliskai, o atsake gai rusiskai...  blink.gif  Tai biskiuka teko atrefresinti rusu kalbos zinias...  doh.gif  lotuliukas.gif

Svarbiausia, kad viska operatyviai suorganizavo thumbup.gif Kad ir rusiskai biggrin.gif
Atsakyti
Gummy bear,sekmes!tikiuosi virusas suveiks mirksiukas.gif

Merginos,gal kas turit dar atliekamo progestano?ar galit parvezti?
Reiktu 40 ampuliu...iki 12 savaiciu,nes dabar jau pradejau keistis,ir jei pritruksiu bus labai baisu nutraukti anksciau nei reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, Aygul yra moteriškas vardas. Be to, aš su ja kalbėjau telefonu.

Lendu iš pogrindžio, norėjau kada bus rezultatai, bet kadangi po to sprogimo daug baimių, tai pasipasakosiu.

Važiavome pasiimti snaigutės. Mūsų skrydis į IST buvo kaip tik sprogimų diena, mes atskridome ten apie 15 val. ir dar 1.5 val. mes laukėme oro uoste vairuotojo būtent toj vietoj, kur vyko sprogimai. Tai vakare kai išgirdau per žinias kaip viskas vyko, tai taip bloga pasidarė man..
Šiandien grįžome jau namo. Oro uoste žmonių daug, eilės didelės, apsaugos ne per daugiausiai mačiau. Viskas vyksta lyg niekur nieko. Pirmo aukšto nemačiau (ačiū Dievui), todėl neaišku, ar ten liko kokių nors sprogimo pėdsakų.
Man tas buvimas oro uoste šiandien didžiausią baimę kėlė, buvo žiauriai nejauku, bet ir teroristų nereikia: šiandien vairuotojas mus veždamaa namo vis neužmušė: vos neatsitrenkėme į mašiną belekokiu greičiu lėkdami, nu žo... doh.gif Ir apskritai, tie vairuotojai bele kaip neatsakingai dirba savo darbą:prašiau šiandien ankščiau atvažiuoti, nes gavome pranešimą iš Turkish Airlines, kad prašo atvykti į oro uostą prieš 3 val. Tai kur ten, buvo standartiškai prieš 2.
O šiaip tai Stambulą tai žiauriai myliu, labai gaila, kad negalėjau pasilikti ilgiau būtent dėl tų teroristų. Jei būtų ten saugu, varyčiau minimum savaitei, o gal ner ir ilgesniam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 01, 20:55)
Gummy bear,sekmes!tikiuosi virusas suveiks  mirksiukas.gif

Merginos,gal kas turit dar atliekamo progestano?ar galit parvezti?
Reiktu 40 ampuliu...iki 12 savaiciu,nes dabar jau pradejau keistis,ir jei pritruksiu bus labai baisu nutraukti anksciau nei reikia  rolleyes.gif

As turiu 3-4 dezutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 07 01, 19:41)
As turiu 3-4 dezutes  4u.gif

Jei nereikalingos,tai su mielu noru perpirkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 01, 20:01)

Lendu iš pogrindžio, norėjau kada bus rezultatai, bet kadangi po to sprogimo daug baimių, tai pasipasakosiu.

Važiavome pasiimti snaigutės. Mūsų skrydis į IST buvo kaip tik sprogimų diena, mes atskridome ten apie 15 val. ir dar 1.5 val. mes laukėme oro uoste vairuotojo būtent toj vietoj, kur vyko sprogimai. Tai vakare kai išgirdau per žinias kaip viskas vyko, tai taip bloga pasidarė man..
Šiandien grįžome jau namo. Oro uoste žmonių daug, eilės didelės, apsaugos ne per daugiausiai mačiau. Viskas vyksta lyg niekur nieko. Pirmo aukšto nemačiau (ačiū Dievui), todėl neaišku, ar ten liko kokių nors sprogimo pėdsakų.
Man tas buvimas oro uoste šiandien didžiausią baimę kėlė, buvo žiauriai nejauku, bet ir teroristų nereikia: šiandien vairuotojas mus veždamaa namo vis neužmušė: vos neatsitrenkėme į mašiną belekokiu greičiu lėkdami, nu žo... doh.gif Ir apskritai, tie vairuotojai bele kaip neatsakingai dirba savo darbą:prašiau šiandien ankščiau atvažiuoti, nes gavome pranešimą iš Turkish Airlines, kad prašo atvykti į oro uostą prieš 3 val. Tai kur ten, buvo standartiškai prieš 2.
O šiaip tai Stambulą tai žiauriai myliu, labai gaila, kad negalėjau pasilikti ilgiau būtent dėl tų teroristų. Jei būtų ten saugu, varyčiau minimum savaitei, o gal ner ir ilgesniam laikui smile.gif

Šaunuoliai jūs. Dabar lauksime gražių skaičiukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 01, 20:01)

Sveikinu PUPO wub.gif laikau kumscius uz tavo zirniuka.

Uzjauciu, kad teko tiek streso patirti.. Net sunku isivaizduoti, ka jautei ta diena sad.gif Dziaugiuosi, kad esi sveika ir dar ne viena! Angelai globoja - tikekim tuo 4u.gif

P.S. Meskutei darbymetis prasideda, vienos pinkinasi, kitos pupinasi wub.gif
Atsakyti
Nuojauta,nu nepavydziu..nemalonu ir baisu butu unsure.gif
Linkiu tu issvajotu dvirju juosteliu 4u.gif
Atsakyti
Turim 6 sveikas blastutes !! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 01, 20:55)
Gummy bear,sekmes!tikiuosi virusas suveiks  mirksiukas.gif

Labai aciu wub.gif

QUOTE(ailima @ 2016 07 01, 23:22)
Turim 6 sveikas blastutes !!  wub.gif

Kaip saunu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 07 01, 23:22)
Turim 6 sveikas blastutes !!  wub.gif

Oho, Ailima, SUPER thumbup.gif Yeeeeee clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 01, 22:22)
Sveikinu PUPO wub.gif laikau kumscius uz tavo zirniuka.

Uzjauciu, kad teko tiek streso patirti.. Net sunku isivaizduoti, ka jautei ta diena sad.gif Dziaugiuosi, kad esi sveika ir dar ne viena! Angelai globoja - tikekim tuo 4u.gif
P.S. Meskutei darbymetis prasideda, vienos pinkinasi, kitos pupinasi wub.gif

Oi kaip laikom kumštukus ir laukiam gražių naujienų wub.gif

Nuojauta! wub.gif thumbup.gif kumščius suspaudė!!!

Ailima, kiek vaikučių wub.gif wub.gif thumbup.gif

Nepykit merginos, tikrai kasdien prie PC neatsisėdu tad ir koreguoti negaliu kasdien. Kaip ir minėjau mano telefonas tokios ilgos žinutės neleidžia be peršokinėjimų koreguoti. Tai stengiuosi susižiūrėti ir pakoreguoti kai prisėdu prie PC.
Bet jei kas nori rašykit drasiai, galit būti temutės kuratorė wub.gif

Kebetiokst laukiesi wub.gif natur pavyko wub.gif
Atsakyti