Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 13:03)
Taip,jau iteikiau atsistatydinimo prasyma biggrin.gif Nuo liepos pirmos tampu pirma kart gyvenime bedarbe ir su didziule bedarbio pasalpa varau i Stambula daryt ivf uz  5000 euru lotuliukas.gif

Siūlau pasiimt 6000, jei su PGD tai dar daugiau gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 13:16)
Tikra matka su manimi Vilniuje hihihi.gif tikiuosi nereiks kartot GN unsure.gif

supratau biggrin.gif na tai tada čiurikai, kad ten jiems viskas atsidarytų, tiktų ir patiktų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 09, 07:05)
Laukiat mm ir skrendat mirksiukas.gif ar jau nusipirkę bilietus? g.gif

Per kitas mm planuojame jau ten būti.
Bet tik nervas, kad šios mm visai ne laiku atėjo, todėl neturiu supratimo kada kitos mm ateis ir kurioms dienoms skrydžius pirktis
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 12:59)
Reik visoms liepinukems ir ju azuolams okupuot koki viena viesbuti ar greta esancius apartamentus-ot pasiaustumem! lotuliukas.gif But lengviau visus stresus nuimt lotuliukas.gif  alc.gif  gathering.gif

Pamenu, pernai įlipu į lėktuvą, dairaus aplink ir galvoju: aha, šita porelė jauč ivf skrenda, aaa šita, jauč, irgi biggrin.gif ale su Yendi tik dviese tame reise buvom, ivf kur skridom, visi kiti atostogaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 09, 09:30)
Jei ir bilietus nusipirkę, tai gal galima bandyt pakeist?  g.gif

Nenusipirkę dar. Todėl galvasukis dėl jų dabar
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 09, 09:08)
Ka daryti? Pirmyn i kova!!!  lithuania.gif  lithuania.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  O jei rimtai - tai del ko suabejojai? 
O, kiek liepinukiu planuoja but!!!  bigsmile.gif

Turkais aš nė kiek neabejoju.
Savo mm ėmiau nepasitikėti. Gali jos mane pavesti
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 09, 14:16)
Siūlau pasiimt 6000, jei su PGD tai dar daugiau gali biggrin.gif

Kiek??? blink.gif Rimtai tiek iseina?..Nezinot,gal galima Stambule kur palapine pasistatyt?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 10:17)
Na ka ,panos,mano matka su triubom jau isskrido i Stambula!! yess.gif  Einu prisiminsiu poterius,kad tik viskas ten jiems atsidarytu ir tiktu....

Na ir pasakei čia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 09, 12:00)
Man rodos, kad ir as prie ju prisijungsiu...  ax.gif  blush2.gif

Oho bus kompanijos
Gal viešbučio aukštą rezervuokimės? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 12:59)
Reik visoms liepinukems ir ju azuolams okupuot koki viena viesbuti ar greta esancius apartamentus-ot pasiaustumem! lotuliukas.gif But lengviau visus stresus nuimt lotuliukas.gif  alc.gif  gathering.gif

drinks_cheers.gif group.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 13:24)
Kiek??? blink.gif Rimtai tiek iseina?..Nezinot,gal galima Stambule kur palapine pasistatyt?

Man ta pati mintis buvo kilusi.
Ir dar mintis buvo kilusi butą dviems nuomotis ir į svečius vienoms kitas priiminėti. Kai buvau konsultacijai, tokį trijų kambarių butą buvome gavę su šešiomis miegomomis vietomis. Dzin ir ant žemės būtų pamiegoti. Šeimininkų nei receptione nieko beveik niekad nebūdavo. Gaila, kad dabar jie ten kainą užsikėlė
Atsakyti
Ir aš jungiuosi į liepinukių būrį blush2.gif

Merginos, kas skrisit liepos pradžioje, turėkit omeny, kad Ramadano pabaiga liepos 5 d. Liepos 4 d. darbo diena iki pietų, liepos 5 - 7 d. – nedarbo dienos.
Ligoninė aišku, dirbs, bet parduotuvės, kavinės, tai nežinau g.gif gal kas yra su tuo susidūrę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 09, 13:21)
Pamenu, pernai įlipu į lėktuvą, dairaus aplink ir galvoju: aha, šita porelė jauč ivf skrenda, aaa šita, jauč, irgi biggrin.gif ale su Yendi tik dviese tame reise buvom, ivf kur skridom, visi kiti atostogaut biggrin.gif

Man irgi toks jausmas visad budavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet tik viena karta pataikiau i ta pati transferi su likimo draugais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 09, 13:43)
Ir aš jungiuosi į liepinukių būrį  blush2.gif

Merginos, kas skrisit liepos pradžioje, turėkit omeny, kad Ramadano pabaiga liepos 5 d. Liepos 4 d. darbo diena iki pietų, liepos 5 - 7 d. – nedarbo dienos.
Ligoninė aišku, dirbs, bet parduotuvės, kavinės, tai nežinau  g.gif  gal kas yra su tuo susidūrę?  g.gif

Ačiū už info
Man tomis d kaip tik ir gaunasi
Reiks Masturai laišką rašyti.
Ar priims, jei išeiginės
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 09, 13:43)
Ir aš jungiuosi į liepinukių būrį  blush2.gif

Ligoninė aišku, dirbs, bet parduotuvės, kavinės, tai nežinau  g.gif  gal kas yra su tuo susidūrę?  g.gif

Turkių tada mažiau bus, vien lietuvės lotuliukas.gif pernai rugpjūtį, tai daug porų buvo. Sakė, kad mokytojoms atostogos, tai ivf darosi biggrin.gif
Svarbiausia, kad dirbtų vaistinės ir ligoninė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 13:24)

Aš pernai buvau apie 6000 su pragyvenimu, bilietais, pramogom paskaičiavus g.gif
Palatkėj tai jooo, pigiau ir greičiau būtų biggrin.gif nereiktų net ivf - viens turks, kits turks po ramadano ir yra nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 09 birželio 2016 - 14:47
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 09, 14:46)
Turkių tada mažiau bus, vien lietuvės lotuliukas.gif pernai rugpjūtį, tai daug porų buvo. Sakė, kad mokytojoms atostogos, tai ivf darosi biggrin.gif
Svarbiausia, kad dirbtų vaistinės ir ligoninė blush2.gif
Papildyta:

Aš pernai buvau apie 6000 su pragyvenimu, bilietais, pramogom paskaičiavus g.gif
Palatkėj tai jooo, pigiau ir greičiau būtų biggrin.gif  nereiktų net ivf - viens turks, kits turks po ramadano ir yra nestuke.gif

Tai, kad tie turkai prie svetimų moterų nesiliečia. Abejoju, kad grįžtum nestuke.gif . Nebent švenčiausioji esi.
Atsakyti