Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(LaMona @ 2016 07 01, 10:59)
Kada jūs skrendate?
Aš galvoju, kad tai moteris. Rusų kalbos taisyklės, kad pareigas vyrišku linksniu visada rašo

Nu gal ir paskubėjau, nesu labai gera rusų kalbos taisyklių žinovė g.gif Mes ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 07 01, 11:30)
Nu gal ir paskubėjau, nesu labai gera rusų kalbos taisyklių žinovė  g.gif  Mes ketvirtadienį.

Ir aš nemoku rusų k. Tik taip esu pastebėjusi, kad rašo pvz doktor ir moteriškas vardas, profesor ir moteriškas vardas.
O, tai bus kompanijos thumbup.gif
Primink, ar jūs ilgam?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 01, 11:49)
Ir aš nemoku rusų k. Tik taip esu pastebėjusi, kad rašo pvz doktor ir moteriškas vardas, profesor ir moteriškas vardas.
O, tai bus kompanijos  thumbup.gif
Primink, ar jūs ilgam?

Jei viskas bus gerai ir leis startuoti, tai ilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 07 01, 09:09)
Leksi snaigiuko?

Taip bigsmile.gif Neiskenciau iki rudens blush2.gif Tik dar neaisku, kaip ir kas, nes treciadieni pas Karpenko vieni skaiciukai (dar ir foli kitoj kiausidej rado), o siandien VK mazesni skaiciukai ir folio vel neber doh.gif Ziuresim vietoj ax.gif

QUOTE(gvatemala @ 2016 07 01, 11:07)
Skrendam skrendam, kaip tik vakar prašėmės transferio ir irgi gavom tokį automatinį atsakymą. o jūs?  bigsmile.gif
Papildyta:
O vat ir nepataikei  lotuliukas.gif ką tik gavau atsakymą dėl transferio, tai laišką pasirašė Айгуль Куру Cпециалист по маркетингу

Man jau suorganizavo transferi Aygul thumbup.gif
Atsakyti
ailima 4u.gif dar neturi žinių?????
judink dar tu juos,liski i akis,aš nedaviau ramybės lotuliukas.gif dar aišku pirmiau pinigai o tik paskui rezultatas smile.gif

persikute 4u.gif kaip tu??????ka jauti?? wub.gif ka testukas rodo nestuke.gif ???

lsatyra 4u.gif glostyk savo pilvuka brangioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 01, 14:05)
ailima  4u.gif  dar neturi žinių?????
judink dar tu juos,liski i akis,aš nedaviau ramybės lotuliukas.gif  dar aišku pirmiau pinigai o tik paskui rezultatas  smile.gif

Pinigai seniai sumokėti o rezultatú nėra,vakar parašiau,bet nieko neatrašė sad.gif jau bijau, kad nebūtú taip,kad nenukeliavo mūsú lastelės iki Usa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 07 01, 14:34)
Pinigai seniai sumokėti o rezultatú nėra,vakar parašiau,bet nieko neatrašė sad.gif jau bijau, kad nebūtú taip,kad nenukeliavo mūsú lastelės iki Usa sad.gif

oi tik buk rami 4u.gif ir ruošk namucius nestuke.gif
skambink Kubrai tiesiogiai,tegul sujungia su embriologais,mes taip darem,kiek gali nervus mums tasyti doh.gif
Atsakyti
Parasiau pirmadieni negrazu atsiliepima apie VK, o siandien galiu grazu parasyti bigsmile.gif Siandien buvau pas gyd. Visockiene, pas ja ir pernai lankiausi. Labai puikiai pakonsultavo, viska paaiskino, klause, kodel jai nepaskambinau pasitarti per IVF. Palinkejo vaisingos keliones ir grizti nestuke.gif Tai jau siandien laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 01, 13:05)
ailima  4u.gif  dar neturi žinių?????
judink dar tu juos,liski i akis,aš nedaviau ramybės lotuliukas.gif  dar aišku pirmiau pinigai o tik paskui rezultatas  smile.gif

persikute 4u.gif kaip tu??????ka jauti?? wub.gif  ka testukas rodo nestuke.gif ???

lsatyra  4u.gif glostyk savo pilvuka brangioji  wub.gif

Aciu uz kumscius ir virusus, rytoj jau paaiskes, kiek jie galingi buvo wub.gif
Lsatyra, gal ir tu rytoj kraujuka nuleidinesi? Jau turetu kazka rodyt ax.gif

Ailima, uz tavo pupsikus!! thumbup.gif

Gummy, kaip tavo gleivine-pajudejo storyn? Smagu, kad yra ir tokiu gydytoju 4u.gif

Rasiux, pas tave sklandziai pasiruosimas vyksta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 01, 16:33)

Gummy, kaip tavo gleivine-pajudejo storyn? Smagu, kad yra ir tokiu gydytoju 4u.gif

Labai lauksiu tavo rezultatu ryt bigsmile.gif Is pacio ryto leksi krauja nusleisti? Kumstukai 4u.gif

Treciadieni buvau pas Karpenko, gleivine nuo 9,5mm iki 11mm. Siandien VK gleivine 9mm blink.gif Kalibravimas skirtingas, ar ka. Sekmadieni vykstu i Memorial konsultacijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 01, 16:15)
Treciadieni buvau pas Karpenko, gleivine nuo 9,5mm iki 11mm. Siandien VK gleivine 9mm blink.gif Kalibravimas skirtingas, ar ka. Sekmadieni vykstu i Memorial konsultacijai ax.gif

Sekmes sekmes tau wub.gif wub.gif o tu tik konsultacijai skrendi, ar jau ir transferis bus, jeigu viskas ok?

Del gleivines tai gal nepergyvenk. Kadangi antro matavimo metu irgi pamazejo 1 mm, tai ispuciau akis ir sakiau kaip taip? Sake nuo matavimo kampo ir technikos priklauso ir 1 mm svyravimas normalu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 01, 14:09)
Parasiau pirmadieni negrazu atsiliepima apie VK, o siandien galiu grazu parasyti bigsmile.gif Siandien buvau pas gyd. Visockiene, pas ja ir pernai lankiausi. Labai puikiai pakonsultavo, viska paaiskino, klause, kodel jai nepaskambinau pasitarti per IVF. Palinkejo vaisingos keliones ir grizti  nestuke.gif Tai jau siandien laiminga biggrin.gif

Matai, kaip skiriasi kliniku ir daktaru nuomones ir aptarnavimai... doh.gif blink.gif
Na, bet saunu, kad dabar viskas ok, kad patiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2016 07 01, 14:33)
Lsatyra, gal ir tu rytoj kraujuka nuleidinesi? Jau turetu kazka rodyt ax.gif

Ailima, uz tavo pupsikus!!  thumbup.gif

Rasiux, pas tave sklandziai pasiruosimas vyksta? smile.gif

Persikute, kumstukai laikomi uz tave thumbup.gif wub.gif Gal NT dareisi??? blush2.gif ax.gif
Man siandien buvo antrasis skanas (11c.d.), viskas kaip ir ok - gleivine apie 9mm, jokiu polypo ar cistu nematyti, vienoj puse 8 foliai, kitoj 11 - visi mazesni negu 8mm. Kita 6dieni, liepos 9diena transferis, sparnus keliam 5dieni wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 07 01, 11:19)
Taip bigsmile.gif Neiskenciau iki rudens blush2.gif  Tik dar neaisku, kaip ir kas, nes treciadieni pas Karpenko vieni skaiciukai (dar ir foli kitoj kiausidej rado), o siandien VK mazesni skaiciukai ir folio vel neber doh.gif Ziuresim vietoj ax.gif
Man jau suorganizavo transferi Aygul thumbup.gif

Man taip pat atrase Aygul. Irgi iskart suorganizavo ir transferi, ir viesbuti uzsake paprasius thumbup.gif Tik va nesuptatau biski, nes rasiau angliskai, o atsake gai rusiskai... blink.gif Tai biskiuka teko atrefresinti rusu kalbos zinias... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 01 liepos 2016 - 17:35