Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(ailima @ 2016 06 29, 08:54)
manau penktadienį tikrai jau skris lėktuvai

neturiu dar PGD atsakymų, primadienį parašiau gydytojui, gal jau yra, parašė, kad dar nėra ir kai tik bus, man praneš, tai laukiu....

Laukiam kartu su Tavim!!!! 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 29, 08:13)
Bet aš vis tiek nesijaučiu saugi, kai nežinai kada ir kur gali atsirasti tokių bepročių...

o jautiesi saugi eidama tieisog namo? arba vaziuodama automobiliu?
kelis metus atgal artimus zmones tiesiog sudauze prie pat namu doh.gif tiesiog uzsoko netinkamu laiku ant gaujos girtu piemenu doh.gif
kiek avariju atsitinka ne del tavo kaltes, o del tu kitu lakstanciu erzilu? doh.gif
taip kad.... as kaip ailima tikiu likimu mirksiukas.gif nes niekada nezinai kada ir nuo ko mirsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 29 birželio 2016 - 09:29
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 29, 09:29)
o jautiesi saugi eidama tieisog namo? arba vaziuodama automobiliu?
kelis metus atgal artimus zmones tiesiog sudauze prie pat namu doh.gif tiesiog uzsoko netinkamu laiku ant gaujos girtu piemenu doh.gif
kiek avariju atsitinka ne del tavo kaltes, o del tu kitu lakstanciu erzilu? doh.gif
taip kad.... as kaip ailima tikiu likimu mirksiukas.gif nes niekada nezinai kada ir nuo ko mirsi biggrin.gif

Na, tavo minėtais atvejais, tikrai jaučiuosi saugesnė. Turkijos atveju dedasi daug faktorių: svetima šalis, jaudulys dėl procedūros, kelionės planavimas, šiaip visokie išlendantys trukdžiai, o dar čia, lyg būtų mažai rūpesčių, tas sprogimas....
Nors iš kitos pusės su tavim sutinku, juk sakoma, kad daugiausiai žmonių miršta lovoje, bet mes kiekvieną vakarą į ją gulame be jokių baimių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 29, 10:44)
Nors iš kitos pusės su tavim sutinku, juk sakoma, kad daugiausiai žmonių miršta lovoje, bet mes kiekvieną vakarą į ją gulame be jokių baimių  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
tai vat kad biggrin.gif
Atsakyti
Mums skrydis rytoj vakare unsure.gif vieni nesklandumai, buvom su klinika sutare kad konsultacija 07-01, operacija lapo liepos 4-5 d. Vakar parase, kad atsiprasome bet operacijos atlikti 4-5d negalesime, nes prasiteseme sventes, svenciu metu oper neatliekamos. Kad menesi laiko viska derinom, tai dzin... parase, kad gali anksciausiai 9 d. Tai ka man blyn daryti su bilietais ir atostogu darbe ilgiau neisleidzia... zodziu brrrrrr...
Sekmes mergaites siam sunkiam kely...
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 06 29, 10:34)
Mums skrydis rytoj vakare unsure.gif  vieni nesklandumai, buvom su klinika sutare kad konsultacija 07-01, operacija lapo liepos 4-5 d. Vakar parase, kad atsiprasome bet operacijos atlikti 4-5d negalesime, nes prasiteseme sventes, svenciu metu oper neatliekamos. Kad menesi laiko viska derinom, tai dzin... parase, kad gali anksciausiai 9 d. Tai ka man blyn daryti su bilietais ir atostogu darbe ilgiau neisleidzia... zodziu brrrrrr...
Sekmes mergaites siam sunkiam kely...

Nu nieko sau organizacija !!! doh.gif doh.gif doh.gif Čia Memorial taip?? blink.gif Atostogas gal kaip nors persikelsi, o dėl bilietų - tai greitai naudokis proga ir keiskis nemokamai- va TR airlines psl. ką tik paskaičiau, kad bilietus turintiems laikotarpiu 28 Jun - 05 Jul 2016, bus keičiami NEMOKAMAI ir be pabrangimo:

http://www.turkishai...anbul-incidents
Dear Passengers,

Due to the incident that has taken place at Ataturk International Airport on 28 June 2016, passengers who have bookings on the flights from/to and connected Istanbul Ataturk Airport between 28 Jun - 05 Jul 2016, provided that they submit their request until 31 Jul 2016:

1) All rebooking and rerouting will be made without any charge.

2) Refund requests :
a ) Unused tickets: Refund will be made without any charge; or
b ) For partially used tickets, when planned trip is not complete; the remaining flights will be refunded without any charge.

3) Extension of ticket validity :

Validity of ticket can be extended until 31 Jul 2016 (included) without any fare difference or charge.
We kindly ask our passengers to check the latest information about their flights before their trip on our web site or call center. (90 212 444 0 849)
Regards

Turkish Airlines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 29 birželio 2016 - 10:47
Nors musu kelione nusimato kazkur uz 1.5 - 2sav.begyje, man vistiek labai neramu... unsure.gif
"Reikia" cia dabar tu papildomu stresu ir nervu pries keliones i Tr... doh.gif Kad skrydziai nebutu atsaukti, kad nereiketu skristi su persedimais i koki kita oro uosta ir pan... doh.gif As ir siaip nemegstu tu kelioniu su persedimais, o dabar pries transferi tai tuo labiau nereikia papildomu rupesciu ir stresu... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 29, 10:29)

tikiu likimu mirksiukas.gif nes niekada nezinai kada ir nuo ko mirsi biggrin.gif

As tai patikesiu bobutes burejos pranasystem,kurios iki siol man pildosi 100 proc lotuliukas.gif Taigi kadangi gyvensiu 90 metu,pro teroristus matyt praslysiu biggrin.gif ..Idomiai man gyvenime deliojasi ivykiai-sausi i Egipta skridau iskart po teroristiniu ispuoliu,kai iki paskutines minutes nezinojau-skris lektuvai ar neskris,dabar vel panasi situacija..Viena tik zinau-tos pacios vietos dukart nesprogdina-tuo ir pasiguosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 29, 11:02)
Nors musu kelione nusimato kazkur uz 1.5 - 2sav.begyje, man vistiek labai neramu...  unsure.gif
"Reikia" cia dabar tu papildomu stresu ir nervu pries keliones i Tr...  doh.gif  Kad skrydziai nebutu atsaukti, kad nereiketu skristi su persedimais i koki kita oro uosta ir pan...  doh.gif  As ir siaip nemegstu tu kelioniu su persedimais, o dabar pries transferi tai tuo labiau nereikia papildomu rupesciu ir stresu...  unsure.gif  verysad.gif

Iki to laiko turėtų apsiraminti !!!! Jei viskas gerai- skrisiu į žvalgybą pirma mirksiukas.gif Taip, kaip Murkė kovo mėn. po sprogimų man pranesšinėjo situaciją iš vietos ir ramino - sakė viskas atrodo ramu, laukiam- kai stovėjau oro uoste linkstančiais keliais prieš pat skrydį blush2.gif
Atsakyti
Aciu Tigriuke2 uz info smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas artimiausiomis dienomis skrisite, būkite geros, kai nuvyksite informuokite, kas ir kaip...
O man kitas klausimas iškilo - jei dar sustiprins apsaugą, ar nekils problemų su vaistų parsivežimu? tarkim ampulėse? g.gif aš suprantu, kad bus receptai, nu bet mažu ką.... Ar man čia jau paranoja prasideda? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 06 29, 11:33)
Aciu Tigriuke2 uz info smile.gif

Kad tik mačytų 4u.gif !! Brūkštelk vėliau kaip sekėsi pasikeist mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 29, 11:42)
Mergaitės, kas artimiausiomis dienomis skrisite, būkite geros, kai nuvyksite informuokite, kas ir kaip...
O man kitas klausimas iškilo - jei dar sustiprins apsaugą, ar nekils problemų su vaistų parsivežimu? tarkim ampulėse?  g.gif aš suprantu, kad bus receptai, nu bet mažu ką.... Ar man čia jau paranoja prasideda?  doh.gif

Aš kažkaip galvoju, kad priduodamam bagaže neturėtų būt bėdos wub.gif juk nedraudžiama vežti, su tom ampulėm nenusižengiam jokiom taisyklėm mirksiukas.gif
Atsakyti