Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 28, 23:02)
Kazkaip "maloniai "nuteike gomuri pries kelione..praejo noras...noretusi dar pagyvent mazumele o ne but istaskytai I gabalus...

Na dažniausiai sprogdina vieną kartą dabar turėtų kokį mėn būti ramu... Labai nesmagu labai...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 06 28, 23:15)
Na dažniausiai sprogdina vieną kartą dabar turėtų kokį mėn būti ramu... Labai nesmagu labai...

Tai kad pries pora savaiciu issprogdino Stambulo centre 11 zmoniu...zodziu taip minimum kas dvi savaites profilaktiskai..cia reikia but savizudziu, kad ten skristi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 28, 21:32)
Tai kad pries pora savaiciu issprogdino Stambulo centre 11 zmoniu...zodziu taip minimum kas dvi savaites profilaktiskai..cia reikia but savizudziu, kad ten skristi.. g.gif

Norim bebeku ir skrendame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 06 28, 23:15)

Na bus labiau sugriežtinta viskas,nes ir nebuvo viskas tobulai tikrinama,Tr praėjau su pusė litro buteliuku su vandeniu
Ir aš manau,kad artimiausiu metu toje pačioje vietoje nepasikartos

Beto aš tikiu likimu,jeigu dar neskirta mirti tai ir nemirsi smile.gif
O jeigu skirta,tai kur bebūsi tas nutiks
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2016 06 28, 21:30)
Sveikos, 
Ką tik pranešė kad buvo sprogimas atatiurko oro uoste, 
Ar nebuvo keliaujančių šiuo metu, ar visos sveikos???

Siaubas...
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 28, 23:34)
Norim bebeku ir skrendame  wub.gif

Norime..bet tas noras turi neprasilenkt su sveiku protu..tai va galvoju, ar as pasiruosus rizikuot keliu zmoniu gyvybe.. g.gif
Atsakyti
Bet, tai bilietų kainos nemažėja nė kiek verysad.gif
Atsakyti
MB irgi yra tos pačios nuomonės, kad po dabartinio sprogimo bus visur sustiprinta apsauga ir turėtų artimiausiu metu tokie dalykai nepasikartoti. Bet aš vis tiek nesijaučiu saugi, kai nežinai kada ir kur gali atsirasti tokių bepročių...
Atsakyti
Merginos, kas palaikot pasirašykite, http://www.peticijos...ampaign=Private

Ir jei galite paplatinkite. Gal mes pačios ir nepasinaudosim bet daug likimo sesių to laukia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 06 28, 22:39)
Na bus labiau sugriežtinta viskas,nes ir nebuvo viskas tobulai tikrinama,Tr praėjau su pusė litro buteliuku su vandeniu
Ir aš manau,kad artimiausiu metu toje pačioje vietoje nepasikartos

Beto aš tikiu likimu,jeigu dar neskirta mirti tai ir nemirsi smile.gif
O jeigu skirta,tai kur bebūsi tas nutiks

Oij, mergaitės.... nu čia tai driokstelėjo doh.gif doh.gif ..... Mano bilietai penktadienio vakarui..... Na bet kazkaip noriu mąstyt kaip ailima- jei jau lemta, gali ir savam kieme.... blush2.gif

Ką tik skambinau į turkish ailines- sakė siandienos skrydis į Stambulą atšauktas, dėl kitų dienų dar neiko nežino.... Vat ir planuokis sau... Bet kažkaip tikiuosi, kad per pora dienų skrydžiai susitvarkys wub.gif

Ailima, o kaip Tavo PGD rezultatai, jau turi??? mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 29 birželio 2016 - 08:42
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 29, 09:26)
Oij, mergaitės.... nu čia tai driokstelėjo  doh.gif  doh.gif ..... Mano bilietai penktadienio vakarui..... Na bet kazkaip noriu mąstyt kaip ailima- jei jau lemta, gali ir savam kieme....  blush2.gif

Ką tik skambinau į turkish ailines- sakė siandienos skrydis į Stambulą atšauktas, dėl kitų dienų dar neiko nežino.... Vat ir planuokis sau... Bet kažkaip tikiuosi, kad per pora dienų skrydžiai susitvarkys  wub.gif

Ailima, o kaip Tavo PGD rezultatai, jau turi???  mirksiukas.gif

manau penktadienį tikrai jau skris lėktuvai

neturiu dar PGD atsakymų, primadienį parašiau gydytojui, gal jau yra, parašė, kad dar nėra ir kai tik bus, man praneš, tai laukiu....
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 29, 08:26)
Oij, mergaitės.... nu čia tai driokstelėjo  doh.gif  doh.gif ..... Mano bilietai penktadienio vakarui..... Na bet kazkaip noriu mąstyt kaip ailima- jei jau lemta, gali ir savam kieme....  blush2.gif

Ką tik skambinau į turkish ailines- sakė siandienos skrydis į Stambulą atšauktas, dėl kitų dienų dar neiko nežino.... Vat ir planuokis sau... Bet kažkaip tikiuosi, kad per pora dienų skrydžiai susitvarkys  wub.gif

Ailima, o kaip Tavo PGD rezultatai, jau turi???  mirksiukas.gif

Pranešk, ar įvyks skrydis.
Dabar visi skrydžiai atšaukti į Ataturkį.
Niekas nežino, kada atnaujins skrydžius.
Atsakyti