Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 26, 17:13)
Visos savaitgaliu megaujasi, vitamina D gaudo  vacation4.gif

Ar Turkijoj turim mergaiciu, uz kurias laikyti kumscius?  bigsmile.gif

Rasiux, kaip paciai ruostis sekasi? smile.gif

Jo, visos megaujasi karstu savaitgaliu, tik ne as... verysad.gif As dirbu, o jei ir nedirbciau siandien, tai pas mane tik +16 lauke ir apsiniauke... blink.gif verysad.gif
Na, o mes su gummy bear ruosiames kartu, auginam gleivine - man antras skanas 5dieni, ir greiciausiai kazkur liepos 9-10d.mazdaug isodinimas wub.gif
Tikiuos po to i Turkija grizti tik po poros metu sesutes arba broliuko blush2.gif ax.gif
Kaip paciai sekas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 26, 18:24)
Jo, visos megaujasi karstu savaitgaliu, tik ne as...  verysad.gif  As dirbu, o jei ir nedirbciau siandien, tai pas mane tik +16 lauke ir apsiniauke...  blink.gif  verysad.gif
Na, o mes su gummy bear ruosiames kartu, auginam gleivine - man antras skanas 5dieni, ir greiciausiai kazkur liepos 9-10d.mazdaug isodinimas  wub.gif
Tikiuos po to i Turkija grizti tik po poros metu sesutes arba broliuko  blush2.gif  ax.gif
Kaip paciai sekas?  4u.gif

Oj, LT taip karsta, kad kelis laipsnius tikrai galetume persiusti ir i UK drinks_cheers.gif Neliudek, susitikimas su mazyliu nebe uzilgo! Laikau kumscius uz tavo ir Gummy gleivines thumbup.gif
Na, as kol kas vaizduoju nestuke.. jei prie ezero, tai tik pavesy, jei isdziaut skalbinius, MB iskart saukiu biggrin.gif na ir zinoma kalbinu mazyli/-e, kad kita savaite padovanotu pacius graziausius hcg skaiciukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 06 25, 13:07)
Ačiū  wub.gif
Jau jau  wub.gif
Viskas praėjo gerai  thumbup.gif
Dėkui už palaikymą  4u.gif  wub.gif

kumštukai už kuo gražiausius skaičiukus wub.gif 4u.gif

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 25, 14:51)
11dpi - hcg 350.

kaip gražiai augat wub.gif wub.gif

rasiux, gummy bear - kad gleivinė būtų kaip iš vadovėlio bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 06 27, 11:36)
rasiux, gummy bear - kad gleivinė būtų kaip iš vadovėlio  bigsmile.gif  4u.gif

Deja, deja verysad.gif 11cd gleivine truputi virs 7mm. Na bet dar turiu laiko... Naturaliam cikle pas mane visada normaliai uzauga, o su Estrofem nenori augti.

Ar kam nors taip buvo? Ka daret? Ar uzaugo pakankama? Ar implantavosi? help.gif help.gif

Ejau echoskopijai i VK, tai pyyyyyyp. Kai isgirdo, kad Turkijoj FET bus, is karto elgesys pasikeite. Pasak gydytojos, praktiskai zluges ciklas blink.gif Ir is viso, toks jausmas, kad ji man baisiai didele malone padare, kad apziurejo doh.gif Paprasiau, kad folius suskaiciuotu, neskaiciavo, tik pasake, koks didziausias. Kai dar karta paklausiau del foliu skaiciaus, sake, kad nesvarbu, svarbu kokio dydzio tas pirminis. Tai gerai, kad pati nuziurejau, kiek ten tu foliu, nes Mastura klause. Zodziu, pasiurpino mane savo darbo metodais.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 06 27, 12:09)
Deja, deja verysad.gif 11cd gleivine truputi virs 7mm. Na bet dar turiu laiko... Naturaliam cikle pas mane visada normaliai uzauga, o su Estrofem nenori augti.

Ar kam nors taip buvo? Ka daret? Ar uzaugo pakankama? Ar implantavosi? help.gif help.gif

Labas, neliudek 4u.gif manoji 13 cd buvo 0,53cm doh.gif Gydytojas padidino Estrofem doze nuo 3 iki 4 tabl/d ir 17 cd jau buvo 0,74 biggrin.gif Tada dar vaistuku ir transferio metu viskas good wink.gif Ar implantavosi dar nezinau, bet labai tikiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 06 27, 12:09)
Ejau echoskopijai i VK, tai pyyyyyyp. Kai isgirdo, kad Turkijoj FET bus, is karto elgesys pasikeite.

as tai i ligonine asmeniskai pas gydytoja nueinu, kad paziuretu, echoskopa padarytu, duodu "i kisene" ir ramu, niekam nieko nereik aiskintis, kur kas kaip.

jau pasimokiau, kai i klinika nuejau korteles, tai niekam nieko neduoda (nors privalo), tik israsa dave - parase kas buvo daryta, taip kad niekaip nesuskaitau lens.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 06 27, 13:09)
Ir is viso, toks jausmas, kad ji man baisiai didele malone padare, kad apziurejo doh.gif Paprasiau, kad folius suskaiciuotu, neskaiciavo, tik pasake, koks didziausias. Kai dar karta paklausiau del foliu skaiciaus, sake, kad nesvarbu, svarbu kokio dydzio tas pirminis.

nu bet tai sakes doh.gif nu gi taip norisi riebiai nusikeikt unsure.gif ne uz dyka juk doh.gif pinigus susimokei, o atsakymu i klausimus negauni doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 27, 13:39)
Labas, neliudek 4u.gif manoji 13 cd buvo 0,53cm  doh.gif Gydytojas padidino Estrofem doze nuo 3 iki 4 tabl/d ir 17 cd jau buvo 0,74 biggrin.gif Tada dar vaistuku ir transferio metu viskas good wink.gif Ar implantavosi dar nezinau, bet labai tikiuosi wub.gif

Aciu 4u.gif Paguodei friends.gif Nusiunciau estradiolio tyrimo rezultatus, laukiu, ka pasiulys ax.gif

Ir as labai tikiuosi, kad implantavosi jusu zirniukas nestuke.gif wub.gif Cia musu daug FET eilej, labai reikes virusiuku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2016 06 27, 13:44)
as tai i ligonine asmeniskai pas gydytoja nueinu, kad paziuretu, echoskopa padarytu,  duodu "i kisene" ir ramu, niekam nieko nereik aiskintis, kur kas kaip.

jau pasimokiau, kai i klinika nuejau korteles, tai niekam nieko neduoda (nors privalo), tik israsa dave - parase kas buvo daryta, taip kad niekaip nesuskaitau  lens.gif

Matai, as ne Lietuvoj gyvenu, o dabar grizus vasarai ir ruosiuosi FET. Nezinau jokiu gydytoju, nezinau, kur eiti, tai lieka privacios. Ejau i VK, nes pernai ten lankiausi.

QUOTE(Irėnė @ 2016 06 27, 13:46)
nu bet tai sakes doh.gif nu gi taip norisi riebiai nusikeikt unsure.gif ne uz dyka juk doh.gif pinigus susimokei, o atsakymu i klausimus negauni doh.gif  g.gif

Mane irgi sitas dalykas pritrenke... Nors pernai, kai pas juos IUI darem, tai maloni gydytoja buvo ir viska paaiskindavo. Tiesa, si karta ne pas ta pacia gydytoja, nes ji siandien nedirba.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 06 27, 13:54)
Mane irgi sitas dalykas pritrenke... Nors pernai, kai pas juos IUI darem, tai maloni gydytoja buvo ir viska paaiskindavo. Tiesa, si karta ne pas ta pacia gydytoja, nes ji siandien nedirba.

tai gal tada geriau i koki BAK'a eit arba i Nortway g.gif brangiau, bet gal to negatyvo kiek maziau butu g.gif
nu vat ir paslaugu kokybe pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 27, 13:56)
tai gal tada geriau i koki BAK'a eit arba i Nortway g.gif brangiau, bet gal to negatyvo kiek maziau butu g.gif
nu vat ir paslaugu kokybe pas mus lotuliukas.gif

Is Kauno as. Tai arba VK, arba Motina ir vaikas ax.gif
Atsakyti
Ar bus važiuojančių į Memorial rugsėjo gale - spalį? smile.gif
Atsakyti
Gal galit parašyti, kiek dienų kam truko visas protokolas su stimuliacija ir įsodinimu? g.gif kaži koks max protokolas yra buvęs? ax.gif turiu minty nuo 2 c.d.
Susirūpinau statistika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 27 birželio 2016 - 15:12