Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 08, 20:47)
Taip, pagaliau!! assa.gif jau maitinuosi estrofemu. Bet bilietu dar neperku, turbut vos ne is vakaro teks, nes mano gleivine megsta patinginiauti  doh.gif
Kokie tavo planai?

Pritariu assa.gif assa.gif Tai jau duok zinot, kada pradet intensyviai gathering.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif sirgt mirksiukas.gif As labai tikiuosi liepos viduriuke iskeliaut pas turkus blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 08, 16:08)

Aukso Pieva, kaip jums sekasi- konsultacijai važiavot ar ilgiau  mirksiukas.gif  4u.gif

As kol kas siandien tik atkeliavau iki Stambulo, ryt numatyta GN, o 5dieni susitikimas su Semra su viltimi gauti leidima startuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 08, 21:02)
Prieš tai buvo 148 hcg 11 dpi
Mes visi trys sakom tylų Ačiū už sveikinimus smile.gif

Panašu į vieną žirnį wub.gif
Papildyta:
O aš pasiguosiu. Planavau liepos 11d startuoti.
Ciklas sudurniavo - šiandien mm 27cd atsibeldė, nors turėjo silaikti 31cd. Gaunadi, kad liepos 4 būtų startas. Tai net nžn ką dabar daryti. Kai tyrimų važiavom, tai tris dienas užvėlavę buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 08 birželio 2016 - 23:18
QUOTE(LaMona @ 2016 06 08, 23:17)
Panašu į vieną žirnį  wub.gif
Papildyta:
Ciklas sudurniavo - šiandien mm 27cd atsibeldė, nors turėjo silaikti 31cd. Gaunadi, kad liepos 4 būtų startas. Tai net nžn ką dabar daryti. Kai tyrimų važiavom, tai tris dienas užvėlavę buvo  doh.gif

Laukiat mm ir skrendat mirksiukas.gif ar jau nusipirkę bilietus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 09 birželio 2016 - 07:08
Papildyta:
Ciklas sudurniavo - šiandien mm 27cd atsibeldė, nors turėjo silaikti 31cd. Gaunadi, kad liepos 4 būtų startas. Tai net nžn ką dabar daryti. Kai tyrimų važiavom, tai tris dienas užvėlavę buvo  doh.gif

Ka daryti? Pirmyn i kova!!! lithuania.gif lithuania.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif O jei rimtai - tai del ko suabejojai?
O, kiek liepinukiu planuoja but!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Jei ir bilietus nusipirkę, tai gal galima bandyt pakeist? g.gif
Atsakyti
Na ka ,panos,mano matka su triubom jau isskrido i Stambula!! yess.gif Einu prisiminsiu poterius,kad tik viskas ten jiems atsidarytu ir tiktu....
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 09, 08:08)
Ka daryti? Pirmyn i kova!!!  lithuania.gif  lithuania.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  O jei rimtai - tai del ko suabejojai? 
O, kiek liepinukiu planuoja but!!!  bigsmile.gif

Man rodos, kad ir as prie ju prisijungsiu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 09, 08:08)
Ka daryti? Pirmyn i kova!!!  lithuania.gif  lithuania.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  O jei rimtai - tai del ko suabejojai? 

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 09, 10:08)

Reik visoms liepinukems ir ju azuolams okupuot koki viena viesbuti ar greta esancius apartamentus-ot pasiaustumem! lotuliukas.gif But lengviau visus stresus nuimt lotuliukas.gif alc.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 08, 13:09)
Sveikos, merginos,
HCG 13 dpi - 445,30
PR - 83,57, kazkiek uzkeliau, bet galetu buti dar aukstesnis.
O HCG gazdina, ar ne per didelis, juk 2 negali buti ?  rolleyes.gif

super, grаžūs skaičiukai smile.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(aukso_pieva @ 2016 06 08, 23:06)
As kol kas siandien tik atkeliavau iki Stambulo, ryt numatyta GN, o 5dieni susitikimas su Semra su viltimi gauti leidima startuoti  ax.gif

sėkmės ryt ir čiurikai už startą 4u.gif

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 09, 10:17)
Na ka ,panos,mano matka su triubom jau isskrido i Stambula!! yess.gif  Einu prisiminsiu poterius,kad tik viskas ten jiems atsidarytu ir tiktu....

truputį "nepaniatkėse" aš ax.gif i tai matka jūsų fockinta išskrido ar tikra smile.gif ? jūs ten kartosit GN? 4u.gif

kiek daug liepą planuojančių smile.gif planuojančioms, slapukėms ir vykstančioms - sėkmės didžiausios, kad viskas eirųsi sklandžiai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 08, 17:08)

Jurmarta, ar įteikei "linkėjimus" valdžiai  blush2.gif  doh.gif  mirksiukas.gif Gal jau leis Tave tų atostogų bet kada ir bet kiek, kad tik sugrįžtum  blink.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif  O dėl nuotraukos tai sakyčiau nesuk galvos - nu blogiausiu atveju pas juos staigiai padarys. Ar vis dar liepai planai?  4u.gif

Taip,jau iteikiau atsistatydinimo prasyma biggrin.gif Nuo liepos pirmos tampu pirma kart gyvenime bedarbe ir su didziule bedarbio pasalpa varau i Stambula daryt ivf uz 5000 euru lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 06 09, 14:00)

truputį "nepaniatkėse" aš  ax.gif i tai matka jūsų fockinta išskrido ar tikra  smile.gif ? jūs ten kartosit GN?  4u.gif

Tikra matka su manimi Vilniuje hihihi.gif tikiuosi nereiks kartot GN unsure.gif
Atsakyti