Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 19, 18:57)
Panos, ar kam buvo, kad nuo progesterono kilo kuno temperatura. Nu antra diena degu, pasimatavau tempe beveik 37,1-37,2?

Nusiramink, tokia tempa tikrai gali būt nuo prg, nes jis linkęs kelti ( man taip ir buvo) Beto daug kas sako kad tokia temperatūra būdinga nėštumui nestuke.gif to ir linkiu
Atsakyti
Panos, ar kam buvo, kad nuo progesterono kilo kuno temperatura. Nu antra diena degu, pasimatavau tempe beveik 37,1-37,2?

Tai tikrai geras ženklas 4u.gif man pirmomis savaitėmis po transferio irgi laikėsi temp 37,1. Linkiu didelių hcg skaičiukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 17, 21:54)
Labai tikiuosi, kad niekas nesutrugdys per Jonines buti ne be vienai, o PUPO.. wub.gif

kumštukai spaudžiami 4u.gif

QUOTE(-Murke- @ 2016 06 18, 13:00)
wub.gif  wub.gif
O as mergaites jau maciau sirdute  wub.gif  wub.gif i prieki mazais zingsniukais smile.gif

kaip miela... wub.gif aukit dideli ir striprūs 4u.gif

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 19, 08:48)
Kadangi per pirma ivf mmm atejo dar gerokai pries numatoma hcg. Tai sikart net nzn kada darysiu. Jei jau iki 4nio mmm neateis, tai musiau busiu nescia ir be tyrimu:) Nieko ypatingo nejauciu.

Noriuleliuku, kumšukai ir didelių hcg skaičiukų. O temperatūra labai gera, aš kaip sakau, ji yra nėštukiška wub.gif wub.gif wub.gif labai, labai to linkiu 4u.gif

Atsakyti

Pas mane nėštumo metu tokia temp.buvo. Bet nekausiau gyd., ar čia normalu... g.gif

Mergaitės, help help.gif

Ar kuriai nor yra buvę pašalinių poveikių nuo estrofemo? Man nuo jo labai bloga: po 2 valandų nuo "dozės" pradeda svaigti galva lyg kas nors trenktelėjo gerai ir yra toks poveikis akims, biški vaizdas paplaukia (nestipriai). Na sakau lyg per galvą kažkas trenktelėjo, ar vyno padauginau, ar nulipau nuo supinių.... verysad.gif Tai ką, man čia su FET atsisveikinti, ar kaip? cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 20 birželio 2016 - 08:30
Labas rytas,

per savaitgalį išsisprendė mūsų situacija dėl Tr. Nors vaistai sukėlė MB hormonų nukrypimus, bet turkai sekantį ciklą startuoti leido bigsmile.gif
Kitas klausimas, merginos, jūs čia esate visų galų visažinės, gal turite minčių kas galėjo turėti įtakos, arba ką reiškia tokie mano hormonų pasikeitimai: vasario mėnesį FSH 8,64 IU/l, E2 47 pg/ml; o jau birželį FSH 11,95 IU/l, E2 14,67 pg/ml. g.gif Apart vitaminų nieko daugiau nevartojau, endokrinologė irgi negalėjo pasakyti, kodėl jie čia taip šokinėja. Gal jūs kokių minčių turite?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 20, 09:18)
Mergaitės, help  help.gif

Ar kuriai nor yra buvę pašalinių poveikių nuo estrofemo? Man nuo jo labai bloga: po 2 valandų nuo "dozės" pradeda svaigti galva lyg kas nors trenktelėjo gerai ir yra toks poveikis akims, biški vaizdas paplaukia (nestipriai). Na sakau lyg per galvą kažkas trenktelėjo, ar vyno padauginau, ar nulipau nuo supinių....  verysad.gif  Tai ką, man čia su FET atsisveikinti, ar kaip?  cry.gif

Man tas pats nuo Estrofem doh.gif Ir dar galva skauda ir lengvai pykina verysad.gif Bet kai palyginu, kaip blogai per IUI jauciausi (tikriausiai nuo Clost'o), tai cia gelytes.

QUOTE(gvatemala @ 2016 06 20, 09:57)
Labas rytas,

per savaitgalį išsisprendė mūsų situacija dėl Tr. Nors vaistai sukėlė MB hormonų nukrypimus, bet turkai sekantį ciklą startuoti leido  bigsmile.gif
Kitas klausimas, merginos, jūs čia esate visų galų visažinės, gal turite minčių kas galėjo turėti įtakos, arba ką reiškia tokie mano hormonų pasikeitimai: vasario mėnesį FSH 8,64 IU/l, E2 47 pg/ml; o jau birželį FSH 11,95 IU/l, E2 14,67 pg/ml.  g.gif Apart vitaminų nieko daugiau nevartojau, endokrinologė irgi negalėjo pasakyti, kodėl jie čia taip šokinėja. Gal jūs kokių minčių turite?

thumbup.gif Dziugu, kad issisprende!
FSH gali kas menesi sokineti, o kai FSH kyla, tai E2 mazeja. O AMH koks?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 06 20, 09:27)
thumbup.gif Dziugu, kad issisprende!
FSH gali kas menesi sokineti, o kai FSH kyla, tai E2 mazeja. O AMH koks?

AMH ne prūdai 0,68
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 20, 09:18)
Tai ką, man čia su FET atsisveikinti, ar kaip?  cry.gif

Dar bevazinedama prisiminiau. Memorial atlieka FET ir naturaliam cikle. Bet reikia pas juos buti nuo 1cd ir kas kelias dienas tikrina gleivine, folius ir hormonus. Sodina po naturalios ovuliacijos. Tik kad ne maziau, kaip 3 savaites Stambule sedeti tektu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 20, 10:35)
AMH ne prūdai 0,68

Nenudziuginsiu, bet esant tokiam AMH kaip ir normalu, kad FSH kyla, o E2 krenta verysad.gif Bet velgi, skirtingiuose cikluose gali jie kisti wink.gif Puiku, kad jau greitai i Stambula skrendat thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=gummy bear,2016 06 20, 14:47]
Dar bevazinedama prisiminiau. Memorial atlieka FET ir naturaliam cikle. Bet reikia pas juos buti nuo 1cd ir kas kelias dienas tikrina gleivine, folius ir hormonus. Sodina po naturalios ovuliacijos. Tik kad ne maziau, kaip 3 savaites Stambule sedeti tektu doh.gif
Papildyta:

Ačiū, kad pasidalini 4u.gif

Jau rašiau jiems, kad man bloga, bet jie liepė bent po 2 per dieną(ryte ir vakare) gerti. Bet mano gleivinė ir taip jau šoktelėjo iki 13-14 mm., taip kad gal po 2 ir toliau leis gerti, bent kad dar suvokt galėčiau kas aš esu smile.gif Nes po 3-jų tai tokia velniava darosi, kad galiu tik gulėti... doh.gif

O 3-jų sav. Stambule negalėčiau sau leisti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 20, 14:54)
Jau rašiau jiems, kad man bloga, bet jie liepė bent po 2 per dieną(ryte ir vakare) gerti. Bet mano gleivinė ir taip jau šoktelėjo iki 13-14 mm., taip kad gal po 2 ir toliau leis gerti, bent kad dar suvokt galėčiau kas aš esu smile.gif Nes po 3-jų tai tokia velniava darosi, kad galiu tik gulėti...  doh.gif

O kelinta dabar cd? Nuo pat pradziu taip bloga buvo?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 06 20, 14:59)
O kelinta dabar cd? Nuo pat pradziu taip bloga buvo?

Man šiaip yra 11, bet gyd. sakė, kad vakar-šiandien jau prasideda 2 ciklo fazė, ale vakar būtų buvus O įvykusi. Bet kadangi estrofemas trukdė, tai jokios pilnavertės O ir būti negalėjo, bet šiaip vaizdas kaip 15 c.d. (pas mane dabar ciklas 24 dienos, O visada būna 10-11 c.d.).

Koks turi būti gleivinės storis?
Atsakyti
Mergaitės su mažu rezervu, kokia Jūsų patirtis su climara? g.gif ar pagerino situaciją? Pasipasakokite g.gif
Atsakyti