Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 18:16)
Kas geriat Cyclo-Progynova, apsvieskit mane, nes nemoku turku kalbos (instrukcija tik turkiskai)-geriat nuo tos raudonai pazymetos tabletes po viena I diena rodykles kryptimi? Nuo rytdienos, 2c.d startuot turiu 4u.gif

pirma baltos, paskui rudos
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 18:16)
Kas geriat Cyclo-Progynova, apsvieskit mane, nes nemoku turku kalbos (instrukcija tik turkiskai)-geriat nuo tos raudonai pazymetos tabletes po viena I diena rodykles kryptimi? Nuo rytdienos, 2c.d startuot turiu 4u.gif
Papildyta:

Aciu..insultas zmogui, kuris man trylika metu buvo kaip tevas...po mano tevo mirties, irgi..infarktas..

Užjaučiu labai.
Bet žinai, gyvenime taip yra, kad, kai giminėje išeina vienas žmogus, į jo vietą ateina kitas. Taip, kad lauk gandrų nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 15, 15:59)
Tas AMH, aš nežinau, nieko nereiškia. Pas mane jis kažkas apie 1,02, o išpunktavo gal 16...

Dar ir nuo kiaušialąsčių kokybės priklauso, o tik per patį IVF ir tesužinosi. Kiaušinėlių skaičius - viena, o kiek tos kokybės + FSH, E2 - ir turim bendrą išpunktuotų rezultatą. Tie hormonai doh.gif

Beje,nusiunčiau tyrimus Memorial, jei prieš 4 mėn susirašinėjau su Sevda, dabar atsakinėja Mastura. Žodžiu, prie IgG neprisikabino, bet be kariotipo nieko nekomentuos. Anksčiau, kiek žinau, jis nebuvo privalomas, bet, žinoma, pasidarysim. Dar paprašė IUI istorijos išsamios ir atvažiavus pakartoti AMH. Keista, kad jiems netinka prieš pusmetį darytas.

Beje, o pirmai konsultacijai važiuojama irgi ciklo pradžioj? Kaip tada nutaikyt skrydžio laiką, jei mmm linkusios pokštauti?
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 06 15, 14:48)
Jumarta as pvz nusiteikusi pirkti paskutine minute, aisku pries tai 1c.d. turiu pasidaryti FSH ir per nakti nusipirkti bilieta ir viesbuti uzsibukinti.

Merginos, Help! man irgi matyt nuo tos Turkijos jau smegenys susisuko .... doh.gif
Patvirtinkite, prašau, ar teisingas toks veiksmų planas:
Likus kelioms dienoms iki prognozuojamų mmm skrentu į Tr.
1 c.d. dieną rašau Masturai, kad aš jau Tr. ir kad man prasidėjo mmm. Ji paskiria rytdienai vizito laiką.
2 c.d. dieną varau į kliniką, ten padaro visus reikiamus hormonus, ir jei viskas ok jau tą pačią dieną pradedu badytis.

Ar teisingai galvoju? g.gif

1 c.d. Lietuvoje FSH daro tos, kurios turi problemų su juo, ir yra pavojus, kad nuskridus sugrąžins atgal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 16, 09:22)
Merginos, Help! man irgi matyt nuo tos Turkijos jau smegenys susisuko ....  doh.gif
1 c.d. dieną rašau Masturai, kad aš jau Tr. ir kad man prasidėjo mmm. Ji paskiria rytdienai vizito laiką.
2 c.d. dieną varau į kliniką, ten padaro visus reikiamus hormonus, ir jei viskas ok jau tą pačią dieną pradedu badytis.

Ar teisingai galvoju?  g.gif

1 c.d. Lietuvoje FSH daro tos, kurios turi problemų su juo, ir yra pavojus, kad nuskridus sugrąžins atgal?  g.gif

Taip. Teisingai:)
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 16, 08:22)
Merginos, Help! man irgi matyt nuo tos Turkijos jau smegenys susisuko ....  doh.gif

1 c.d. Lietuvoje FSH daro tos, kurios turi problemų su juo, ir yra pavojus, kad nuskridus sugrąžins atgal?  g.gif

Pritariu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 06 15, 20:06)
Dar ir nuo kiaušialąsčių kokybės priklauso, o tik per patį IVF ir tesužinosi. Kiaušinėlių skaičius - viena, o kiek tos kokybės + FSH, E2 - ir turim bendrą išpunktuotų rezultatą. Tie hormonai  doh.gif

Beje,nusiunčiau tyrimus Memorial, jei prieš 4 mėn susirašinėjau su Sevda, dabar atsakinėja Mastura. Žodžiu, prie IgG neprisikabino, bet be kariotipo nieko nekomentuos. Anksčiau, kiek žinau, jis nebuvo privalomas, bet, žinoma, pasidarysim. Dar paprašė IUI istorijos išsamios ir atvažiavus pakartoti AMH. Keista, kad jiems netinka prieš pusmetį darytas.

Beje, o pirmai konsultacijai važiuojama irgi ciklo pradžioj? Kaip tada nutaikyt skrydžio laiką, jei mmm linkusios pokštauti?

Mes kai skridom pirmai konsultacijai, tai turkai mums pasake, kad nesvarbu, kuria ciklo diena.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 16, 09:36)
Pritariu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Dėkui, merginos už patvirtinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 08:55)
Sakykit,o turkai visada pradeda ivf nuo 2 c.d?trecia jau per velu? g.gif kazkaip turiu itarimu,kad gali mm sudurniuot ir nespesiu liepai nuskrist 2 c.d doh.gif ..Ar tos,kurios vartojot ta cyclo-progynova ciklo trukmes jis neitakoja?

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 12:46)
na zinant mano klimaksine situacija,tai as is vis abejoju,ar kazkas uzaugs,jei man kai AMH buvo 2 budavo tik 4 foliai,o paskutini IvF tik VIENAS! apsivaisino..tai dabar su AMH<1  as is vis nesuprantu,ko as ten vaziuoju biggrin.gif

kaip mmm ?
prisimink mano atvejį, kai mmm irgi atsivilko 4 dienom anksčiau. stimuliaciją turkai pradėjo ir 4cd, nors turbūt priklausė daug nuo esamos ir matomos situacijos ir tyrimų rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 06 16, 13:52)
kaip mmm ?
prisimink mano atvejį, kai mmm irgi atsivilko 4 dienom anksčiau. stimuliaciją turkai pradėjo ir 4cd, nors turbūt priklausė daug nuo esamos ir matomos situacijos ir tyrimų rezultatų.

Tavo atvejis Tino tai iš vis is fantastikos srities!!Neįmanoma pamiršti,kaip iš vieno folio užaugo dvi nuostabios mergyčkos! wub.gif wub.gif Bet tokie stebuklai nutinka kartą į šimtą metų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 16, 09:22)

Gvatemala, as dar budama Lt ciklo pabaigoj pries skrendant i Tr pasitikrinciau pas gine ar neatsirado cistu, kad turkai nesugrazintu atgal.

Nefifi, mes buvom 1konsultacijoj 8 cd, Semrai patiko, kad ne ciklo pabaiga, ir ji galejo matyti kaip kas auga pas mane naturaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 16 birželio 2016 - 15:05
QUOTE(nefifi @ 2016 06 15, 22:06)

Nebutinai pradzioj. Sakyciau, net geriau mmm pasibaigus, nes tada, reikalui esant, gali ir GN padaryti ax.gif Ir kaip Yendy sako, mato, ar tolygiai folikulai auga, gali geriau nuspresti, ar reikalinga Cyclo-Progynova (populiari kazkaip paskutiniu metu pasidare unsure.gif ).
Atsakyti
Ačiū merginoms 4u.gif
Atsakyti