QUOTE(gvatemala @ 2016 06 16, 08:22)
Merginos, Help! man irgi matyt nuo tos Turkijos jau smegenys susisuko ....
Patvirtinkite, prašau, ar teisingas toks veiksmų planas:
Likus kelioms dienoms iki prognozuojamų mmm skrentu į Tr.
1 c.d. dieną rašau Masturai, kad aš jau Tr. ir kad man prasidėjo mmm. Ji paskiria rytdienai vizito laiką.
2 c.d. dieną varau į kliniką, ten padaro visus reikiamus hormonus, ir jei viskas ok jau tą pačią dieną pradedu badytis.
Ar teisingai galvoju?
1 c.d. Lietuvoje FSH daro tos, kurios turi problemų su juo, ir yra pavojus, kad nuskridus sugrąžins atgal?
Pritariu
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 06 15, 20:06)
Dar ir nuo kiaušialąsčių kokybės priklauso, o tik per patį IVF ir tesužinosi. Kiaušinėlių skaičius - viena, o kiek tos kokybės + FSH, E2 - ir turim bendrą išpunktuotų rezultatą. Tie hormonai
Beje,nusiunčiau tyrimus Memorial, jei prieš 4 mėn susirašinėjau su Sevda, dabar atsakinėja Mastura. Žodžiu, prie IgG neprisikabino, bet be kariotipo nieko nekomentuos. Anksčiau, kiek žinau, jis nebuvo privalomas, bet, žinoma, pasidarysim. Dar paprašė IUI istorijos išsamios ir atvažiavus pakartoti AMH. Keista, kad jiems netinka prieš pusmetį darytas.
Beje, o pirmai konsultacijai važiuojama irgi ciklo pradžioj? Kaip tada nutaikyt skrydžio laiką, jei mmm linkusios pokštauti?
Mes kai skridom pirmai konsultacijai, tai turkai mums pasake, kad nesvarbu, kuria ciklo diena.