Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:08)
Aciu tau! wub.gif Siaip as uzsispyrus iki negalejimo ir visada pasiekiu savo,bet matyt artimo zmogaus mirtis sia savaite mane taip ismuse is veziu,kad ir menesines pramuse ne i tema ir siaip nervai ant ribos...

Jurmarta, užuojauta Tau...
Bet rankų nuleisti tikrai neverta.... Čia jau toks procesas..... Aš pirmą kartą irgi vos nenušokau nuo bėgių - kiek visokių organizacijų..... maniau pavėluosiu.... pirkau bilietą paskutinę minutę, kad ant rytojaus būčiau klinikoj.... skridau "per pusę Europos..." , t. y. su Liufthansa per Frankfurtą, kad tik anksčiau mane į kliniką nugabentų.... nulėkus dar cistą rado.... nors KT vartojau mėn. prieš, kad tik jokių cistų nesusidarytų..... tada ant rytojaus lišna narkozė ir aspiracija.....
Paskui viskas atrodys uogytės.... o dabar reikia susiimti ir padaryti! mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:46)
na zinant mano klimaksine situacija,tai as is vis abejoju,ar kazkas uzaugs,jei man kai AMH buvo 2 budavo tik 4 foliai,o paskutini IvF tik VIENAS! apsivaisino..tai dabar su AMH<1  as is vis nesuprantu,ko as ten vaziuoju biggrin.gif

Siūlau "neužsiturbint" tokiom mintim..... tiesiog daryk ką gali, o turkai padarys geriausia ką jie gali! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 06 15, 09:31)
Ačiū
Viskas buvo puiku,derinom stimuliacijà su atostogom,stimuliavo didelėm dozėm 300gonalio ir nuo 6d menogon,o nuo 8 d orgalutran (tas pats kai cetrotide),viso stimuliacija 11dienu truko,punkcijos metu padarė ir Histeroskopijà ir pabraižymà,išpunktavo 22 kiaušialastes.19 apsivaisino ir augo iki 3d visi puikiai, 9 embrionai vėliau sulėtėjo,10 gražuoliú blasto paėmė biopsijas Pgd ir dabar laukiam rezultatú

Ailima, nerealiai geras rezultatas 10 blastučių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.
Kaip suprantu pas jus policistinės? O kurioje klinikoje pirmą kartą darėte IVF? Memorial? Kaip tada stimuliavosi ir koks rezultatas buvo? Klausiu, nes domiuosi savo galimybėmis turint labai žemą AMH.

Kažin ar Bahceci galėtų ką nors pasiūlyti turint žemą amh? Gal kuri klausėte jų?
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 08:55)
Sakykit,o turkai visada pradeda ivf nuo 2 c.d?trecia jau per velu? g.gif kazkaip turiu itarimu,kad gali mm sudurniuot ir nespesiu liepai nuskrist 2 c.d doh.gif ..Ar tos,kurios vartojot ta cyclo-progynova ciklo trukmes jis neitakoja?

Jurmarta, aš šį IVF pradėjau stimuliacijas nuo 3 ciklo dienos. Nežinau ar tai turėjo įtakos, bet šis IVF stimuliacijos ir kiaušialąsčių kiekio prasme buvo totalus pravalas. Pas mane visada yra dominuojantis folis, kurį sunku sukontroliuoti, bet šįkart subrendusi buvo tik 1 kiaušialąstė.
Man prieš šį IVF buvo skyrą vartoti cycloproginovą, bet kadangi jį reikėjo ant smūgio pradėti naudoti, tai turkai pakeitė į Trisequens.
Pas mane mmm dažniausia būna pakankamai reguliarios, bet nuo kovo mėn. jos išsiderino, kai rado cistas. Paskui nors cistų ir nebuvo, bet jos prasidėdavo anksčiau, t. y. kokią 25 ciklo dieną. Radus cistas vieną ciklą turkai liepė naudoti Yasmin, o kitą Trisequens.
Atsakyti
Jumarta as pvz nusiteikusi pirkti paskutine minute, aisku pries tai 1c.d. turiu pasidaryti FSH ir per nakti nusipirkti bilieta ir viesbuti uzsibukinti. kiek stebejau, tai is Vilniaus, Rygos ar net su Ukrainos avialinijom daugiau 200 neispuole bilietas (i viena puse), aisku jei darbo diena, nes jei savaitgalis, tai bilietai ir po 500 eur, bet man savaitgali niekas FSH nepadarys. o del nakvynes tai pora dienu ir big box pernakvosiu, o paskui ramiai susirasiu kur gyventi jei leis startuoti.
As siulyciau pvz pasekti ateinanti cikla ir paziureti per visas avialinijas kiek kainuoja rytojui nusipirkti bilieta. tada zinosi situacija. nes man pvz pigiau pirkti pasidarius FSH tyrima, nei kad nuskristi pas turkus ji pasidaryti ir vel parvaziuoti namo verysad.gif
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 08:38)
Tai klinika dirba tik iki 17 val?Aciu Jums uz info visoms!..Bet vis tik kokia nesamone tos memes doh.gif  biggrin.gif ..planuoji zmogus,o jos is taves juokiasi,va buvo visa laika kaip laikrodukas,o si menesi pyst ir diena anksciau atejo..gal turit kokiu metodu kaip jas uzlaikyt? biggrin.gif

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 10:05)
jauciu lauksiu as pirmos menesiniu dienos ir tada pirksiu bilietus...aisku finansiskai bus krachas,bet jei jos mane paves ir nusipirksiu bilietus dabar-krachas bus dar didesnis lotuliukas.gif

pracekinau, rytojui bilietas is Vilniaus 314eur, penktadieni 156 eur; is Rygos rytoj 127 eur, penktadieniui 396 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 15 birželio 2016 - 15:01
QUOTE(magute @ 2016 06 15, 15:48)
Jumarta as pvz nusiteikusi pirkti paskutine minute
pracekinau, rytojui bilietas is Vilniaus 314eur, penktadieni 156 eur; is Rygos rytoj 127 eur, penktadieniui 396 eur.

Aciu,Magute,nuraminai mane!Tai ne taip baisiai dar isbrangsta wub.gif ir visoms merginoms begalinis ačiū!!!! wub.gif Jei as ir turesiu vaiku,tai tik Jūsų visų dėka! group.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 09:46)
na zinant mano klimaksine situacija,tai as is vis abejoju,ar kazkas uzaugs,jei man kai AMH buvo 2 budavo tik 4 foliai,o paskutini IvF tik VIENAS! apsivaisino..tai dabar su AMH<1  as is vis nesuprantu,ko as ten vaziuoju biggrin.gif

Klausyk,tu durna boba,tau reiketu atspardyt minkstaja kad baiktum cia banguot biggrin.gif man su 0,82 AMH ispunktavo 4 taip kad tikek savo "gūžta" jog bus koki 5 ar 6 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 06 15, 16:21)
Klausyk,tu durna boba,tau reiketu atspardyt minkstaja kad baiktum cia banguot biggrin.gif man su 0,82 AMH ispunktavo 4 taip kad tikek savo "gūžta" jog bus koki 5 ar 6 mirksiukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif ,atkišu sėdimąją-spirk,bet taip,kad iki Stambulo daneštų! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 06 15, 16:21)

Tas AMH, aš nežinau, nieko nereiškia. Pas mane jis kažkas apie 1,02, o išpunktavo gal 16...

Laboratorijos klaidos TIKRAI nėra, nes nebe pirmą kartą dariausi. Taip kad čia skaičiuok neskaičiavęs, kiekvienai individualiai ir dar neuo ciklo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 06 15, 13:11)
Ailima, nerealiai geras rezultatas 10 blastučių thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif.
Kaip suprantu pas jus policistinės? O kurioje klinikoje pirmą kartą darėte IVF? Memorial? Kaip tada stimuliavosi ir koks rezultatas buvo? Klausiu, nes domiuosi savo galimybėmis turint labai žemą AMH.

Kažin ar Bahceci galėtų ką nors pasiūlyti turint žemą amh? Gal kuri klausėte jų?

Praeitá kart irgi bahceci
Taip mano policistinės,daug foliú,bet pvz Lv viená kartà iš 18 kiauš.nebuvo kà sodinti,siūlė donorę. Kità kart tik 2 trečios dienos. O tr praeità kart 8blastutės
čia matomai Tr embriologai lab stiprūs

Dėl mažesnio rezervo nežinau,pasidomėk,parašyk el.paštu,tikrai atsakys,ten pas juos labai gera atmosfera,tik paskutiniu metu kažkokios registratorės nukvakę papuolė,gal jos angliškai prastai kalba....dėl to mums taip pasirodė
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 06 15, 08:57)
Jurmarta, o ar pagal turkus skaiciuoji ta pirma diena? Jei tik tepa, nesiskaito 4u.gif

Bet ir jei po 14 val mm prasideda, tai jie tos d neskaičiuoja, kaip pirmos mm dienos
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 08:38)
Tai klinika dirba tik iki 17 val?Aciu Jums uz info visoms!..Bet vis tik kokia nesamone tos memes doh.gif  biggrin.gif ..planuoji zmogus,o jos is taves juokiasi,va buvo visa laika kaip laikrodukas,o si menesi pyst ir diena anksciau atejo..gal turit kokiu metodu kaip jas uzlaikyt? biggrin.gif

Man taip pat sudurniavo, laikrodukas sugedo, kai į tr išsiruošėme

Papildyta:
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 15, 10:48)
Dabar yra tik 6 savaitė,dar geriu,liepė 8 sav.eiti širdelės paklausyt ir tada gal lieps nutraukt gerti.Žinau jog viena mergina Estrofem gėrė iki 14 sav.Progesteronas susitvarkė,kitą savaitę vėl pasidarysiu tyrimus.Bet kas keisčiausia,turkai į PG rodiklį beveik nekreipia dėmesio.Jiems viskas buvo gerai su mano atsakymais.
Aš pagalvojau,gal aš pati blogai padariau,nes naudojant ryte ir vakare turėjo būti 12 val.tarpas.O aš kartais ,jei namie nebūdavau,ir didesnį tarpą padarydavau.Dabar tiksliai kaip antibiotikus naudoju.
Papildyta:
MERGINOS,
Kas čia per abejojimai ir atsisakymai???!!Visos ėjom ir einam savo tikslo link.Jokių minčių nebūtų,jog persigalvojat !!! Aukščiau iškeliat savo galvas ir pirmyn !!!
Suprantu,jog nervina,nes tiksliai nžn.,kada prasidės mėnesinės.Jei dėl pinigėlių,yra kitas variantas -pirkit su persėdimu per Ukrainą,ten tikrai žymiai pigiau.Mes kaip žiūrėjom gegužės galui 1 žmogui buvo 145 eur.į abi puses.Juk skrendat vieni be vaikų,tikrai nieko neatsitiks jei teks valandą ar dvi palaukti Ukrainoje.Pasiimkit knygą ar filmų įsirašykit..Laikas greit praeis.
Nenuleiskit rankų pačioje žygio pradžioje wink.gif

Mes gegužės mėn taip ir skridome. Nieko baisaus tame Kijeve pasėdėti. Bet liepos mėn skydžiai ne per Kijevą, o per Odesą. O tai, manau, yra pavojinga. Be to ir kaina bilietų kita.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:08)
Aciu tau! wub.gif Siaip as uzsispyrus iki negalejimo ir visada pasiekiu savo,bet matyt artimo zmogaus mirtis sia savaite mane taip ismuse is veziu,kad ir menesines pramuse ne i tema ir siaip nervai ant ribos...

Užjaučiu
O kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 15:17)
: ir visoms merginoms begalinis ačiū!!!! wub.gif Jei as ir turesiu vaiku,tai tik  Jūsų visų dėka! group.gif

Galvojau parašei: jei turėsiu vaikų, tai tik jūsų visų.... vardais pavadinsiu! lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas geriat Cyclo-Progynova, apsvieskit mane, nes nemoku turku kalbos (instrukcija tik turkiskai)-geriat nuo tos raudonai pazymetos tabletes po viena I diena rodykles kryptimi? Nuo rytdienos, 2c.d startuot turiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2016 06 15, 17:31)

Užjaučiu
O kas nutiko?

Aciu..insultas zmogui, kuris man trylika metu buvo kaip tevas...po mano tevo mirties, irgi..infarktas..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 13:26)
Prajuokinai lotuliukas.gif ,atkišu sėdimąją-spirk,bet taip,kad iki Stambulo daneštų! hihihi.gif

4u.gif tai ka su tavim daryt jau, kad nebesivaldai, nusitrizniosi visai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 15, 13:59)
Tas AMH, aš nežinau, nieko nereiškia. Pas mane jis kažkas apie 1,02, o išpunktavo gal 16...

Laboratorijos klaidos TIKRAI nėra, nes nebe pirmą kartą dariausi. Taip kad čia skaičiuok neskaičiavęs, kiekvienai individualiai ir dar neuo ciklo priklauso.

Oj as nesakau kad jis nulemia kieki,gal tik laika kiek dar esi vaisinga,ta prasme ar dar gali ka nors isspaust.be to koks skirtumas kiek,svarbu kad butu kokybiskas,kad ir vienas vienintelis,bet nerealus wub.gif

Atsakyti