QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:08)
Aciu tau! Siaip as uzsispyrus iki negalejimo ir visada pasiekiu savo,bet matyt artimo zmogaus mirtis sia savaite mane taip ismuse is veziu,kad ir menesines pramuse ne i tema ir siaip nervai ant ribos...
Jurmarta, užuojauta Tau...
Bet rankų nuleisti tikrai neverta.... Čia jau toks procesas..... Aš pirmą kartą irgi vos nenušokau nuo bėgių - kiek visokių organizacijų..... maniau pavėluosiu.... pirkau bilietą paskutinę minutę, kad ant rytojaus būčiau klinikoj.... skridau "per pusę Europos..." , t. y. su Liufthansa per Frankfurtą, kad tik anksčiau mane į kliniką nugabentų.... nulėkus dar cistą rado.... nors KT vartojau mėn. prieš, kad tik jokių cistų nesusidarytų..... tada ant rytojaus lišna narkozė ir aspiracija.....
Paskui viskas atrodys uogytės.... o dabar reikia susiimti ir padaryti!
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:46)
na zinant mano klimaksine situacija,tai as is vis abejoju,ar kazkas uzaugs,jei man kai AMH buvo 2 budavo tik 4 foliai,o paskutini IvF tik VIENAS! apsivaisino..tai dabar su AMH<1 as is vis nesuprantu,ko as ten vaziuoju
Siūlau "neužsiturbint" tokiom mintim..... tiesiog daryk ką gali, o turkai padarys geriausia ką jie gali!