QUOTE(ailima @ 2016 06 15, 11:04)
O dabar dar geri,ar jau nebereikia?
Stabilizavosi Progesteronas?
Dabar yra tik 6 savaitė,dar geriu,liepė 8 sav.eiti širdelės paklausyt ir tada gal lieps nutraukt gerti.Žinau jog viena mergina Estrofem gėrė iki 14 sav.Progesteronas susitvarkė,kitą savaitę vėl pasidarysiu tyrimus.Bet kas keisčiausia,turkai į PG rodiklį beveik nekreipia dėmesio.Jiems viskas buvo gerai su mano atsakymais.
Aš pagalvojau,gal aš pati blogai padariau,nes naudojant ryte ir vakare turėjo būti 12 val.tarpas.O aš kartais ,jei namie nebūdavau,ir didesnį tarpą padarydavau.Dabar tiksliai kaip antibiotikus naudoju.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:21)
Bet tada man reiktu pirkt rugpjuciui....isprotesiu su ta Turkija..jau galvoju gal atsisakyt man sito sumanymo...
MERGINOS,
Kas čia per abejojimai ir atsisakymai???!!Visos ėjom ir einam savo tikslo link.Jokių minčių nebūtų,jog persigalvojat !!! Aukščiau iškeliat savo galvas ir pirmyn !!!
Suprantu,jog nervina,nes tiksliai nžn.,kada prasidės mėnesinės.Jei dėl pinigėlių,yra kitas variantas -pirkit su persėdimu per Ukrainą,ten tikrai žymiai pigiau.Mes kaip žiūrėjom gegužės galui 1 žmogui buvo 145 eur.į abi puses.Juk skrendat vieni be vaikų,tikrai nieko neatsitiks jei teks valandą ar dvi palaukti Ukrainoje.Pasiimkit knygą ar filmų įsirašykit..Laikas greit praeis.
Nenuleiskit rankų pačioje žygio pradžioje