Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 09:38)
Tai klinika dirba tik iki 17 val?Aciu Jums uz info visoms!..Bet vis tik kokia nesamone tos memes doh.gif  biggrin.gif ..planuoji zmogus,o jos is taves juokiasi,va buvo visa laika kaip laikrodukas,o si menesi pyst ir diena anksciau atejo..gal turit kokiu metodu kaip jas uzlaikyt? biggrin.gif

Jurmarta, o ar pagal turkus skaiciuoji ta pirma diena? Jei tik tepa, nesiskaito 4u.gif
Atsakyti

Turkai man aiškino taip:jei mėnesinės prasideda iki pietų,tai skaitosi pirma diena jų,o jei popiet,tai pirma diena -sekanti diena.

quote=vasarosziedai,2016 06 15, 09:57]
Jurmarta, o ar pagal turkus skaiciuoji ta pirma diena? Jei tik tepa, nesiskaito 4u.gif
[/quote]

Papildyta:
QUOTE(l_satyra @ 2016 06 14, 22:31)
o kiokią doze Estrofem tau liepė gert?

aš gi ir dabar ruošiuos... į Tr srendu  birželio 20 pasiimt savosios snaigutės  wub.gif

Dėl Estrofem gal kiekv.merginai skirtingai,aš prieš FET ir po jos geriu į dieną po 3 tabletes,tarpas tarp jų lygiai 8 val.
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 15, 10:11)

Dėl Estrofem gal kiekv.merginai skirtingai,aš prieš FET ir po jos geriu į dieną po 3 tabletes,tarpas tarp jų lygiai 8 val.

O dabar dar geri,ar jau nebereikia?
Stabilizavosi Progesteronas?
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 06 15, 09:57)

jauciu lauksiu as pirmos menesiniu dienos ir tada pirksiu bilietus...aisku finansiskai bus krachas,bet jei jos mane paves ir nusipirksiu bilietus dabar-krachas bus dar didesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:05)
jauciu lauksiu as pirmos menesiniu dienos ir tada pirksiu bilietus...aisku finansiskai bus krachas,bet jei jos mane paves ir nusipirksiu bilietus dabar-krachas bus dar didesnis lotuliukas.gif

Aš taip bijočiau rizikuoti,tikimybė nėra didelė,bet gali ir bilietú nebūti.o beto kartais iš vakaro kainos būna ir beveik 500 eur vienam,tada gal geriau pirkti su pakeitimo galimybe?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 06 15, 11:17)
Aš taip bijočiau rizikuoti,tikimybė nėra didelė,bet gali ir bilietú nebūti.o beto kartais iš vakaro kainos būna ir beveik 500 eur vienam,tada gal geriau pirkti su pakeitimo galimybe?

Bet tada man reiktu pirkt rugpjuciui....isprotesiu su ta Turkija..jau galvoju gal atsisakyt man sito sumanymo...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:21)
Bet tada man reiktu pirkt rugpjuciui....isprotesiu su ta Turkija..jau galvoju gal atsisakyt man sito sumanymo...

Tik nepradėk abejoti
O kas trukdo pirkti rugpjūćiui,jeigu plius minus tik pora dienú skiriasi ciklas,o jau bedarbė,tai geriau ten tú mmm palauksi smile.gif ne viena taip darė,o jeigu užtruks tai tris V išbandysi,ar hamama jeigu vonios nebus
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 06 15, 11:04)
O dabar dar geri,ar jau nebereikia?
Stabilizavosi Progesteronas?

Dabar yra tik 6 savaitė,dar geriu,liepė 8 sav.eiti širdelės paklausyt ir tada gal lieps nutraukt gerti.Žinau jog viena mergina Estrofem gėrė iki 14 sav.Progesteronas susitvarkė,kitą savaitę vėl pasidarysiu tyrimus.Bet kas keisčiausia,turkai į PG rodiklį beveik nekreipia dėmesio.Jiems viskas buvo gerai su mano atsakymais.
Aš pagalvojau,gal aš pati blogai padariau,nes naudojant ryte ir vakare turėjo būti 12 val.tarpas.O aš kartais ,jei namie nebūdavau,ir didesnį tarpą padarydavau.Dabar tiksliai kaip antibiotikus naudoju.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 11:21)

MERGINOS,
Kas čia per abejojimai ir atsisakymai???!!Visos ėjom ir einam savo tikslo link.Jokių minčių nebūtų,jog persigalvojat !!! Aukščiau iškeliat savo galvas ir pirmyn !!!
Suprantu,jog nervina,nes tiksliai nžn.,kada prasidės mėnesinės.Jei dėl pinigėlių,yra kitas variantas -pirkit su persėdimu per Ukrainą,ten tikrai žymiai pigiau.Mes kaip žiūrėjom gegužės galui 1 žmogui buvo 145 eur.į abi puses.Juk skrendat vieni be vaikų,tikrai nieko neatsitiks jei teks valandą ar dvi palaukti Ukrainoje.Pasiimkit knygą ar filmų įsirašykit..Laikas greit praeis.
Nenuleiskit rankų pačioje žygio pradžioje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 15, 11:48)

Nenuleiskit rankų pačioje žygio pradžioje wink.gif

Aciu tau! wub.gif Siaip as uzsispyrus iki negalejimo ir visada pasiekiu savo,bet matyt artimo zmogaus mirtis sia savaite mane taip ismuse is veziu,kad ir menesines pramuse ne i tema ir siaip nervai ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 12:08)
Aciu tau! wub.gif Siaip as uzsispyrus iki negalejimo ir visada pasiekiu savo,bet matyt artimo zmogaus mirtis sia savaite mane taip ismuse is veziu,kad ir menesines pramuse ne i tema ir siaip nervai ant ribos...

Taip,nervai ,įtampa daro savo.Man asmeniškai jas tik nutolina.Bet viskas bus gerai wink.gif dabar pasiskaičiuok,kada maždaug kitos turėtų būti tą mėn,kurį planuojat skristi, ir tuo laiku (aišku,aš kokios 2 d.anksčiau ) pirkit bilietus. Ir neturėk,jokių blogų minčių,nes mūsų nervai l.daug ką įtakoja.Sėkmės,mergyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 06 15, 08:36)
spaudžiam kumštukus  wub.gif  4u.gif
Jie dažniausiai nuo 2 pradeda, o dėl 3 buvau tokį atsakymą gavusi "Если на 2-ой день успеете до 17:00 часов быть в клинике нет проблем, мы вас примем.
Если нет, я спрошу у врача можно ли будет в вашем случае начать на 3-ий день, в некоторых случаях разрешают."
Tikiuosi, jūsų mmm nepaves, ir viskas bus kaip suplanuota  4u.gif

Aš kiek susidūriau, tai TR sako, kad jei pradėti vėliau nei 2 c.d., tai gali nebesuvaldyti pagrindinio folio augimo. Tada jis šauna į priekį, kiti nebespėja pasivyti, tampa netolygūs ir galų gale gautųsi kad išpunktuos mažiau arba kiti bus nesubrendę.
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 15, 12:38)
Aš kiek susidūriau, tai TR sako, kad jei pradėti vėliau nei 2 c.d., tai gali nebesuvaldyti pagrindinio folio augimo. Tada jis šauna į priekį, kiti nebespėja pasivyti, tampa netolygūs ir galų gale gautųsi kad išpunktuos mažiau arba kiti bus nesubrendę.

na zinant mano klimaksine situacija,tai as is vis abejoju,ar kazkas uzaugs,jei man kai AMH buvo 2 budavo tik 4 foliai,o paskutini IvF tik VIENAS! apsivaisino..tai dabar su AMH<1 as is vis nesuprantu,ko as ten vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti