Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 08, 13:12)
Aš turėjau 2 nuotraukas ir sakiau, kad dar kartą nekartosiu jokių tyrimų. Ir jokių "kaip įeina" ir "kaip išeina" nebuvo. Tai aiškiai matosi, ar bėga skystis, ar ne, ką jie su tom nuotraukom... Visur jie mato tai polipus, tai nepratekamus, jau pyktis ima net. Man kai buvo pareiškę dėl polipo, tai vos neapsiverkiau. Bet AIŠKU, nieko ten nebuvo, jokių polypų ar miomų, ne tokie ir ne visi mūsų vietiniai gydytojai čia durni yra....

Na as irgi sakysiu-darot man IVF IR BAIGTA biggrin.gif Blyn,kas pinigus moka,tas ir muzika uzsako-kiek gali jie cia mus siuntinet visas su tais kiausintakiais biggrin.gif Blyn gydytojai net keli sako,kad viskas idealu su tais mano kiausintakiais-pabando prisikabint-as irgi netikiu,kad musu medikai jau tokie kvailiai visiski
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 08 birželio 2016 - 12:35
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30
PR - 83,57, kazkiek uzkeliau, bet galetu buti dar aukstesnis.
O HCG gazdina, ar ne per didelis, juk 2 negali buti ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 08, 14:09)
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30
O HCG gazdina, ar ne per didelis, juk 2 negali buti ?  rolleyes.gif

Sveikinu!!! wub.gif Ryskiai bus identiski dvynukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30

Nebutinai 2. Mano hcg 11d. buvo 700, ir leliukas vienas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarosziedai: 08 birželio 2016 - 13:25
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30

Sveikinu
Man su tokiu HCG buvo 1, bet stiprus ir sveikas wink.gif

Visoms sekmes laukiant savo stebukleliu, kumščiai suspausti už kiekviena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 08, 13:33)
Na as irgi sakysiu-darot man IVF IR BAIGTA biggrin.gif Blyn,kas pinigus moka,tas ir muzika uzsako-kiek gali jie cia mus siuntinet visas su tais kiausintakiais biggrin.gif Blyn gydytojai net keli sako,kad viskas idealu su tais mano kiausintakiais-pabando prisikabint-as irgi netikiu,kad musu medikai  jau tokie kvailiai visiski

Man isvis dare be jokiu gimdos nuotrauku ir pan. Buvo daryta video lp ir histero, bet tik israsas ir dar toks nupiepes, jokiu foto ar video.
Tai Semra kazka susake- mens factor- kas buvo akivaizdu, ir leido man darytis ar ne foto. Tai as nebesikamavau ir nedariau 4u.gif
Cia merginos mane pataisys, bet kad nepraeinamas, tai ivf netrukdo, blogai jei kaupiasi skysciai. g.gif

Atsakyti
Maniakas, ačiū, kad mus džiugini smagiais skaičiukais ir keli ūpą!!! Sveikinimai jums!! 4u.gif drinks_cheers.gif

Aukso Pieva, kaip jums sekasi- konsultacijai važiavot ar ilgiau mirksiukas.gif 4u.gif

Persikute 123, ar mmm atrado kelią pas Tave? blush2.gif bigsmile.gif Gal jau perkat bilietus mirksiukas.gif Sirgsiu už jus!!!

Ailina, kas pas jus geresnio?

Jurmarta, ar įteikei "linkėjimus" valdžiai blush2.gif doh.gif mirksiukas.gif Gal jau leis Tave tų atostogų bet kada ir bet kiek, kad tik sugrįžtum blink.gif lotuliukas.gif tongue.gif O dėl nuotraukos tai sakyčiau nesuk galvos - nu blogiausiu atveju pas juos staigiai padarys. Ar vis dar liepai planai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30

Sveikutes.
Retai beuzsuku...bet vistiek sirdele cia gyvena.Visoms sekmes ir vilties. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MANIAKAS,na kokios zinios saunios thumbup.gif As 11 dpi turejau panasius skaiciukus,bet man kaip ir Ingbri vienas bet sveikas ir stiprus berniukas gime.Tad sveikinu nuosirdziai,labai dziaugiuos uz jusu seima.Dabar sklandaus nestumo,o jei ir bus du-tai juk vistiek JEGA wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30

Mano hcg 11dpi buvo 666,59, o auginu pilvelyje vieną padūkusį bernioką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 08, 12:33)
Na as irgi sakysiu-darot man IVF IR BAIGTA biggrin.gif Blyn,kas pinigus moka,tas ir muzika uzsako-kiek gali jie cia mus siuntinet visas su tais kiausintakiais biggrin.gif Blyn gydytojai net keli sako,kad viskas idealu su tais mano kiausintakiais-pabando prisikabint-as irgi netikiu,kad musu medikai  jau tokie kvailiai visiski

Mano nuomonė priešinga. Aš į tr ir važiavau, kad man kiaušintakius pažiūrėtų. Lt gydytojai jų išvis nežiūrėjo. Tik šiaip sau gn man lt buvo padarę. Į prašymą pažiūrėti kiaušintakius lt gydytojai man atsakydavo, kad nežada to daryti, nes kiaušintakiai ivfui nereikalingi. Bet gi kiaušintakiuose skysčio gali būti. Gi pakenktų implantacijai. Tai lt sakydavo, kad kol nepakenkė, tai neverta sukti galvos
Papildyta:
QUOTE(Maniakas @ 2016 06 08, 13:09)
Sveikos, merginos,

HCG 13 dpi - 445,30

Kiek buvo hcg prieš tai?
Gali 2 2.gif 2.gif būti
Juk tr visiems icsi daro, o per icsi identiškų dvynių tikimybė didesnė
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 08, 16:08)

Persikute 123, ar mmm atrado kelią pas Tave?  blush2.gif  bigsmile.gif  Gal jau perkat bilietus  mirksiukas.gif  Sirgsiu už jus!!!

Taip, pagaliau!! assa.gif jau maitinuosi estrofemu. Bet bilietu dar neperku, turbut vos ne is vakaro teks, nes mano gleivine megsta patinginiauti doh.gif
Kokie tavo planai?

Maniakiene, groziu groooozis tavo skaiciukai wub.gif

Aillima, laikau kumscius uz pupsikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 08, 19:49)
Mano nuomonė priešinga. Aš į tr ir važiavau, kad man kiaušintakius pažiūrėtų. Lt gydytojai jų išvis nežiūrėjo. Tik šiaip sau gn man lt buvo padarę. Į prašymą pažiūrėti kiaušintakius lt gydytojai man atsakydavo, kad nežada to daryti, nes kiaušintakiai ivfui nereikalingi. Bet gi kiaušintakiuose skysčio gali būti. Gi pakenktų implantacijai. Tai lt sakydavo, kad kol nepakenkė, tai neverta sukti galvos
Papildyta:
Kiek buvo hcg prieš tai?
Gali 2  2.gif  2.gif būti
Juk tr visiems icsi daro, o per icsi identiškų dvynių tikimybė didesnė

Prieš tai buvo 148 hcg 11 dpi
Mes visi trys sakom tylų Ačiū už sveikinimus smile.gif
Atsakyti