Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 13, 19:53)
Plona ta mano gleivinė, nors tu ką! Jei nepaaugs iki penktadienio, teks nutraukti pasiruošimą, o taip nesinori!!

o kiokią doze Estrofem tau liepė gert?

aš gi ir dabar ruošiuos... į Tr srendu birželio 20 pasiimt savosios snaigutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 06 14, 21:31)

aš gi ir dabar ruošiuos... į Tr srendu  birželio 20 pasiimt savosios snaigutės  wub.gif

nepamenu, bet lyg ir kelias dienas po 3, paskui po 2, paskui po 1. tik as pabugau ir negeriau tiek
kaip tau smagu. gal snaigute si karta bus sekminga wub.gif wub.gif wub.gif

gal kam aktualu, gavau i email mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 14 birželio 2016 - 21:36
QUOTE(ailima @ 2016 06 14, 16:21)
Taip,dariau,kaip ir pirma karta Bahceci,laukiam PGD atsakymu kurie bus po mazdaug 10-12d.

papasakok kaip stimuliacija sekėsi? bigsmile.gif
stipriai laikau kumsčius už jus
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2016 06 14, 21:36)
nepamenu, bet lyg ir kelias dienas po 3, paskui po 2, paskui po 1. tik as pabugau ir negeriau tiek
kaip tau smagu. gal snaigute si karta bus sekminga  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o man liepė po 3 tabletes visas 12 dienų ( o VK klausiaus gyd., tai sakė skiria ir po 4 tabl...) beje nuvažiavus sakė reiks Tr 7 dienas būt...
ir laukiu labai ir bijau...
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 14, 14:08)
geras klausimas thumbup.gif tik atsakymo nera biggrin.gif

As tik pirma men pradejau vartot cycloprogynova....tai dar nznau kaip man suveiks....
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2016 06 14, 14:10)
bet tai žiūriu, kiek daug kam nepadeda tas numušti FSH  g.gif  belieka žolytės, akupunktūra ir kt. mistika - kiekvienam savo  blush2.gif

Man su ilgu protokolu vartojant kt ir po to buserelina buvo nusimuses,bet nuo buserelino uzaugo cista ir taip uzsislopino kiausides kad net didziausios dozes nieko neistimuliavo....
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 06 14, 21:31)

aš gi ir dabar ruošiuos... į Tr srendu  birželio 20 pasiimt savosios snaigutės  wub.gif

Kaip smagu, kad pasiimsi jau wub.gif as nezinau, ar pavyks man isskristi si men, bus aisku penktadieni..
Geriau po 3 tabl 12 d, dabar 4 d po 4 tabl. Man irgi sake, kad atskridus reiktu buti apie savaite.

Sveikinimai PUPO! thumbup.gif graziu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,o turkai visada pradeda ivf nuo 2 c.d?trecia jau per velu? g.gif kazkaip turiu itarimu,kad gali mm sudurniuot ir nespesiu liepai nuskrist 2 c.d doh.gif ..Ar tos,kurios vartojot ta cyclo-progynova ciklo trukmes jis neitakoja?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 15, 07:55)
Sakykit,o turkai visada pradeda ivf nuo 2 c.d?trecia jau per velu? g.gif kazkaip turiu itarimu,kad gali mm sudurniuot ir nespesiu liepai nuskrist 2 c.d doh.gif ..Ar tos,kurios vartojot ta cyclo-progynova ciklo trukmes jis neitakoja?

O jau nusipirkot bilietus? g.gif yra pradėję ir 3 c.d., bet jiems tai ne itin patinka blush2.gif bet gal mergaitės, kurios startavo 3 d. parašys pačios blush2.gif
Atsakyti

Man cycloprogynova neitakojo ciklo trukmes.
As svarsciau toki varianta jei nespeciau 2 c.d. tai skristi su ukrainos avialinijom su persedimu ir tiesiai i klinika, nes jis anksciau nei turkish airines atskrenda ir speji iki 17 val. I klinika
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 06 14, 22:46)
papasakok kaip stimuliacija sekėsi?  bigsmile.gif
Papildyta:

o man liepė po 3 tabletes visas 12 dienų ( o VK klausiaus gyd., tai sakė skiria ir po 4 tabl...) beje  nuvažiavus sakė reiks Tr 7 dienas būt...
ir laukiu labai ir bijau...

l_satyra, FET reikės 7 dienų?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 06 14, 22:46)
papasakok kaip stimuliacija sekėsi?  bigsmile.gif

Ačiū
Viskas buvo puiku,derinom stimuliacijà su atostogom,stimuliavo didelėm dozėm 300gonalio ir nuo 6d menogon,o nuo 8 d orgalutran (tas pats kai cetrotide),viso stimuliacija 11dienu truko,punkcijos metu padarė ir Histeroskopijà ir pabraižymà,išpunktavo 22 kiaušialastes.19 apsivaisino ir augo iki 3d visi puikiai, 9 embrionai vėliau sulėtėjo,10 gražuoliú blasto paėmė biopsijas Pgd ir dabar laukiam rezultatú

Labai linkiu tau sekmės l_satyra!!!spaudžiu kumščius!!!
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 14, 17:21)
Taip susirinkau 2, viena 4AB, kita 3AB. Saldyt deja neliko nieko...

spaudžiam kumštukus wub.gif 4u.gif

Jie dažniausiai nuo 2 pradeda, o dėl 3 buvau tokį atsakymą gavusi "Если на 2-ой день успеете до 17:00 часов быть в клинике нет проблем, мы вас примем.
Если нет, я спрошу у врача можно ли будет в вашем случае начать на 3-ий день, в некоторых случаях разрешают."
Tikiuosi, jūsų mmm nepaves, ir viskas bus kaip suplanuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 06 15, 09:17)
Man cycloprogynova neitakojo ciklo trukmes.
As svarsciau toki varianta jei nespeciau 2 c.d. tai skristi su ukrainos avialinijom su persedimu ir tiesiai i klinika, nes jis anksciau nei turkish airines atskrenda ir speji iki 17 val. I klinika

Tai klinika dirba tik iki 17 val?Aciu Jums uz info visoms!..Bet vis tik kokia nesamone tos memes doh.gif biggrin.gif ..planuoji zmogus,o jos is taves juokiasi,va buvo visa laika kaip laikrodukas,o si menesi pyst ir diena anksciau atejo..gal turit kokiu metodu kaip jas uzlaikyt? biggrin.gif
Atsakyti