Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(nefifi @ 2016 06 13, 18:09)
Gal galit paaiškinti, ką reiškia Antikūnai prieš IgG - rezultatas 21,93 (0-1,2)?

IG reiskia, kad tavo organizme yra antikuniai pries persirgta liga. ( neparasei tik kokia). Antikuniai apsaugo nuo šios ligos pakartotino susirgimo.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 13, 07:01)
nu tikrai ne visoms mirksiukas.gif
as geriau 2 men. del auksto FSH .... nepadejo schmoll.gif
nu kiek galima apie tai doh.gif tai ne kontraceptikas, tai pakaitine hormonu terapija mirksiukas.gif
sprendzia ir skiria gydytojas smile.gif nemanau, kad tai priklauso nuo gydancio gydytojo. cia daugiau nuo problemos pobudzio. jei viskas ok su hormonine busenaa, tai tikrai jo neskiria siaip sau smile.gif

Jei cyclo-progynova nepadejo,tai kaip dar galima ta FSh musti?
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 13, 20:57)
Gal kazkur praleidau, jus ivf, ar konsultuojates ar operuojates? Ka bedarytumet sekmes:)

As pirmai konsultacijai + gn. Dave leidima, tad nuo rugpjucio vidurio startuosim su ivf 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2016 06 13, 21:09)
IG reiskia, kad tavo organizme yra antikuniai pries persirgta liga. ( neparasei tik kokia). Antikuniai apsaugo nuo šios ligos pakartotino susirgimo.

Cotomegalo IgG rašo, tik va nesuprantu, lab. daviau visá sąrašą tyrimų, kurių prašė memorial, ten nurodyta rubella IgG, tai kodėl man citomegalas parašyta? Nieko tuose koduose nesigaudau. O jūs kuri nors darėtės?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 06 13, 21:39)
Cotomegalo IgG rašo, tik va nesuprantu, lab. daviau visá sąrašą tyrimų, kurių prašė memorial, ten nurodyta rubella IgG, tai kodėl man citomegalas parašyta? Nieko tuose koduose nesigaudau. O jūs kuri nors darėtės?

Dariausi.
Rubella- tai raudoniukė, o citomegalas yra kita liga. Tai ką tau tr liepė daryti? Man buvo liepę rubellą daryti. Bet gal dėl to, kad citomegalą aš dar vk buvau pasidariusi. Mano ir rubellos ir citomegalo igg teigiamas. Čia reiška gerai. Yra imunitetas. Arba skiepyta, arba prasirgusi. Jei nebūtų teigiamo, gal lieptų pasiskiepyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 13, 21:45)
Dariausi.
Rubella- tai raudoniukė, o citomegalas yra kita liga. Tai ką tau tr liepė daryti? Man buvo liepę rubellą daryti. Bet gal dėl to, kad citomegalą aš dar vk buvau pasidariusi. Mano ir rubellos ir citomegalo igg teigiamas. Čia reiška gerai. Yra imunitetas. Arba skiepyta, arba prasirgusi. Jei nebūtų teigiamo, gal lieptų pasiskiepyti  g.gif

Tai turiu, ką turiu - lab. bus suklydę. Aš padaviau visą lapą, ten Memorialo atsiųsta Rubella IgG, aš tai neišmanau tų kodų, o jie IgG citomegalo padarė.
Vistiek išsiunčiau laišką Memorialui dėl pirmo vizito būtinybės.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 06 14, 08:11)
Tai turiu, ką turiu - lab. bus suklydę. Aš padaviau visą lapą, ten Memorialo atsiųsta Rubella IgG, aš tai neišmanau tų kodų, o jie IgG citomegalo padarė.
Vistiek išsiunčiau laišką Memorialui dėl pirmo vizito būtinybės.

Tai reikėjo skambinti į labę - būtų iš to paties kraujo ir rubellą tau padarę. Aišku, kad dabar negerai, jei tr prašė, o tu nepadarei. Paskambink į labę, gal dar ne vėlu
Atsakyti
Panos,help!Ar normalu moketi uz bilietus 300 e zmogui pirmyn atgal su turku avialinijom su galimybe keisti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 14, 15:19)
Panos,help!Ar normalu moketi uz bilietus 300 e zmogui pirmyn atgal su turku avialinijom su galimybe keisti ? g.gif

O su kokia galimybe keisti?ar su priemoka ar be priemokos,jeigu be,tai superine kaina,jeigu su priemoka tai vidutine smile.gif tik kad atpigs tai mazai sansu,nebent karas prasidetu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 14, 14:19)

kada jūs skrendat, jurmarta?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 06 14, 15:57)
kada jūs skrendat, jurmarta?

liepos 13-ta..bilietai jauciu nepigs tik brangs.. g.gif noretusi tiesiogiai kazkaip..nzn..ka daryyyyt,kai taves nemyli niekas,o tu taip visus myliiii lotuliukas.gif jau tuoj isprotesiu nuo tos Turkijos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 14, 15:01)
liepos 13-ta..bilietai jauciu nepigs tik brangs.. g.gif noretusi tiesiogiai kazkaip..nzn..ka daryyyyt,kai taves nemyli niekas,o tu taip visus myliiii lotuliukas.gif jau tuoj isprotesiu nuo tos Turkijos doh.gif  biggrin.gif

Pirkit į vieną pusę. Pažiūrėk iš rygos - būna pigiau.
Atsakyti