Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 13, 17:03)
Sveikos. Kol kas turim 4ta diena atitinkancius  4 geros kokybes pupsikus, 1 vid. kokybes ir 1 bloga. Ryt ryte lauksiu zinutes del sodinimo.

Ohoho, šaunuoliai !!!!! bigsmile.gif Na tas embrioskopas matyt buvo į naudą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kam yra buve alergiju nuo progestan? Katik susileidau ampule ir atsirado raudona deme slaunies srityje, ir viso kuno oda tokiais lyg smulkiais raudonais taskiukais nesetas. Nebloga, nieko neniezti, tik klausimas ar dar kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 13, 19:25)
Sveikos, ar kam yra buve alergiju nuo progestan? Katik susileidau ampule ir atsirado raudona deme slaunies srityje, ir viso kuno oda tokiais lyg smulkiais raudonais taskiukais nesetas. Nebloga, nieko neniezti, tik klausimas ar dar kam nors taip buvo?

Labas, sveikinu su stipruoliais wub.gif
apie alergiją kelis puslapius atgal rašė mergaitės, tikrai yra buvę kam, berods kopūsto lapas padėjo thumbup.gif

Na, o aš šaukiuosi liaudiškų gudrybių žinovių help.gif Plona ta mano gleivinė, nors tu ką! Jei nepaaugs iki penktadienio, teks nutraukti pasiruošimą, o taip nesinori!! Todėl, please, jei kažkuriai padėjo kažkokia stebuklinga morka ar gėrimas, rašykite čia ar a.ž. Pati kol kas susidėliojus planą gerti daug parduotuvinių granatų sulčių, valgyti džiovintų vaisių, sportuoti dieną su treneriais, o naktimis su vyru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 13, 19:53)
Labas, sveikinu su stipruoliais  wub.gif
apie alergiją kelis puslapius atgal rašė mergaitės, tikrai yra buvę kam, berods kopūsto lapas padėjo  thumbup.gif

Na, o aš šaukiuosi liaudiškų gudrybių žinovių  help.gif Plona ta mano gleivinė, nors tu ką! Jei nepaaugs iki penktadienio, teks nutraukti pasiruošimą, o taip nesinori!! Todėl, please, jei kažkuriai padėjo kažkokia stebuklinga morka ar gėrimas, rašykite čia ar a.ž. Pati kol kas susidėliojus planą gerti daug parduotuvinių granatų sulčių, valgyti džiovintų vaisių, sportuoti dieną su treneriais, o naktimis su vyru  blush2.gif

Gal reiktu daug cholesterolio turincio maisto valgyti,pvz kiausiniu tryniu ir t.t, nes cholesterolis is esmes lyt homonu pirmtakas, tai gal padetu. O sportas kazin ar neveiks atvirskciai ir kaip cia vyras gali padeti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif po visu ivykiu vykstanciu ir vykusiu kaip jus jauciates Stambule? As nesiryztu skristi ten... padrasinsite? Tik nereikia tu( oj del tikslo nors i teroristo glebi...) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 06 13, 17:09)
Gal galit paaiškinti, ką reiškia Antikūnai prieš IgG - rezultatas 21,93 (0-1,2)?

laukiu žinių.
Atsakyti
QUOTE(dariana @ 2016 06 13, 20:05)
Sveikos visos 4u.gif  po visu ivykiu vykstanciu ir vykusiu kaip jus jauciates Stambule? As nesiryztu skristi ten... padrasinsite? Tik nereikia tu( oj del tikslo nors i teroristo glebi...) 4u.gif

Dariana, puikus miestas, zmones malonus, maistas skanus. Gatvej niekas nesikabineja, transportas svarus, greitas ir patogus. Klinika lb auksto lygio. As cia jauciuosi saugi. Naktimis viena neplavineju, bet i miesta einu beveik kasdien ir snd buvau ir taksim ir istikal apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 13, 20:01)
Gal reiktu daug cholesterolio turincio maisto valgyti,pvz kiausiniu tryniu ir t.t, nes cholesterolis is esmes lyt homonu pirmtakas, tai gal padetu. O sportas kazin ar neveiks atvirskciai ir kaip cia vyras gali padeti bigsmile.gif

Cholesterolio, sakai? Ok, ryt pietums bus pikantiskos salotos smile.gif
Sportas ir vyras kelia spaudima, gerina kraujotaka, tai gal tas i nauda, pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 06 13, 20:28)
Cholesterolio, sakai? Ok, ryt pietums bus pikantiskos salotos smile.gif
Sportas ir vyras kelia spaudima, gerina kraujotaka, tai gal tas i nauda, pagalvojau  g.gif

Na del sporto tai nesutinku, nes sportininkes kaip tik dazniau susiduria su menesiniu ciklo sutrikimasi, intensyvus sportas gali isderinti cikla, o vyras...nu gal:))
Atsakyti
QUOTE(dariana @ 2016 06 13, 20:05)
Sveikos visos 4u.gif  po visu ivykiu vykstanciu ir vykusiu kaip jus jauciates Stambule? As nesiryztu skristi ten... padrasinsite? Tik nereikia tu( oj del tikslo nors i teroristo glebi...) 4u.gif

Sveika. Kadangi kaip tik siuo metu esu Stambule, tai galiu padrasinti, kad viskas cia gerai. Aisku, susiburimu vietose stengiuosi nebuti, bet lankytinose vietose vaikstom ir niekur pavojaus nemaciau. Kiek kalbejau su vietiniais, tai sake daug policijos pareigunu neuniformuotu vaiksto.
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 06 13, 20:52)
Sveika. Kadangi kaip tik siuo metu esu Stambule, tai galiu padrasinti, kad viskas cia gerai. Aisku, susiburimu vietose stengiuosi nebuti, bet lankytinose vietose vaikstom ir niekur pavojaus nemaciau. Kiek kalbejau su vietiniais, tai sake daug policijos pareigunu neuniformuotu vaiksto.

Gal kazkur praleidau, jus ivf, ar konsultuojates ar operuojates? Ka bedarytumet sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 06 13, 20:16)
laukiu žinių.

O kokios ligos čia igg? Būna raudoniukės, taxoplazmozės, citamegalo. Ar neparašyta?
Atsakyti