Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(Januari @ 2016 06 13, 07:39)
Noriuleliuku, kumštukai už stiproliukus, lauksim žinių  wub.gif  4u.gif O jiems darys PGD?

Ir as laukiu:) Lyg ir nebuvo tokios kalbos, nes musu kariotipai su vyru geri,o amzius iki 35. Bet negali zinot. Siandien ryte 4 dienos, tureciau gauti issamu vertinima jau.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 13, 06:48)
Aš va mąstau, kad dabar visoms skiria prieš IVF cyclopreginovą g.gif
Ar yra mergaičių, kurios jau po stimuliacijos ir po cycloproginovo vartojimo ir galėtų pakomentuot, ar geresnis rezultatas buvo? g.gif ypač aktualu, kas su mažais rezervais  unsure.gif ačiū 4u.gif

atleiskit už kvailą klausimą, tai tas cycloproginova - kontraceptinės g.gif ? ir lb įdomu pagal ką sprendžia, kam reikia gerti, kam ne...gal čia nuo daktaro priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 13, 07:48)
Ar yra mergaičių, kurios jau po stimuliacijos ir po cycloproginovo vartojimo ir galėtų pakomentuot, ar geresnis rezultatas buvo? g.gif ypač aktualu, kas su mažais rezervais  unsure.gif ačiū 4u.gif

nu tikrai ne visoms mirksiukas.gif
as geriau 2 men. del auksto FSH .... nepadejo schmoll.gif

QUOTE(Januari @ 2016 06 13, 09:09)
atleiskit už kvailą klausimą,  tai tas cycloproginova - kontraceptinės g.gif ? ir lb įdomu pagal ką sprendžia, kam reikia gerti, kam ne...gal čia nuo daktaro priklauso.

nu kiek galima apie tai doh.gif tai ne kontraceptikas, tai pakaitine hormonu terapija mirksiukas.gif
sprendzia ir skiria gydytojas smile.gif nemanau, kad tai priklauso nuo gydancio gydytojo. cia daugiau nuo problemos pobudzio. jei viskas ok su hormonine busenaa, tai tikrai jo neskiria siaip sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 13 birželio 2016 - 09:03
QUOTE(Irėnė @ 2016 06 13, 09:01)
nu tikrai ne visoms mirksiukas.gif
as geriau 2 men. del auksto FSH .... nepadejo schmoll.gif
nu kiek galima apie tai doh.gif tai ne kontraceptikas, tai pakaitine hormonu terapija mirksiukas.gif
sprendzia ir skiria gydytojas smile.gif nemanau, kad tai priklauso nuo gydancio gydytojo. cia daugiau nuo problemos pobudzio. jei viskas ok su hormonine busenaa, tai tikrai jo neskiria siaip sau smile.gif

ačiūū blush2.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 13, 06:48)

Mane irgi šis klausimas neramina, nes jau Liepą planuojame startuoti su IVF. Kai balandį buvome konsultacijoje klausiau, ką man reikėtų vartoti prieš IVF, tai sakė, nieko. Jie nori, kad prieš šitą IVF aš būčiau kuo natūralesnė. Nežinau, kodėl jų toks sprendimas, ar dėl to, kad čia pirmas IVF ir neaišku kaip mano organizmas į jį reaguos, ar dėl to, kad hormonai mano kaip ir normose, tik žemas AMH 0,68.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 06 13, 11:16)
Mane irgi šis klausimas neramina, nes jau Liepą planuojame startuoti su IVF. Kai balandį buvome konsultacijoje klausiau, ką man reikėtų vartoti prieš IVF, tai sakė, nieko. Jie nori, kad prieš šitą IVF aš būčiau kuo natūralesnė. Nežinau, kodėl jų toks sprendimas, ar dėl to, kad čia pirmas IVF ir neaišku kaip mano organizmas į jį reaguos, ar dėl to, kad hormonai mano kaip ir normose, tik žemas AMH 0,68.

Gvatemala,kada vykstat? 4u.gif Gal galit pasidalint mintim,kur ieskotis geriau busto?Kur ten maziau sansu but susprogdintai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 13, 11:14)
Gvatemala,kada vykstat? 4u.gif Gal galit pasidalint mintim,kur ieskotis geriau busto?Kur ten maziau sansu but susprogdintai? biggrin.gif

Laukiu savo mėmių, tada tiksliai žinosiu datą, bet orientuojamės į Ramadano pabaigą smile.gif

Būsto irgi dar neužsisakėm, bet mes žiūrinėjom variantus aplink Osmanbey ir Sisli metro stoteles. Kažkaip link Taksim aikštės netraukia schmoll.gif
Atsakyti
As gyvenu Lodos apartamentuose, tu paciu savininku yra ir cimen apartamentai per booking , jie yra tarp osmanbey ir taksim. Uz 23 naktis 700 eurus sumokejau. Ivertinciau kokiais 7-8 balais. Knisa, kad wc popieriaus reikia prasyti, niekas nepaklausia kaip sekasi ar ko netruksta. Turi gaudyti valytoja, kad isplautu grindis. Vien karta pasiskolinau is jos sluota ir pati prasivaliau. O dabar paaukojau viena nedideli ranksluosti ir plaunuosi pati. Kambariai po desine atsiveria i siena, o kambariai i kaire i gatvele. Ir geriau rinktis aukstesniuose aukstuose, as gyvenu antram, tai man truksta truputi sviesos.
Atsakyti
Radau kazkokius Rose Garden Residence uz 520 e 20nakvyniu..gal kas buvot?
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 13, 07:54)
Ir as laukiu:) Lyg ir nebuvo tokios kalbos, nes musu kariotipai su vyru geri,o amzius iki 35. Bet negali zinot. Siandien ryte 4 dienos, tureciau gauti issamu vertinima jau.

Kaip Jūsų pupsikai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 13, 16:46)
Kaip Jūsų pupsikai?  g.gif  blush2.gif

Sveikos. Kol kas turim 4ta diena atitinkancius 4 geros kokybes pupsikus, 1 vid. kokybes ir 1 bloga. Ryt ryte lauksiu zinutes del sodinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriuleliuku: 13 birželio 2016 - 17:04
Gal galit paaiškinti, ką reiškia Antikūnai prieš IgG - rezultatas 21,93 (0-1,2)?
Atsakyti