Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 11, 22:45)
Airijoje...

Man TR dare su 1.
LT buvo pasakyta jei nebus 3-4 punkcijos nedarys. Sakau juk vaistu dozes didziules, o jie man - niekuo padeti negalime. Todel LT ir nesidariau
Atsakyti
Labai reik pagalbos 4u.gif Perkam bilietus-ar su PGD uztenka 23dienu? g.gif Kiek jis kainuoja? Sakykim 12, 13-ta diena punkcija, tada augina kazkiek, kuriuo momentu jis daromas?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 12, 08:42)
Labai reik pagalbos 4u.gif Perkam bilietus-ar su PGD uztenka 23dienu? g.gif Kiek jis kainuoja? Sakykim 12, 13-ta diena punkcija, tada augina kazkiek, kuriuo momentu jis daromas?

Daro 5-ą dieną. Sodina 6-ą dieną arba dar būna, kad nesodina, daro apie 2 sav. ir reikia atvykti kitą ciklą.
Po sodinimo nerekomenduojama skristi kitą dieną, o dar kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 12 birželio 2016 - 09:00
QUOTE(magute @ 2016 06 12, 04:50)
Man TR dare su 1.
LT buvo pasakyta jei nebus 3-4 punkcijos nedarys. Sakau juk vaistu dozes didziules, o jie man - niekuo padeti negalime. Todel LT ir nesidariau

Airijoje tas pats,jie nori 3 maziausiai,man du kartus po 1 tinkama buvo ir jie atsauke man du kartus ciklus...tr sake kad su 1 butu dare ir lb nustebo kodel man airijoje nedare, cia forume maciau kad keliom mergaitem ir tr atsauke stimuliacijas,tai lb bijau kad ir man taip nenutiktu....
Papildyta:
QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 12, 08:25)
Airijoje tas pats,jie nori 3 maziausiai,man du kartus po 1 tinkama buvo ir jie atsauke man du kartus ciklus...tr sake kad su 1 butu dare ir lb nustebo kodel man airijoje nedare, cia forume maciau kad keliom mergaitem ir tr atsauke stimuliacijas,tai lb bijau kad ir man taip nenutiktu....

Ir jusu fsh aukstas?kaip sekasi ji musti?as si cikla pradejau gerti cyclo-progynova....pas mane irgi IV stadijos endo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 12, 09:59)
Daro 5-ą dieną. Sodina 6-ą dieną arba dar būna, kad nesodina, daro apie 2 sav. ir reikia atvykti kitą ciklą.
Po sodinimo nerekomenduojama skristi kitą dieną, o dar kitą.

Dekui, Bernadeta77! 4u.gif Ir dar norejau paklaust:kas skrido su turku oro linijomis-ar atsaukiant/keiciant skrydzio data yra koks mokestis?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 12, 13:06)
Dekui, Bernadeta77! 4u.gif Ir dar norejau paklaust:kas skrido su turku oro linijomis-ar atsaukiant/keiciant skrydzio data yra koks mokestis?

Priklausomai koki bilieta perkat. Vieni yra pakeitimas su priemoka, kiti be priemokos. Bet ju kaina gerokai skiriasi. Kitoms mergaitems pakeite paprasta bilieta su priemoka.

QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 12, 10:28)
Ir jusu fsh aukstas?kaip sekasi ji musti?as si cikla pradejau gerti cyclo-progynova....pas mane irgi IV stadijos endo sad.gif

Kol kas niekaip. Kadangi tik rudeni vyksim tai palikau ramybej savo organizma. Bet pasitikrinu karts nuo karto ir jau savaime telpu i normas.
O kas bus rudeni kai reiks vaziuoti tai tik ponas D tezino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 12 birželio 2016 - 15:18
QUOTE(Book2u @ 2016 06 10, 20:58)
Aš dariausi Grybo g. pas Ališauską. Man atliko Lp+histero, visas malonumas kainavo 1000eur. Man šis daktaras nuostabus!

Man šis gydytojas darė gimdos operaciją, labai vertinu šį medika ir jo darbą visi gyrė, pats Mečėjus šokėjas tokiu sudėtingų operacijų taip gerai nieką kitas nepadaro thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(jurmarta @ 2016 06 11, 19:20)
Norejau paklaust, ar jus vaziuodamos ivf perkat skrydzio bilietus tik I viena puse? Gi absoliuciai neaisku, kada teks grizt..bet kazkuri raset, kad del to prisikabino oro uoste ir iskilo bedu...

Mes pirkome tik i viena puse, būtent dėl to kad buvo neaišku ar pavyks išvengti hiper ar viską šaldys.. Bet viskas ėjosi gerai, apartamentus pradžioj ėmėm kad savaite, o paskutinem dienom su savininku sutarem, kad kiek gyvensim tiek ir mojesim, tai realiai nei vienos dienos nepermokejom. Uz skrydžius atgal ir nepemojėjom, nes kai jau zinojom kada bus isodinimas ieskojom bilietu ir gavom tikrai gera kaina tiesiogini i ryga.
Atsakyti
Siandien trecia diena mano embrionams, taciau nieko apie juos nezinau, nei kiek ju, nei kaip vystosi. Embriologai Masturai nepaskambino, o ji nepaskambino jiems:) Ramadanas
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 11, 15:02)
O pagal ka cia K sprendzia,kad del padidejusio srauto prasteja Tr kokybe?
Mergaites,tis kurios ne pirma karta ar jauciat kad kokybe suprastejus?

Kaip ji išsireiškė - su auginimu viskas ok, bet po įsodinimo paliekama likimo valiai, skiriama prg ir tiek. Na, ji jokiu būdu nepeikė klinikos, sakė viskas gerai, ji tiesiog statistika pasidomėjo, kad prasidėjus TR maratonų sėkmingų nėštumų buvo daugiau.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 11, 17:02)
Nefifi, o ka K. del padidejusios vezio rizikos sako po PHT? Siandien kai skaiciau estrofem lapeli, ten parasyta, jog PHT kelis metus is eiles padidina kiausidziu ar endometriumo vezio rizika, o kruties atset beveik net. Gal pusmetis nieko labai rizikingo? Cia gydytojai turi pasakyti
Neprisimenu, kokia tavo nepastojimo priezastis.
Jei man tektu rinktis IVF ar PHT, rinkciausi IVF butent del trumpesnio hormonu vartojimo, nes tie hormonai nieko gero, visos cia zinom. Be to, toks jau ten ir pastojimo naturalumas po PHT bus, organizmas prifarsiruotas hormonu bet kuriuo atveju.
Pasikartosiu, patarti gali tik gyd.

Kalbant apie PHT padarinius apie galimus piktybinius susirgimus nekalbėjom. Aš ir apie IVF skaitant apie suvėžėjimus esu skaičius, tad nenorėjau į tai lb gilintis. Esmė, kad mano problemos gali slypėti galvoje - visame smegenų mechanizme dėl to, kad mane mama gimdė sunkiai, galėjo būti smegenų pažeidimai, kurie blokuoja centrus, dėl ko žemas AMH (mano AMH 0,88, man 30m.), estrogenai - pagrindinis moteriškumo hormonas - žemutinėj riboj, žodžiu, viskas užkasta. Ko pasekoj visą gyvenimą turiu bėdų su libido nebuvimu ir pan. Tai vienas iš variantų būtų PHT - skirti to, ko neturiu - estrogenų (prg II fazėj pas mane daugmaž normalus, tai pakaktų tik estrogenų) ir bandyti natūraliai. Tik pusmetį. Paskui po to pusmečio, nepavykus, kadangi bus labai aukštas E2, kokius 3 mėn leisti kūnui grįžti į savo režimą, nes su aukštu e2 TR startuot neleistų. Bet tas jau yra 9 mėn - beveik metai. Labaidaug. Realiai jau dabar, rašydama, žinau, kad PHT atsisakau.
QUOTE(LaMona @ 2016 06 11, 08:51)
Aš, tai nesiryžčiau. Aš pas ją buvau. Ji man nieko, kaip minčių dalintoja, bet kaip gydytoja, tai nelabai - iš delnų man pabūrė, o ginekologiškai nematė reikalo apžiūrinėti.

Kartais taip norisi su gydytoju tiesiog pasikalbėti ir apsvarstyti visus variantus. Ok, mano atveju tų variantų nebuvo, bet viena kita mintis iš šalies - labai gerai. Juk nevažiavau pas ją tikėdamasi stebuklingų patarimų natūraliai pastoti. Ne. Bet man reikėjo paskaitos apie hormonus, kodėl vyksta taip ar kitaip ir aš tai gavau.

Sorry, panos, jei ne visai apie TR čia kalbu, tiesiog Memorial'as mūsų planuose po kelių mėn ir vis gaunu papildomos info, galbūt ir mano patirtis kažkam pasirodys artima.
Atsakyti
[quote=Tigriuke2,2016 06 10, 23:19]
Nu geroj esi situacijoj... doh.gif O del ko tr reikalauja?

Tr nuomone, kad vienas kiaušintakis yra laaabai prastos būklės ir nurodo, kad jį būtina blokuoti (iš GN matyti, kad tekėdamas skystis jį laabai išpučia, beje 2 lp jau darytos LT). Kreipiausi į Meč, jo nuomone, kiaušintakio būklė netrukdo pastojimui, aišku sakė, jeigu tu nori aš jį galiu blokuoti, galiu jei nori ir abu... Bet apsisprendėm neberizikuoti ir lp atlikti TR, beje TR mums apsisprendus lp atlikti pas juos, nurodė, kad reikalinga ir histero, nes gimdos forma yra netaisyklinga g.gif
Atsakyti
Aš va mąstau, kad dabar visoms skiria prieš IVF cyclopreginovą g.gif
Ar yra mergaičių, kurios jau po stimuliacijos ir po cycloproginovo vartojimo ir galėtų pakomentuot, ar geresnis rezultatas buvo? g.gif ypač aktualu, kas su mažais rezervais unsure.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Noriuleliuku, kumštukai už stipruoliukus, lauksim žinių wub.gif 4u.gif O jiems darys PGD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 13 birželio 2016 - 08:04