QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 11, 15:02)
O pagal ka cia K sprendzia,kad del padidejusio srauto prasteja Tr kokybe?
Mergaites,tis kurios ne pirma karta ar jauciat kad kokybe suprastejus?
Kaip ji išsireiškė - su auginimu viskas ok, bet po įsodinimo paliekama likimo valiai, skiriama prg ir tiek. Na, ji jokiu būdu nepeikė klinikos, sakė viskas gerai, ji tiesiog statistika pasidomėjo, kad prasidėjus TR maratonų sėkmingų nėštumų buvo daugiau.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 06 11, 17:02)
Nefifi, o ka K. del padidejusios vezio rizikos sako po PHT? Siandien kai skaiciau estrofem lapeli, ten parasyta, jog PHT kelis metus is eiles padidina kiausidziu ar endometriumo vezio rizika, o kruties atset beveik net. Gal pusmetis nieko labai rizikingo? Cia gydytojai turi pasakyti
Neprisimenu, kokia tavo nepastojimo priezastis.
Jei man tektu rinktis IVF ar PHT, rinkciausi IVF butent del trumpesnio hormonu vartojimo, nes tie hormonai nieko gero, visos cia zinom. Be to, toks jau ten ir pastojimo naturalumas po PHT bus, organizmas prifarsiruotas hormonu bet kuriuo atveju.
Pasikartosiu, patarti gali tik gyd.
Kalbant apie PHT padarinius apie galimus piktybinius susirgimus nekalbėjom. Aš ir apie IVF skaitant apie suvėžėjimus esu skaičius, tad nenorėjau į tai lb gilintis. Esmė, kad mano problemos gali slypėti galvoje - visame smegenų mechanizme dėl to, kad mane mama gimdė sunkiai, galėjo būti smegenų pažeidimai, kurie blokuoja centrus, dėl ko žemas AMH (mano AMH 0,88, man 30m.), estrogenai - pagrindinis moteriškumo hormonas - žemutinėj riboj, žodžiu, viskas užkasta. Ko pasekoj visą gyvenimą turiu bėdų su libido nebuvimu ir pan. Tai vienas iš variantų būtų PHT - skirti to, ko neturiu - estrogenų (prg II fazėj pas mane daugmaž normalus, tai pakaktų tik estrogenų) ir bandyti natūraliai. Tik pusmetį. Paskui po to pusmečio, nepavykus, kadangi bus labai aukštas E2, kokius 3 mėn leisti kūnui grįžti į savo režimą, nes su aukštu e2 TR startuot neleistų. Bet tas jau yra 9 mėn - beveik metai. Labaidaug. Realiai jau dabar, rašydama, žinau, kad PHT atsisakau.
QUOTE(LaMona @ 2016 06 11, 08:51)
Aš, tai nesiryžčiau. Aš pas ją buvau. Ji man nieko, kaip minčių dalintoja, bet kaip gydytoja, tai nelabai - iš delnų man pabūrė, o ginekologiškai nematė reikalo apžiūrinėti.
Kartais taip norisi su gydytoju tiesiog pasikalbėti ir apsvarstyti visus variantus. Ok, mano atveju tų variantų nebuvo, bet viena kita mintis iš šalies - labai gerai. Juk nevažiavau pas ją tikėdamasi stebuklingų patarimų natūraliai pastoti. Ne. Bet man reikėjo paskaitos apie hormonus, kodėl vyksta taip ar kitaip ir aš tai gavau.
Sorry, panos, jei ne visai apie TR čia kalbu, tiesiog Memorial'as mūsų planuose po kelių mėn ir vis gaunu papildomos info, galbūt ir mano patirtis kažkam pasirodys artima.