Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

Mergaitės, jei estrafiolis žemiau ribos, tai jau vsio? g.gif kaip sakant, jau žemė obuoliais kvepia....? blink.gif
2c.d. e2 - 85, norma 98-571
Fsh 6.3, norma 3,5-12.5

Anksčiau, kai darydavau, žemutinės ribos nebūdavo išvis normose g.gif tai nesukau galvos. Dabar kitoj laboratorijoj ir prašau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 11, 09:37)
Mergaitės, jei estrafiolis žemiau ribos, tai jau vsio? g.gif kaip sakant, jau žemė obuoliais kvepia....? blink.gif
Fsh 6.3, norma 3,5-12.5

Anksčiau, kai darydavau, žemutinės ribos nebūdavo išvis normose g.gif tai nesukau galvos. Dabar kitoj laboratorijoj ir prašau unsure.gif

Neįsivaizduoju.
Galiu tik pasakyti, kad Mastura man rašė, kad e2 nebūtų per didelis. Tada jie ivf nedarytų. O, kad per mažas, tai jau vsio, tikrai nesakė. Manau, kad nesijaudink
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 06 11, 09:37)
Fsh 6.3, norma 3,5-12.5

Estradiolis yra tiesioginis estrogenas, žemutinės jo ribos leidžia spėti, kad kiaušidės tinginės, e2 mažėja artėjant menopauzei, yra daug niuansú. Pvz mano e2 yra buvés tik 10, dabar apie 40. Kiek pati skaičiau ir tvirtino ta pati Karpenko, Ivf metu gerai kai moteriai kuo mažesnis e2, nes jo gausi su stimuliantais. Jei moteris neplanuotú Ivf, tokia e2 koncentracija yra per maža, neauga foliai, gleivinė ir pan, na, moteryje nėra pagr. moteriškumo hormono su visom išplaukiančiom pasekmėm. Kodėl to estrogeno trūksta-daugybė veiksniú, net gimdymo metu patirta trauma turi didelé įtaká hipo centrams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 11, 09:14)
Tigriuke 2, prajuokinai..noreciau vietoj zodzio zaksas zodzio:DVYNUKES!!!! IDENTISKOS!!! biggrin.gif

Nu nenorek jau visu malonumu vienu metu blush2.gif po dvieju-triju men labai tikiuos bus ir DVYNUKES!!!!
flirt.gif flirt.gif 2.gif 2.gif
Papildyta:
Noriuleliuku, Ailina, kas pas jus geresnio?
Persikute123, gal jau pakuojies lagamina? ;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 11 birželio 2016 - 11:57
QUOTE(nefifi @ 2016 06 11, 06:12)
Turiu svarbų klausimą pasvarstymui. Lankiausi pas gyd. Karpenko. Smulkmenų nepasakosiu, bet ji palaimino memorial'ą ir nors ten turėtų kabliukų (dėl didelio srauto prastėja paslaugos ir pan, bet aš ne apie tai),bet jokiú lenkijú ar latvijú tikrai nebesiūlė. Bet iš jos pusės dar buvo toks pasiūlymas, pakaitinė hormonú terapija pusmečiui ir bandymas natūraliai (kiaušintakiai pratekami,bet lb vingiuoti ir siauri, speema nestebuklas). Ar kam nors jūsú buvo siūloma PHT, kodėl já skyrė ir pan? Ji savo praktikoj yra turėjus pasiteisinusiu atvejú.  Esu pasimetus, aišku,visada natūraliai noris, bet bijau jei skiriami dideli estrogenú kiekiai ir jei visgi natūraliai nepavyktú, dideli jú kiekiai visiškai sujauktu IVF procesá, kuriam ir reikalingas mažas E2 (dabar pas mane mažiau 40). Plius padidėjus vėžio rizika pht ir kiti veiksniai.
Neturiu, ko klausti, kas susidūrė su PHT, o jūs čia ugnį ir vandenį perėjusios.

O pagal ka cia K sprendzia,kad del padidejusio srauto prasteja Tr kokybe?
Mergaites,tis kurios ne pirma karta ar jauciat kad kokybe suprastejus?
Papildyta:
QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 11, 13:00)
O pagal ka cia K sprendzia,kad del padidejusio srauto prasteja Tr kokybe?
Mergaites,tis kurios ne pirma karta ar jauciat kad kokybe suprastejus?

Suprantu,kad Tr lb retai nutraukia stimuliacijas,noreciau suzinot del kokiu priezasciu jie atsaukia?man du kartus atsauke nes 1 folis tinkamas tik buvo,o Tr per konsultacija sake kad su 1 foliu darytu ivf,tai dbr mastau del ko dar jie galetu atsaukti stimuliacija....
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 11, 11:56)
Nu nenorek jau visu malonumu vienu metu  blush2.gif  po dvieju-triju men labai tikiuos bus ir  DVYNUKES!!!!
flirt.gif  flirt.gif  2.gif  2.gif
Papildyta:
Noriuleliuku, Ailina, kas pas jus geresnio?
Persikute123, gal jau pakuojies lagamina? ;-)

Siandien jokiu ziniu, isskyrus tai, kad vakar embriologai nusprende musu tuos 6 apsivaisinusius auginti embrioskope. Ziniu lauksiu ryt.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 06 11, 09:12)
Turiu svarbų klausimą pasvarstymui. Lankiausi pas gyd. Karpenko. Smulkmenų nepasakosiu, bet ji palaimino memorial'ą ir nors ten turėtų kabliukų (dėl didelio srauto prastėja paslaugos ir pan, bet aš ne apie tai),bet jokiú lenkijú ar latvijú tikrai nebesiūlė. Bet iš jos pusės dar buvo toks pasiūlymas, pakaitinė hormonú terapija pusmečiui ir bandymas natūraliai (kiaušintakiai pratekami,bet lb vingiuoti ir siauri, speema nestebuklas). Ar kam nors jūsú buvo siūloma PHT, kodėl já skyrė ir pan? Ji savo praktikoj yra turėjus pasiteisinusiu atvejú.  Esu pasimetus, aišku,visada natūraliai noris, bet bijau jei skiriami dideli estrogenú kiekiai ir jei visgi natūraliai nepavyktú, dideli jú kiekiai visiškai sujauktu IVF procesá, kuriam ir reikalingas mažas E2 (dabar pas mane mažiau 40). Plius padidėjus vėžio rizika pht ir kiti veiksniai.
Neturiu, ko klausti, kas susidūrė su PHT, o jūs čia ugnį ir vandenį perėjusios.

Nefifi, o ka K. del padidejusios vezio rizikos sako po PHT? Siandien kai skaiciau estrofem lapeli, ten parasyta, jog PHT kelis metus is eiles padidina kiausidziu ar endometriumo vezio rizika, o kruties atset beveik net. Gal pusmetis nieko labai rizikingo? Cia gydytojai turi pasakyti
Neprisimenu, kokia tavo nepastojimo priezastis.
Jei man tektu rinktis IVF ar PHT, rinkciausi IVF butent del trumpesnio hormonu vartojimo, nes tie hormonai nieko gero, visos cia zinom. Be to, toks jau ten ir pastojimo naturalumas po PHT bus, organizmas prifarsiruotas hormonu bet kuriuo atveju.
Pasikartosiu, patarti gali tik gyd.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 10, 11:41)
Na ka, is 16 kiausalasciu, brandzios 11, apsivaisino tik 6, esu truputi nusiminus, tikejausi daugiau apsivaisinusiu.

Kaip jusu reikaliukai? Kaip jusu leliukai? mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 11, 15:11)
Siandien jokiu ziniu, isskyrus tai, kad vakar embriologai nusprende musu tuos 6 apsivaisinusius auginti embrioskope. Ziniu lauksiu ryt.

Oi, nemaciau, kad jau buvai parasius... blush2.gif
O kaip suprast embrioskope?? g.gif unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 06 11, 17:05)
Kaip jusu reikaliukai? Kaip jusu leliukai?  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

Oi, nemaciau, kad jau buvai parasius...  blush2.gif
O kaip suprast embrioskope??  g.gif  unsure.gif  ax.gif

Tai toks inkubatorius, kur juos kas kazkiek laiko fotografuoja, apziurai ju nereikia is jo isimineti, galima stebeti vystimasi lyg filma. Sake apie jo naudojima sprendzia embriologai, tai matyt jiems sukele itarimu toks mazas procentas apsivaisinusiu kiausialasciu.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 06 11, 17:27)
Tai toks inkubatorius, kur juos kas kazkiek laiko fotografuoja, apziurai ju nereikia is jo isimineti, galima stebeti vystimasi lyg filma. Sake apie jo naudojima sprendzia embriologai, tai matyt jiems sukele itarimu toks mazas procentas apsivaisinusiu kiausialasciu.

Wow! Matai, as niekad negirdejau, kad galima kelias budais augint blush2.gif Na bet kokiu atveju maziuliams ten turi but gerai - va ka tik pasiskaiciau google, kad ten lyg ir salygas galima geriau/ dazniau reguliuot ir nuolat stebt, o ne kas kazkiek laiko.
Tai lauksim ziniu toliau isiunciam gera energija 4u.gif 4u.gif 4u.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Viltele @ 2016 06 11, 15:02)
Suprantu,kad Tr lb retai nutraukia stimuliacijas,noreciau suzinot del kokiu priezasciu jie atsaukia?man du kartus atsauke nes 1 folis tinkamas tik buvo,o Tr per konsultacija sake kad su 1 foliu darytu ivf,tai dbr mastau del ko dar jie galetu atsaukti stimuliacija....

jums LT du kartus atsauke?
Atsakyti
Norejau paklaust, ar jus vaziuodamos ivf perkat skrydzio bilietus tik I viena puse? Gi absoliuciai neaisku, kada teks grizt..bet kazkuri raset, kad del to prisikabino oro uoste ir iskilo bedu...
Atsakyti