QUOTE(jurmarta @ 2016 06 11, 07:35)
Bliambacki..teks perkelt I3, jeigu sutiks...12-ta zaksas...
..Zinot ko labiausiai bijau..o ka daryt jei sudurniuos menesines ir ateis pvz gerokai anksciau? Ka daryt su uzsakytu viesbuciu, nupirktais lektuvo bilietais ir paskirta konsultacija???
Jau pradedu nervintis...
Man tas pats nervas. Ir mano reguliarus ciklas prieš tr tapo nebereguliarus. Važiuosiu kokias tris d ankščiau į tr ir lauksiu ten mm. Be to vieną viešbutį planuoju tik savaitei imti, jei startuosiu, tada kito ieškosiu. Nžn tik kaip su bilietais daryti.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 06 11, 08:12)
Turiu svarbų klausimą pasvarstymui. Lankiausi pas gyd. Karpenko. Smulkmenų nepasakosiu, bet ji palaimino memorial'ą ir nors ten turėtų kabliukų (dėl didelio srauto prastėja paslaugos ir pan, bet aš ne apie tai),bet jokiú lenkijú ar latvijú tikrai nebesiūlė. Bet iš jos pusės dar buvo toks pasiūlymas, pakaitinė hormonú terapija pusmečiui ir bandymas natūraliai (kiaušintakiai pratekami,bet lb vingiuoti ir siauri, speema nestebuklas). Ar kam nors jūsú buvo siūloma PHT, kodėl já skyrė ir pan? Ji savo praktikoj yra turėjus pasiteisinusiu atvejú. Esu pasimetus, aišku,visada natūraliai noris, bet bijau jei skiriami dideli estrogenú kiekiai ir jei visgi natūraliai nepavyktú, dideli jú kiekiai visiškai sujauktu IVF procesá, kuriam ir reikalingas mažas E2 (dabar pas mane mažiau 40). Plius padidėjus vėžio rizika pht ir kiti veiksniai.
Neturiu, ko klausti, kas susidūrė su PHT, o jūs čia ugnį ir vandenį perėjusios.
O kokius konkrečiai medikamentus ji siūlo? Aš, tai nesiryžčiau. Aš pas ją buvau. Ji man nieko, kaip minčių dalintoja, bet kaip gydytoja, tai nelabai - iš delnų man pabūrė, o ginekologiškai nematė reikalo apžiūrinėti. Patarė pas daug gydytojų apeiti, ką dariau. Nors jie nieko nerado, bet esu patenkinta, kad jau dabar tikrai esu skersai išilgai ištirta. Viena gydytoja Santaruose, kur ėjau su K siuntimu , sakė, kad žino, kad K visoms imunoglobuliną liepia leistis. Tai tos gydytojos nuomonė buvo tokia, kad , jei imunoglobulino organizmui netrūksta, tai jo ir nereikėtų leistis. O jei trūksta - tai reikėtų. Tai gal čia su visomis medžiagomis yra taip logiška - jei e2 normoje, tai jo nei kelti, nei žeminti nereikia