Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(LaMona @ 2016 06 10, 14:47)
Ačiū už pastabą. Matai suklaidinau. ax.gif
Bet profesorė pati nieko nedaro niekada. O tik paskutinį žodį taria

Daro, profesore daznai operuoja. Taip stimuliaciju ji nevykdo, tik konsultuoja, bet operuoja daug merginu. Bet is esmes ji gi ne dievas ir prof. varda turi tikrai ne uz operacine technika manau:))
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 10, 15:22)
Semros pavardė Kaxraman  lotuliukas.gif
O Emre, tai turbūt čia toks gražuoliukas. Pažiūrėk internete. Jei ne paklodės, tai aš pas tokį gėdinčiausi eiti  ax.gif

Dieve,o ten visi grazuoliukai??Grazuoliukiu ner? biggrin.gif Dievuliau kiek streso zargstytis pries tokiu vyrus blink.gif ..O kas cia dar per paklodes???
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 10, 14:47)

Shiaip Semra daro operacijas. Prasykites jos (na nebent pati nenorit ir tinka gydytojai. Gali tekt labiau laika paderint - uzimta ji. Bet mokant tokius pinigus tik Semros norejau.
Atsakyti
Mergaites, kas daretes LP Lietuvoj, atsiliepkit ;-) Ar galim paciai pasiprasyt, kur daro/ rekomenduotumet, kiek kainuoja, ar leido ivf is karto kita cikla?
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 16:42)
Mergaites, kas daretes LP Lietuvoj, atsiliepkit ;-) Ar galim paciai pasiprasyt, kur daro/ rekomenduotumet, kiek kainuoja, ar leido ivf is karto kita cikla?

Mečėjus išgirtasis Antakalny operavo mane, bet man dare Histeroskopiją
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 06 10, 15:47)

Daro ir dar kaip daro. Mes prasem kad LP ir H darytų Semra, tai ji ir darė smile.gif kai kuriom mergaitėms ir isodinimus darė
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 06 10, 15:20)
Dieve,o ten visi grazuoliukai??Grazuoliukiu ner? biggrin.gif Dievuliau kiek streso zargstytis pries tokiu vyrus blink.gif ..O kas cia dar per paklodes???

Ten ,gulint ant lėktuvo ,reikia būti užsidengus tą vietą paklode. Ateina gydytojas ir jis taip apžiūrinėja ranką po paklode pakišęs. Paklodės nenuima, tai mažai kas ten jam matosi. Tik echoskopu iš vidaus jis viską atidžiai žiūri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 10 birželio 2016 - 16:56
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 16:42)

Dariausu lp ir ne vieną histero pas Mečėjų. Man jis patiko, o be to ir mano endo gerai aptvarkė, aš asmeniškai galvoju, kad dėl to man po lp ir histero ivf pavyko thumbup.gif lp+h dariau grybo g. kadangi norėjau tr įrašą parodyt, kad susipažintų su manim "iš vidaus" ax.gif endo židiniam sutept dar naudojo kažkokį gelį (nebepamenu pavadinimo) už jį mokėjau 200€. Tai viskas man tada kainavo netoli 1000€. Vėliau dar h dariau antakalny, ten irgi super jis dirba.
Šiaip jei niekas nesiūlo ir jokių endo indikacijų nėra, aš tikrai labai pagalvočiau ar verta gult ant to stalo, nes kiekvienas kišimasis gali įtakoti randų atsiradimą ir t.t.
Atsakyti
sveikos

Gal kam reikia progestano turiu 5 ampules padovanosiu, Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Na va spejau apsidziaugti, kad operuos prof Semra, reiks bandyt rasyt Masturai ir prasytis profesores... O man Mecejus praktiskai atsisake daryti lp, jo nuomone tr bereikalo jos reikalauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 06 10, 15:42)

Aš dariausi Grybo g. pas Ališauską. Man atliko Lp+histero, visas malonumas kainavo 1000eur. Man šis daktaras nuostabus!
Atsakyti
QUOTE(baskule @ 2016 06 10, 18:14)
Na va spejau apsidziaugti, kad operuos prof Semra, reiks bandyt rasyt Masturai ir prasytis profesores...  O man Mecejus praktiskai atsisake daryti lp, jo nuomone tr bereikalo jos reikalauja  verysad.gif

Nu geroj esi situacijoj... doh.gif O del ko tr reikalauja?

Papildyta:
Aciu labai visoms uz atsakymus ir patirtis!!!! Nerealu jausti, kad Tave girdi, dalinasi, tiesiog turi su kuo pasiklabet!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmes ir stiprybes visoms !
Atsakyti