Šiandien prieš piet buvom Fabuose, tai viską ko norėjom - radom.
Aj, vyras nerado kažkokių dešrelių, kur pirko pirmomis atsidarymo dienomis. Bet greičiausiai jų dabar nebus, kol vėl kokią akciją neišmes.
Ėjau su sąrašu, tai neprailgo vaikščiojimas po parduotuvę, nei kad eilėje palaukti teko 10 min. (Maximoje būdavo panašiai ir dėl to problemų nematau...)
Pirkau Formil skalbiklį pasiskaičius čia atsiliepimus, tai sudomino. Žiūrėsiu kaip rezultatas.
Ar kas pirkot aliejų, kuriam dabar akcija?
Juodas šokoladas, kuris po 33 centus buvo atsidarymo dieną - mums abiem labai patiko. Bent jau man jis skanesnis už Karūną ar Pergalę. Pirkom vėl.
Pienišką šokoladą pirkau tik pabandymui. Nieko jis man neprimena - nei Milkos ar ko kito (čia kažkas apie tai jau rašė). Bet man jis skanesnis nei tas mūsų Karūnos. Bet turbūt nepirksim, nes nesam pieniško mėgėjai.
Vyras valgė geltoną sūrį (pavadinimo nepamenu), grietinę, ten kepamą duoną, bandeles - jam patiko. Bus perkamos prekės, nes išeina pigiau nei kitur.
Varškė - grūdėta ir ta paprastoji 9% riebumo, sviestas man patiko. Pirkau ir sūrelius pabandymui, tuos akcijinius, bet daugiau gal nepirksiu. Valgyti galima, bet esmė ne skonyje, o mano įpročiuose - man geriau varškė namuose maišyta su tais priedais kurie man prie dūšios. Kitose pardėse varškės sūrelius retai kada pirkdavau.
Ryžių, kruopų, makaronų dar nepirkau, pribaigsiu savo atsargas, tada pirksiu. Bet sprendžiant ką čia rašo, tai bus mano perkami produktai.
Parduotuvės minusai:
- Kol kas mums tik vienas minusas - kad nėra juodos duonos, kurią mėgstam. Nu gal su laiku ji atsiras.
O dabar pliusai:
+ Ėjau rašiau su sąrašu, tai nenupirkau nieko nereikalingo. Bet jei būčiau be sąrašo, vargu ar ką prigriebčiau papildomai. Man tai patinka.
Nėra nieko ant kelio nereikalingo pridėta, parduotuvė kompaktiška.
+ Planas ant vežimo rankenos - viską matau kas kur guli. Nors kai buvau ne pirmą kartą, tai jau beveik mintinai žinau kas kur guli. Su laiku ir to plano man nereikės, apsipirkimas bus dar greitesnis.
+ Kiek kartų buvau, tai labai greitas aptarnavimas kasoje. Nežinau kaip jie ten viską spėja, kaip jie ten kodus išmoksta pvz. sveriamų prekių. Kitur pardavėja varto savo užrašus, kol randa bandelės ar kopūsto kodą.... O čia viens du ir jau...
Kai buvom Vokietijoje kas vakarą prekinomės toje parduotuvėje ir mums ji patiko. Manau ir čia mums ji patiks. Lankysimės bent kartą į savaitę savaitiniam apsipirkimui.
Aišku vis dar yra žiopčiojančių atėjusių lyg į parodą asmenybių, dėl kurių būna sunku kai kur praeiti. Bet jau nekreipiu į juos dėmesio. Tokiu visur yra, buvo ir bus.