QUOTE(dontstop @ 2016 06 08, 08:25)
Visgi labai nedaug ką nupirkom, ir toliau važinėsim į Lenkiją, ten pigiau
mes kažkaip su vyru galvojom, kad pvz. Kaune ir Vilniuje tas Lidl`as gal ir ne toks "gėris", nes galima į tą pačią Lenkiją pavažinėti dažniaus, yra daugiau turgelių ar kokių urmo bazių. Tačiau pvz mano mieste, Klaipėdoje, manau ji gali ir pailnai pasiteisinti, nes mums iki PL tolokai ir gerai reikia apsiskaičiuoti, ar verta važiuoti
QUOTE(Deme @ 2016 06 08, 10:03)
Bet cia ne tas akcijinis. Yra akcijinis Pilos, bet tas jau gamintas Lenkijoje ir jo svoris 200 g.
Jūs teisi
šiandien buvau Lidl`e- radau tokį sviestą, toksmargas popieriukas, su mėlynom gėlytėm
šito nebandėm
QUOTE(ptashka @ 2016 06 08, 13:58)
Situos kiskit i orkaite! Man tai skanus sitie pirsteliai, bet prie konsistencijos reikia priprasti, nes tie, kur su sumaltom visom zuvies dalym ir prifarsiruoti skonio stiprikliu aisku skanesni, o cia su file
dėkui už patarimą
o tiesiogįdėti į indą ir viskas? šiek tiek aliejaus?
Aš galiu pasakyti, kad Klaipėdos Lidl`e tikrai yra tvarka- šiendien parkinge buvo 3 reguliuotojai,kurie nurodė, kur važiuoti ir kur yra laisvų vietų , apsauginiai prie įėjimo mandagūs, tikrai įleidžia be eilės tuos, kam reikia, vežimėlius atvežė jauni vaikinukai iš parkingo "būdelių" labai greitai. Mergaitė, kuri dėjo prekes į maišiukus, nes surūšiavo prekes
vaisiai į vieną,pieno produktai į kitą, o smulkmenėlės į kitą
Neradau vieno produkto kainos,paklausiau, tai susisiekė per ausines- iškart pasakė ir dar parodė kitos rūšies, kad galėčiau pasirinkti
eilėje prie kasos laukėm apie 3 min
Iš išbandytų:
Solevita ir Dizzy sultys ir nektarai gal čia ne kažkokie natural, bet skanūs ir rūgštys nekyla.
Vakar virėm
Tira dell plikytus ryžius
skanūs ir birūs...arba čia ryžiai tokie arba gera virėja
Bananai šiandien po 0,99, bet vis tiek pirkau, nes ir labai skanūs ir vis tiek pigiau
Dar norėjau šparagų, bet jie po 1,99
gal akcija nuo rytojaus
Gaila Klp Lidl`e nemačiau nė vieno reklamuojamo vaikiško bodžiuko
arba išpirko arba nėra