Įkraunama...
Įkraunama...

Lidl Lietuvoje

QUOTE(nomke7 @ 2016 10 13, 09:01)
Tai kad čia ir yra pižama  biggrin.gif

Na ar daug yra miegančių su ofisinio sukirpimo kardiganais? smile.gif
Atsakyti
Galima ir ofise miegoti biggrin.gif
Jo as kazkaip megztuku nepirkau, man jie nei stiliumi, nei materiolu nelipo, sportiniu rubu kaip ir neturiu poreikio, tai nieko pasakyt negaliu, vyras sportui skrupulingai renkasi gerus, nes jam ir dydzio didelio reikia. Liemeneles kiek pirkau man dydi atitiko, tiesa kai kurios petneseles man atrodo plonokos, bet peties nerezia.
Dukrai pirkau dvejas timpas, pasiltintas ir ne, labai mielai jas nesioja, kas keista, nes siiap ji nemegeja tokiu rubu, tai sakiau, sunesios ir valio, kol kas po keliu skalbimu, viskas normaliai, palaidines irgi, bet jos jau 122 dydis, gal kiek koks kitas trikotazas?
Pirkau pizamas sau vasarines sortukai su palaidinuke, tai vieni sortukai man siauroki, t.y. Virsus S, o apacia geriau M, bet viskas siaip gerai. Siandien vyrui pirkau darbines kelnes, tai ziuresim, nes saviskes visas suplese, kol kas dar nesimatavo, nezinau ar dydis tiks, plius dar dvejas med ilnines kelnes ale jogai pirkau jam, irgi ziuresim, kaip su dydziAis unsure.gif
Tiesa sunui pirkau tas pokelnes, kad po dzinsais nebutu salta, deja tik vienas radau, ispirkta buvo, bet jis labai patenkintas nesioja.
As iurejau siandien tu naminiu marskineliu ivairiu spalvu, nu labai skysta medziaga, itariu isskalbus viskas bus issitampe, tai nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 10 13, 08:28)
Na ar daug yra miegančių su ofisinio sukirpimo kardiganais?  smile.gif

Tai tas kardiganas ne miegojimui ir skirtas ;) Tai yra namu drabuzis - pizama. Kardiganas atsikelus is ryto uzsimest, vietoj chalato smile.gif Na tikrai tai nera kostiumelis iseigai, taip ir buvo aprasytas.
Atsakyti
Dėl rūbų, sūnui buvau pirkusi tik marškinėlių porą ir apatinių maikučių. Na ne stebuklas, bet nešiojasi pakankamai normaliai, daržely pats tas. Dėl batų ar kitų drabužių nuomonės neturiu. Ką pačiupinėjau, kokybė neatrodė labai gera.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 10 13, 10:48)
Tai tas kardiganas ne miegojimui ir skirtas ;) Tai yra namu drabuzis - pizama. Kardiganas atsikelus is ryto uzsimest, vietoj chalato smile.gif Na tikrai tai nera kostiumelis iseigai, taip ir buvo aprasytas.

Kur aprašytas? smile.gif
Atsakyti
Reklaminiuose bukletuose apraso ale pavadinime kartais placiau 4u.gif

As va tiesa buvau labai patenkinta, kai buvo priemones mokyklai, popierius, kartonas, spalvotas popierius tai kaina, kiekis ir kokybe bigsmile.gif
Sasiuviniai, keistu ismatavimu unsure.gif labai siauri ir mazi kazkaip man pasirode, bet tai ju delto ir dabar dar galima gauti, nusipirkti, dukrai ir sunui pirkau parkerius su kapsulem, aisku piesinukai gerokai apsitryne, bet kaip parkeris tarnauja gerai, neskilo, nelieja, zodziu tvarkoj.
Atsakyti
Teko pirkti sportines liemenėles, kelnes ir batus. Na, sportinės liemenėlės labai smagios nešioti, kelnės kaip kelnės, tačiau kai atėjus į susirinkimą darbe kolegė garsiai pasakė "oo, čia gi šitos, iš lidlo, ar irgi turiu, 5 eurus mokėjai?" tai taip nejaukiau pasijaučiau, kad neužsidėjau daugiau biggrin.gif
O batų kokybė būtų tragiška, jei kalbėtume apie kiekvienos dienos avėjimą. Tačiau kai man jų prireikia 2-3 k. mėnesį, visai gerai smile.gif Patogūs.


Atsakyti
Pirkau sunui termines apatines kelnes, tai labai patinka kokybe, vaikas patenkintas nesioja. Bet kai paziurejau jojios kokybes dzemperiai, tai kazkaip pirkti nesinorejo unsure.gif moteriski ir vaikiskis, kazkaip labiau patiko, nors moterisku irgi yra tokiu labai skystu
Atsakyti
Pirkau mažajam termo apatinius marškinėlius, labai patiko. Neapsivėlė, neišsitampė. Patiko puskojinės vaikiškos. Sūnui pirkau bliuzoną, dėvisi gerai, po skalbimo atrodo gražiai.

Dar vaikams patinka makaronai raidelės 4u.gif
Atsakyti
Naujas laikraštukas
Atsakyti
Šiandien važiavau Kalėdinių dekoracijų, na ir anšlagas. aišku visi nešė krūvom mandarinus, bet ir prie dekoracijų nėjo prasibraut. Pirkau girliandą kabinamą ant lango. Iš pažiūros atrodo kokybiška tik aišku tie lipukai nelabai ką laikys smile.gif
Atsakyti
Pas mus anslago ryte nebuvo, ramiai pasiemiau langu lipduku ir sau ir mokyklai, ir rasiklius issirinkau. Anksciau pirkau pieno putu plakikli tai super atidirbineja savo kaina, vaikai tik geria irgeria ta puta, latte super gera iseina
Atsakyti