Galima ir ofise miegoti
Jo as kazkaip megztuku nepirkau, man jie nei stiliumi, nei materiolu nelipo, sportiniu rubu kaip ir neturiu poreikio, tai nieko pasakyt negaliu, vyras sportui skrupulingai renkasi gerus, nes jam ir dydzio didelio reikia. Liemeneles kiek pirkau man dydi atitiko, tiesa kai kurios petneseles man atrodo plonokos, bet peties nerezia.
Dukrai pirkau dvejas timpas, pasiltintas ir ne, labai mielai jas nesioja, kas keista, nes siiap ji nemegeja tokiu rubu, tai sakiau, sunesios ir valio, kol kas po keliu skalbimu, viskas normaliai, palaidines irgi, bet jos jau 122 dydis, gal kiek koks kitas trikotazas?
Pirkau pizamas sau vasarines sortukai su palaidinuke, tai vieni sortukai man siauroki, t.y. Virsus S, o apacia geriau M, bet viskas siaip gerai. Siandien vyrui pirkau darbines kelnes, tai ziuresim, nes saviskes visas suplese, kol kas dar nesimatavo, nezinau ar dydis tiks, plius dar dvejas med ilnines kelnes ale jogai pirkau jam, irgi ziuresim, kaip su dydziAis
Tiesa sunui pirkau tas pokelnes, kad po dzinsais nebutu salta, deja tik vienas radau, ispirkta buvo, bet jis labai patenkintas nesioja.
As iurejau siandien tu naminiu marskineliu ivairiu spalvu, nu labai skysta medziaga, itariu isskalbus viskas bus issitampe, tai nepirkau.