Sveikos, prisijungsiu ir as prie Lidls megimo/nemegimo diskusiju.
Turiu pasakyti, kad sitas tinklas pazadino kazkokius tikrai tarybinius instinktus, ale ismete deficita...vasara ne syki maciau, kaip senjorai del mesos kovojo, neseniai, matyt turginiai, sukele net mustynes del striukiu
, norejau pasiziureti, ale net prieiti negalejau, viena kroves i vezima gal kokiu 10
kita pasipiktino, tai gavo striuke per galva..nu zodziu, dukrai, reikejo mazo dydzio nupirkau. Nesiojasi puikiai, tikrai ne ziemine, o dabartiniam orui, paskui netiketai matyt grazino, gavau ir as savo dydzio ir norimo fasono. Nesiojasi gerai, tik man minusas, kad "uodega" neuzdengta ir suaugusiems ner atsvaitu ant striukiu, bet kaina ir kokybe mane labai tenkina.
Dydziai siaip atitinka, pirkau gal 4 skirtingus dzinsus, nes savo darbe per metus suplesau pora dzinsu, tai kaina man labai patiko, kol kas kiek nesioju, visos kelnes man labai gerai devisi ir patogios. Vasarines balerinkos buvo nepamainomos, gal kiek teplios, bet labai patogios. Is apatiniu pirktu visai seimai, visi puikiai nesiojasi, neyra, neblunka.
Tiesa antklodes super malonios, tik va nusipirkau tokio keisto dydzio 160x200, uzvalkalus siai antklodei tik is Lidl tinka
na nusipirkau dvejus, kad tureciau kuo keisti, o dabar ziuriu, bus vel patalyne, bet tokio dydzio jau neberodo.
Pagalve tai is viso super tiko, nes turejau ir grikine, ir memory foam, bet vis man buvo nepatogu, su Lidline pagaliau galiu taip "suglamzyti"
, kad patogiai issimiegu.
Is irankiu, labai nusivyliau veido valymo aparatu, nes gal tris kartus keiciau, visi neveike, gerai, kad garantija yra. Vyras pirko gana daug technikos, niekaip negali patiketi, kad uz tokia kaina kokybiskai gaminiai, turi ir grazta, graztu galastuva, juostini slifuokli, domkrata, as pirkau virtuvines svarstykles ir higrometra, ausines viskas puikiai veikia.
Siaip is maisto mes jau radome gana daug produktu, kuriuos perkame, pradedant Cekisku kepenu pastetu, kuris mums labai skanus, lietuviska vytinta desra pasagele,gal kaina ir didesne, bet lietuviska ir vis tiek tikrai ne kosmosas, man atrodo kainuoja apie 3 eur. Vaikams labai patiko torteloni su suriu, pieno gerimai, kuriu kaina irgi labai dziugina, na Gorgonzola, aisku toli saukia iki tikros, bet kaip pelesinis suris, tai geras, dar labai skanus pasirode ozkos suris, nors kaina gal tokia, kad ne super daznai perkam. Is duonos, labai patnka medkirciu duona su seklomis ir ciabata (jos aisku ir kitur yra, bet sitam tinkle, arciau ja pirkti), labai patiko eklerai su grietinele po 2 eur, chicken nuggets, deja, bet buvo isbrokuoti.
Ledai mums su vyru patinka tie su graikiniais riesutais, uzdejus ant obuoliu pyrago, istirpstam , o vaikams sitie ledai visai nepatiko.
Pieno ir sviesto kaina, man labai tinka, ir tai, kad dar atsirado ir be laktozes pieno pasirinkimas, dedu jiems pliusa.
Kava deja, bet ne mano skonio, kazkokia
uz tai ta is aparato prie iejimo cappucino uz 70 eur centu, man visai prie sirdies
Sausainiai gal kai kurie vaikams, bet neradau, kad butu kazkas labai norimo, saldainiu dauguma lenkisku, bet dziugu, kad pvz. yra sokoladas su meta, kuri labai megstu, cia uz tikrai gera kaina.
Gyvunams, deja, bet tik katems ir sunims, musu triusiui is viso nieko ner
Vyrui patinka, kad yra gero vokisko alaus ir uz gera kaina, kad jei norisi, tai gali issirinkti ir gan greitai, ko kitose parduotuvese jam kazkaip nepavykdavo padaryti.
Tiesa vasaros metu kepem vistienos slauneliu saslyka, tai labai skanus, gaila, kad dabar nebedaro. Siaip kainos tikrai daugeliu atveju dziugina, kai kuriu produktu tiesiog reikia i kitus tinkus vaziuoti, bet nebe taip daznai, kaip anksciau.
Tiesa vyras labai suzavetas buvo isplanavimu, architekturos paprastumu ir, kad planas yra ant vezimelio rankenos