Įkraunama...
Įkraunama...

Lidl Lietuvoje

QUOTE(Ingutevi @ 2016 10 03, 10:54)
Čia rašo apie Lenkijoje Lidle pirktą silkę.

LIDL pirktą Lenkijoje pagamintą...Nors aš ir nesu jos ragavusi... smile.gif Na,bet ir nepirksiu,kad ir kokia kaina bebūtų kada.
O iš pamėgtų dalykų parekomenduosiu :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 03 spalio 2016 - 10:22
QUOTE(Ingutevi @ 2016 10 03, 11:54)
Čia rašo apie Lenkijoje Lidle pirktą silkę.
Neteisinu tikrai lidlo produkto, bet nežinia kokiomis sąlygomis pirkėjas parsivežė ją iš lenkų ir kiek jau pas patį parvežtas silkių indelis stovėjo.

manu kad ten ner kabliuko lidl pirkta, lenkijoje pagaminta, o ne lenkijoj pirkta. nes sis vartotojas idejo i fb lidl skunda tipo pirko lidle lietuvoj, jei pirkes butu lenkijoj, lietuvoj butu lidlui skundo nerases
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 10 03, 11:16)
LIDL pirktą Lenkijoje pagamintą...

QUOTE(GITALE @ 2016 10 03, 16:38)
manu kad ten ner kabliuko lidl pirkta, lenkijoje pagaminta, o ne lenkijoj pirkta. nes sis vartotojas idejo i fb lidl skunda tipo pirko lidle lietuvoj, jei pirkes butu lenkijoj, lietuvoj butu lidlui skundo nerases

Va tas kablelis ir suklaidina, kaip sename anekdote apie pakorimą negalėjimą paleisti.
Nesekiau aš tolimesnės eigos, bet jei skundą parašė, tai tik Lt pirkta. Ta nuotrauka įdėta tai visai ne apetitiškai atrodo doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors apžiūrinėjote/pirkote vaikiškus žieminius batus? Ar verti dėmesio? Ar atrodo šilti?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 09 30, 16:49)
Tik skystus esu pirkusi, visai patiko  4u.gif

Tik labai jau stiprus kvapas, net ir gerokai sumažinus pilamo skalbiklio kiekį.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2016 10 09, 11:13)
Gal kas nors apžiūrinėjote/pirkote vaikiškus žieminius batus? Ar verti dėmesio? Ar atrodo šilti?

Važiavom specialiai dėl žieminių batų ir striukės, bet nuo pirkimo susilaikiau. Striukė labai plona, sakyčiau rudeninė labiau, o batai irgi neįspūdingi, lyginant su iki šiol dėvėtais Kuoma batais atrodo labai labai pigiai.
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2016 10 10, 22:08)
Važiavom specialiai dėl žieminių batų ir striukės, bet nuo pirkimo susilaikiau. Striukė labai plona, sakyčiau rudeninė labiau, o batai irgi neįspūdingi, lyginant su iki šiol dėvėtais Kuoma batais atrodo labai labai pigiai.

Dėkui 4u.gif Buvau ir pati jau nuvažiavusi, bet man taip pat Lidl batai įpūdžio nepadarė
schmoll.gif

O Kuoma šilti batai? (atsiprašau už offtopic'ą ax.gif )
Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir as prie Lidls megimo/nemegimo diskusiju.
Turiu pasakyti, kad sitas tinklas pazadino kazkokius tikrai tarybinius instinktus, ale ismete deficita...vasara ne syki maciau, kaip senjorai del mesos kovojo, neseniai, matyt turginiai, sukele net mustynes del striukiu unsure.gif , norejau pasiziureti, ale net prieiti negalejau, viena kroves i vezima gal kokiu 10 hmm.gif kita pasipiktino, tai gavo striuke per galva..nu zodziu, dukrai, reikejo mazo dydzio nupirkau. Nesiojasi puikiai, tikrai ne ziemine, o dabartiniam orui, paskui netiketai matyt grazino, gavau ir as savo dydzio ir norimo fasono. Nesiojasi gerai, tik man minusas, kad "uodega" neuzdengta ir suaugusiems ner atsvaitu ant striukiu, bet kaina ir kokybe mane labai tenkina.
Dydziai siaip atitinka, pirkau gal 4 skirtingus dzinsus, nes savo darbe per metus suplesau pora dzinsu, tai kaina man labai patiko, kol kas kiek nesioju, visos kelnes man labai gerai devisi ir patogios. Vasarines balerinkos buvo nepamainomos, gal kiek teplios, bet labai patogios. Is apatiniu pirktu visai seimai, visi puikiai nesiojasi, neyra, neblunka.
Tiesa antklodes super malonios, tik va nusipirkau tokio keisto dydzio 160x200, uzvalkalus siai antklodei tik is Lidl tinka unsure.gif na nusipirkau dvejus, kad tureciau kuo keisti, o dabar ziuriu, bus vel patalyne, bet tokio dydzio jau neberodo.
Pagalve tai is viso super tiko, nes turejau ir grikine, ir memory foam, bet vis man buvo nepatogu, su Lidline pagaliau galiu taip "suglamzyti" biggrin.gif , kad patogiai issimiegu.
Is irankiu, labai nusivyliau veido valymo aparatu, nes gal tris kartus keiciau, visi neveike, gerai, kad garantija yra. Vyras pirko gana daug technikos, niekaip negali patiketi, kad uz tokia kaina kokybiskai gaminiai, turi ir grazta, graztu galastuva, juostini slifuokli, domkrata, as pirkau virtuvines svarstykles ir higrometra, ausines viskas puikiai veikia.
Siaip is maisto mes jau radome gana daug produktu, kuriuos perkame, pradedant Cekisku kepenu pastetu, kuris mums labai skanus, lietuviska vytinta desra pasagele,gal kaina ir didesne, bet lietuviska ir vis tiek tikrai ne kosmosas, man atrodo kainuoja apie 3 eur. Vaikams labai patiko torteloni su suriu, pieno gerimai, kuriu kaina irgi labai dziugina, na Gorgonzola, aisku toli saukia iki tikros, bet kaip pelesinis suris, tai geras, dar labai skanus pasirode ozkos suris, nors kaina gal tokia, kad ne super daznai perkam. Is duonos, labai patnka medkirciu duona su seklomis ir ciabata (jos aisku ir kitur yra, bet sitam tinkle, arciau ja pirkti), labai patiko eklerai su grietinele po 2 eur, chicken nuggets, deja, bet buvo isbrokuoti.
Ledai mums su vyru patinka tie su graikiniais riesutais, uzdejus ant obuoliu pyrago, istirpstam , o vaikams sitie ledai visai nepatiko.
Pieno ir sviesto kaina, man labai tinka, ir tai, kad dar atsirado ir be laktozes pieno pasirinkimas, dedu jiems pliusa.
Kava deja, bet ne mano skonio, kazkokia unsure.gif uz tai ta is aparato prie iejimo cappucino uz 70 eur centu, man visai prie sirdies biggrin.gif
Sausainiai gal kai kurie vaikams, bet neradau, kad butu kazkas labai norimo, saldainiu dauguma lenkisku, bet dziugu, kad pvz. yra sokoladas su meta, kuri labai megstu, cia uz tikrai gera kaina.
Gyvunams, deja, bet tik katems ir sunims, musu triusiui is viso nieko ner biggrin.gif
Vyrui patinka, kad yra gero vokisko alaus ir uz gera kaina, kad jei norisi, tai gali issirinkti ir gan greitai, ko kitose parduotuvese jam kazkaip nepavykdavo padaryti.
Tiesa vasaros metu kepem vistienos slauneliu saslyka, tai labai skanus, gaila, kad dabar nebedaro. Siaip kainos tikrai daugeliu atveju dziugina, kai kuriu produktu tiesiog reikia i kitus tinkus vaziuoti, bet nebe taip daznai, kaip anksciau.
Tiesa vyras labai suzavetas buvo isplanavimu, architekturos paprastumu ir, kad planas yra ant vezimelio rankenos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 12 spalio 2016 - 13:16
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 12, 13:11)

Tiesa antklodes super malonios, tik va nusipirkau tokio keisto dydzio 160x200, uzvalkalus siai antklodei tik is Lidl tinka unsure.gif na nusipirkau dvejus, kad tureciau kuo keisti, o dabar ziuriu, bus vel patalyne, bet tokio dydzio jau neberodo.

Tai kad dabar beveik visur tokio dydžio užvalkalų galima įsigyti. unsure.gif
Atsakyti
Nu pvz. Ikea daro 150x200, tai sitai antklodei mazokas, lietuviai is viso kokiu nori dydziu prigamina, tik kainos irgi kokios tik nenori unsure.gif
Mano namuose is senu kraitiniu, tai ilgis 190cm doh.gif, o tos, kur geros, tai 150x200 arba 200x200, dar turiu 140x200, zodziu antklode musu namuose, bent jau, su visai naujais ismatavimais ir issukiais mano patalynes stalciui biggrin.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš savo nuomonę apie Lidl rūbus ax.gif Viskas IMHO ax.gif

Sportiniai.
Pirkau tokius:
user posted image

Kelnių medžiaga labai skysta, rimtesnių gamintojų apspaudžia lašiakus, formuoja figūrą, o čia pabrėžia kiekvieną nelygumą ax.gif Bet prakaito išvedimo į paviršių sistema veikia, nešiojasi, skalbiasi gerai. Lieknom jaunom manau super, ypač už 7-8 eur. Maikytei priekaištų išvis neturiu. Abiejų dydis S labai didelis ir laisvas. Liemenėlė L dydžio, ant 75D krūtinės kiek mažoka. Prilaikymas minimalus, iš tikrųjų ne mažam krūtinės dydžiui tikrai ne pakankamas. Konstrukcinis sprendimas nekoks, nugaros pusėje yra labai tamprios gumytės, kurios viso "turto" neprilaiko, pernelyg lengvai išsitempia. Apatinė dalis, einanti po krūtine, kažkokia blogai pasiūta (gal brokas papuolė), skersuoja ir garankšlijasi. Visumoj liemenėlė nepatogi ir nemaloni dėvėti.

Toks variantas:
user posted image user posted image

S dydžio palapinės platumo smile.gif Nemanau, kad tinka sportui, nors taip buvo parašyta ant pakuotės. Nebent po namus nešioti.

Nebent po namus, greit apsiburbuliavo

user posted image

Moteriški.

kostiumėlis 3 dalių
user posted image

lyg ir nebloga idėja, viskas dera tarpusavy, medvilnė, bet medžiagos tokios skystos, gyvai atrodo taip, kad tik po namus vaikščioti. Na kaip pižama maždaug smile.gif

džinsai
user posted image
netikėtai labai patiko, liemuo toks aukštesnis, komfortiškas, už 10 eur super, be priekaištų bigsmile.gif

visai vykusi suknelė
user posted image

Papildyta:
Tympos - su tom ale odinėm detalėm dekoruotom baisiai šunta oda. Džinsinės plonumo lyg pėdkelnės
user posted image

Vaikiški.

palaidinukės, parduodamos po 2

user posted image user posted image

labai greit išsitampo į plotį, štai kaip atrodo šiek tiek panešiojus

user posted image

tas pats ir su timpom, išsitampo guma bei momentaliai apsivelia

user posted image

kelnytės išsitampė, dekoras ant bliuzoniuko nusiplovė po poros skalbimų
user posted image

išsitampė ir apsivėlė akimirksniu

user posted image

Aš sau pasidariau išvadą, kad minkšto trikotažo pas juos neverta pirkt, o va standesnės medžiagos puikiai nešiojasi:

džinsiniai marškiniai

user posted image

džinsiniai šortai

user posted image

velvetinės kelnytės

user posted image

megztukas irgi Lidl, greit siūlai išsipešiojo, nekokybiškas

Visumoj ne tokie jau pigūs vaikiški rūbeliai...Na o batai, kiek mačiau nesužavėjo, švelniai tariant ax.gif

Nuoširdžiai nesuprantu ažiotažo ir pamišimo dėl Lidl prekių blink.gif Norint ką nors gaut iš lankstinuko, reikia eit ant 8 ryto pirmą nuolaidos dieną ir stumdytis tarp babulkų. Jos šluoja viską, reikia nereikia, net ir dėl odinių ar sportinių tympų teko pakovot wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 10 12, 22:42)

kostiumėlis 3 dalių

lyg ir nebloga idėja, viskas dera tarpusavy, medvilnė, bet medžiagos tokios skystos, gyvai atrodo taip, kad tik po namus vaikščioti. Na kaip pižama maždaug  smile.gif

Tai kad čia ir yra pižama biggrin.gif
Atsakyti