Na va pagaliau pavyko ir man patekti į Lidlą
Važiavom vakar apie 8 val vakaro į Kaune Šiaurės pr esantį Lidlą. Iš pradžių ilgokai ieškojom vietos, kur palikt automobilį. Paskui atstovėjom eilę, kad gaut vežimėlį. Tada įžengę vidun pamatėm tokią tirštą minią, kad nusprendėm, jog su vaikais neįmanoma bus brautis, sutrips juos ten
Tad vyras pabuvo su vaikais lauke, kol aš suruošiau pirkinius, paskui apsikeitėm, jis atstovėjo eilę (ir tikrai ne 10 min, o apie valandą
), o mes su vaikais pasivaikščiojom lauke.
Lidlas manęs nei nustebino, nei nuvylė, esam buvę tiek Lenkijoje, tik kitose šalyse šito tinklo parduotuvėse. O štai vyras mano sako, kad net lyginant su Suvalkais labai prastas pasirinkimas, visko kone tris kartus mažiau
Man pačiai tai panašiai viskas pasirodė, prekių asortimentas siauras, bet nieko kito ir nesitikėjau. Labai daug produktų buvo išpirkta, tiesiog tuščios lentynos.
Kai kurie produktai ir be nuolaidų pigiau, nei kitur. Visgi labai nedaug ką nupirkom, ir toliau važinėsim į Lenkiją, ten pigiau
Na o pabandymui pirkom: nektarinus, cukinijas, greipfrutus, duoną, miuslius, sausus pusryčius, bandelę, riešutų sviestą, tortilijas, pesto padažą, spalvotus makaronus, mineralinio vandens bloką, kapučino miltelius, vaikiškų timpių komplektą, Cien rankų kremą, W7 indaplovės tabletes, šiukšlių maišus, dantų šepetukus.
Smagu, kad atsidarė naujas tinklas, bet kitą kartą apsilankysiu tik kai nuslugs ažiotažas, nes dabartinės eilės ir minios kažkoks beprotnamis
Labai nesmagu apsipirkinėti, o su vaikais sakyčiau beveik neįmanoma, na aš bent su savais nedrįsčiau ten viena eiti...