QUOTE(delfiuka @ 2016 07 28, 09:47)
O kanceliarines, higienos ir kitokias prekes irgi turgeliuose perkat?
Kitokias - Maximoje (Senukuose, Prismoje ir tt)
, bet as vis dar apie maista
Neturejau omeny, kad visai nebunu niekad Maximoje, apsilankau ten karta i kelis menesius, kai pvz nuolaida visiems rubams buna ar zaislams. Bet maisto ten neperku, nes na man brangu ir yra kur pigiau
Todel nelyginu Lidlo kainu su Maximos kainomis, bei Lidlo nuolaidu su Maximos nuolaidomis, o lyginu su tokiomis kainomis, kuriomis perku kitur
Kas perka viska Maximoje, na gal tikiu, kad Lidlo super nuolaidos atrodo, palyginti su ja
Pasidalinau temoje savo pastebejimu, kad dabar man jau nebeapsimoka tu keliu nuolaidiniu vaisiu ir darzoviu pirkti Lidle, kaip kad dariau dar pries kelias savaites. Nes turgeliuose viskas jau gerokai pigiau (naturalu, sunoko Lenkijos derlius
). Na keli pvz: pomidorai turgelyje 60 ct, Lidle 99 ct, sparagai turgelyje 70 ct, Lidle sia savaite 2 eur, kita su nuolaida 1.39, agurkai turgelyje 20 ct, Lidle 79 ct. Ir tt.
Kas neturi salia turgelio (ar nemegsta lankytis ar dar kas nors), tam gal tebeidomios Lidlo akcijos ir pasiulymai (konkreciai vaisiams ir darzovems. O kas neperka mesos Lenkijoje, kaip kad mes darom, gal dziaugiasi Lidlo akcijomis mesai
).
As tik pasidalinau mintim, kad gaila, nuolaidos jau nebe tokios patrauklios mano akimis, kaip pradzioje, man beliko tik piena pirkti...(turint omeny musu seimos vartojamus produktus ir apsipirkimo strategijas
)