QUOTE(taweli @ 2016 07 23, 04:24)
Parduotuvė,kai parduotuvė tik gal neįprasta,kad nėra krepšelių ir informacijos kasos jokios. Buvo įmušę kainą,kuri buvo pav6aizduota kita,tai kasininkė tik pasakė,kad nežino nieko,nors kaina jai prieš nosį buvo
Yra mažesni vėžimėliai. Jie kaip tik.
O kam ta informacijos kasa jums?
Žinokit, man patinka, kad nėra jokių express kasų (kur perki iki 5 ar 7 nepamenu prekių). Prieš kelias dienas teko eiti į express kasą, tai joje aptarnavo ilgiau nei šalia paprastoje kasoje. Nors žmonių buvo po lygiai abiejose.
Lidl kaip tik man. Nes einu į pardę maisto.
Atėjus pirkti tik duonos - nereikia eiti per visą parduotuvę į duonos skyrių, kuris yra kažkur gale. Lidl'e duonos skyrius prie įėjimo - pagriebei duonos ir prie kasos.
Dar patinka, kad visos prekės guli savo vietose. Ir po savaitės ir po mėnėsio tą prekę rasi ten pat. Prekės "nemigruoja" po parduotuvę, kaip kitur - nesilankai kokioj parduotuvės pusę metų, o poto staiga reikia į svečius kokio skanėsto, užlėki ir... lakstai po pardę, ieškai kur padėta.
Dar patinka, kad atėjus į pardę maisto, nereikia apeiti visokius stovius su man nereikalingais daiktais. Turiu omeny - dabar daug kur išpardavimas, tai ištisai prikrauta to šlamšto ant stovų prie pat įėjimo. Po poros savaičių bus prikrauta mokyklinių prekių, prieš Vėlines bus ištisos paletės žvakių pristatytos, o poto ir Kalėdinės atributikos pridės.
Lidl'e visa tai sudėta tokioj vietoj, kad gali ir neužklysti tarp tų stovų - apeinu aplink parduotuvę prikraunu maisto ir į kasą.
O kaip gerai, kad alkoholis toliausiai nuo įėjimo.