Įkraunama...
Įkraunama...

Lidl Lietuvoje

O augintiniams ką nors iš Lidl'o pirkot? Yra ko nors geresnio ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2016 06 17, 18:50)
Sprandinės N E B U S
(O įkyri jos reklama bus) doh.gif

jos ir ketvirtadienį 9.30val. jau nebuvo kaip ir sparnelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2016 06 17, 19:54)
jos ir ketvirtadienį 9.30val. jau nebuvo kaip ir sparnelių  biggrin.gif

Kaune 8.20 jau ne kvapo neliko doh.gif Teko pamatyt kaip vyksta karas del sparneliu doh.gif Kosmaras, daugiau ner ka pasakyt doh.gif Teko nugirst kaip sales darbuotoja kalbejo su pazistamu, sake ten toks musis buvo del tos sprandines unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Effigy: 17 birželio 2016 - 20:40
jau jeigu net mūšiai vyksta parduotuvėse, tai arba perdaug valgom, arba durnėjam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 17, 20:46)
jau jeigu net mūšiai vyksta parduotuvėse, tai arba perdaug valgom, arba durnėjam doh.gif

Tai vat ir man toks klausimas iskylo, ar taip blogai zmones gyvena, kad iki tokio elgesio nusileidzia, ar cia mentalitetas tiesiog toks blink.gif
Pries Lidl tikrai nieko neturiu, pati lankausi, apsiperku ir tikrai pinigeliu pasitaupo, na bet net minties nekiltu eiti i musi del mesos doh.gif Jau geriau kruopu pavalgyciau biggrin.gif
Atsakyti
As galvoju, gal cia sportinis azartas? Toks ispudis, kad ja nemokamai dalina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 17, 11:27)

Beje, o Lidl'e yra greitinėlės 35 % riebumo?

yra 30 proc.; kaina 0,59 uz 200 g; plakasi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2016 06 17, 22:28)
yra 30 proc.; kaina 0,59 uz 200 g; plakasi gerai mirksiukas.gif

Ok, turėsiu omeny. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 17, 12:27)
Aš turiu kitokios firmos ledų aparatą, tai pats indas irgi ne ką didesnis. Bent jau man jo pakanka.
Beje, o Lidl'e yra greitinėlės 35 % riebumo?

Aciu! mirksiukas.gif Siandien isbandziau ta Lidlo ledu aparata. Na (tfu, tfu, tfu) kol kas esu patenkinta. Labai gerai viska issuko ir pasalde, is karto galima buvo valgyti, nereikejo kisti i saldikli (nebent kas megsta kietus ledus). Pirmam kartui gaminau pacius paprasciausius vanilinius (grietinele, pienas, cukrus, vanile), o rytoj bandysiu karamelinius arba su braskemis.
Del grietineles. Neatkreipiau demesio ar ji yra ir kokia kaina (nors norejau, bet pamirsau). UHT grietineles kelias dezes Lenkijoj prisipirkom (nebrangiai), tai dabar daug ledu ir tortu galesiu gaminti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 06 17, 20:39)
O augintiniams ką nors iš Lidl'o pirkot? Yra ko nors geresnio  ar nelabai?

Musu kasaras su malonumu eda pasteta, ta kur kvadratinese dezutese. Tiesiog reikalauja:) kainuoja 0,29. Kitus produktus isbrokijo😩
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2016 06 17, 23:33)
Musu kasaras su malonumu eda pasteta, ta kur kvadratinese dezutese. Tiesiog reikalauja:) kainuoja 0,29. Kitus produktus isbrokijo😩

Ačiū 4u.gif
O koks pavadinimas to pašteto- jų ten turbūt " visokio plauko" yra? Kraiko reikėtų irgi pasidairyti, bet už lietuvišką biokraiką turbūt pigesnio nebus...

Atsakyti
Telšių Lidle šįryt buvo ir sparnelių, ir sprandinės. Sparnelių niekas nepirko, o sprandinės visi griebė tiek kiek leido vienam žmogui- po 5 pakuotes. Nors neplanavau, paėmiau ir aš 2 pakuotes. Norėjau nusipirkti maskarponės. Deja nebebuvo verysad.gif
Atsakyti