Labai labai labai patiko MILBONA grietininis jogurtas su migdolais ir kava 14 proc.riebumo, sudėtis gera, pagaminta Vokietijoje. Toks tirštas, kreminės tekstūros, ne per saldus, ir nors riebokas, bet valgant nesijaučia, nėra to riebaus sunkumo pavalgius.
Kažin kokia situacija su žmonių srautais Kaune šiauriniame Lidl..? Neprošal būtų apsipirkt, bet vien pagalvojus, stresas kyla. o į kitur kojos sunkiai neša, nesinori pinigų švaistyti. Jei kas dažnai prošal važiuoja ar gyvena šalia, galėtų nušviesti situaciją kuriuo paros metu ten įmanoma laisviau nosį įkišti.
QUOTE(odriana @ 2016 06 13, 18:19)
Labai labai labai patiko MILBONA grietininis jogurtas su migdolais ir kava 14 proc.riebumo, sudėtis gera, pagaminta Vokietijoje. Toks tirštas, kreminės tekstūros, ne per saldus, ir nors riebokas, bet valgant nesijaučia, nėra to riebaus sunkumo pavalgius.
kaloriju bomba as pirkau naturalu jogurta 200 g. indelyje. kaina berods 25 cnt. Tai skonis nepatiko gryno, bet darzo salotose skonis geras
QUOTE(Kliamka @ 2016 06 13, 18:51)
Kažin kokia situacija su žmonių srautais Kaune šiauriniame Lidl..? Neprošal būtų apsipirkt, bet vien pagalvojus, stresas kyla. o į kitur kojos sunkiai neša, nesinori pinigų švaistyti. Jei kas dažnai prošal važiuoja ar gyvena šalia, galėtų nušviesti situaciją kuriuo paros metu ten įmanoma laisviau nosį įkišti.
Aš apie Vilniaus Lidl Kai nutaikiau momentą, kai žmonių nebuvo, nebuvo ir prekių. Viskas iššluota, lentynos tuščios Buvau šeštadienį apie 18 val.
QUOTE(vvjuka @ 2016 06 13, 19:14)
Aš apie Vilniaus Lidl Kai nutaikiau momentą, kai žmonių nebuvo, nebuvo ir prekių. Viskas iššluota, lentynos tuščios Buvau šeštadienį apie 18 val.
Nebudi jau fūros prie LIDL'ų ir va - jau trūksta prekių - nepaskačiavo lietuvaičių galimybių pirkti
QUOTE(Vaidulė @ 2016 06 13, 19:23)
Nebudi jau fūros prie LIDL'ų ir va - jau trūksta prekių - nepaskačiavo lietuvaičių galimybių pirkti
Kasnaktį prie kiekvieno Lidl'o privažiuoja po kelias fūras prekių papildyti.
Su laiku normalizuosis ir bus OK.
Buvau po piet Ateities g., tai visko radau.
Tik mūsų tautiečiai tai biški kiaulės - kur drabužiai tai rodos kiekvieną pakelį išpakuos pažiūrėti ar dydis tinka.
QUOTE(Kliamka @ 2016 06 13, 17:51)
siandien pries 19val. jokiu eiliu nebuvo nei ieiti nei prie kasu (po 2-3 pirkejus) tik prekiu didelis trukumas akcijiniu vynuoginiu pomidoru, farso, persiku, kopustu net pedsako nelike.
Net ir neakcijines pvz. kavos nerasta ir kt.....
QUOTE(agnir @ 2016 06 13, 22:06)
siandien pries 19val. jokiu eiliu nebuvo nei ieiti nei prie kasu (po 2-3 pirkejus) tik prekiu didelis trukumas akcijiniu vynuoginiu pomidoru, farso, persiku, kopustu net pedsako nelike.
O aš šiandien praktiškom valandom Norfoj apsiprekinau, už 22 eur su dviem pilnais maišais išėjau. Mėsos, sausinių, sviesto, alyvuogių aliejaus. Imk kiek nori ir žmonių nedaug, stumdytis nereikia. Faršas po 2 eur su nuolaida išėjo . Ir džiaugiuosi Lidlu, kad jis kainas kituose centruose pakoregavo .
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 13, 20:58)
Tik mūsų tautiečiai tai biški kiaulės - kur drabužiai tai rodos kiekvieną pakelį išpakuos pažiūrėti ar dydis tinka.
Tai ne tautinis bruožas, ispanai tą patį daro.
Kai kurie dalykai iš tiesų pigesni, bet mažai jų yra kasdieninių prekių sąraše. Na, kas iš to, kad mėtiniai šokoladukai kainuoja euru pigiau, negu spaudos kioske, jeigu, kaip sakiau, pomidorų nėra apskritai? Kai atėjo laikas mokėti, išvis susinervinau. Už kelias dėžutes saldėsių, porą vaisių, makaronus, kelias riekes kumpio ant sumuštinių ir dar porą niekų sumokėjome 27 eurus. Paprastai keturioms dienoms apsiperku už 30 eurų. Mėsa, duona, kruopos, daržovės, pieno produktai. O čia? Sutinku, norint urmu įsigyti negendančių prekių tinka, bet apsipirkti viso reikiamo maisto nemanau.
Skaitykite daugiau: http://bendraukime.l...utm_medium=Copy
Skaitykite daugiau: http://bendraukime.l...utm_medium=Copy