Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

user posted image

Margarita (2015) . Prancūzai. Realaus asmens gyvenimo interpretacija apie nepakartojamą operos žvaigždę, neįprastus pomėgius. Labai patiko, 10/10.
http://www.imdb.com/title/tt4428788/
Atsakyti
The Night Of
http://www.imdb.com/title/tt2401256/

neblogas detektyvinis serialas, su mano mylimu Turturro wub.gif
Atsakyti
The Program (2015)
http://www.imdb.com/title/tt3083008/

aktualus filmas apie dopingą, Lance Armstrongo istorija. Pagrindinis aktorius puikiai atrinktas. Neblogas filmas.
Atsakyti
pabandžiau tris s Mr.Robot - neįtiko, per daug kompiuterizmo...
Six feet under - 5 s ir atsibodo, nors gan gerai freakiškas, bet labai mane amerikonizmai erzina...

dabar apsistojau ties
The Royals
42min | Drama

turinys nėr labai įspūdingas, randasi spragų visokių, tikrai ne abatija smile30x30.png)) bet viską atperka britų tartis, man kaip daina - galėčiau klausyt ir klausyt; ir karalienės - E.Hurley suknelės bei šiaip, estetiška, gražu akims, žodžiu pradedu antrą sezoną, o jie trumpučiai.. rodo fikcinę karališkąją Britanijos šeimą su labai daug rūmų paslapčių ir intrigų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 07 rugpjūčio 2016 - 19:46
Man The Royals kazkuo primena Gossip Girl , esme grazus rubai ir drama smile30x30.png Turetu but 3 sez.
O vat kiek apie Mr Robot bebutu geru nuomoniu, jauciu, kad ne mano, neverta pradet ir Jusu nuomone man tik patvirtino, kad nuojauta teisinga.
Atsakyti
Hello, My Name Is Doris/2015

Labai gerai susižiūrėjo, apie pagyvenusią moteriškę, įsižiūrėjusią jauną savo bosą.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 08 09, 18:42)
Hello, My Name Is Doris/2015

Labai gerai susižiūrėjo, apie pagyvenusią moteriškę, įsižiūrėjusią jauną savo bosą.

ooo man šitas vienas šlykštesnių - vietomis tai net nemalonu žiūrėt buvo, kaip pasityčiojimas iš tos bobutės padaryta...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 08 09, 20:12)
ooo man šitas vienas šlykštesnių - vietomis tai net nemalonu žiūrėt buvo, kaip pasityčiojimas iš tos bobutės padaryta...

Bet kodėl? kai koks diedokas įsižiūri jauną, tai ne šlykštu? Labai realiai viską parodė.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 08 09, 22:47)
Bet kodėl? kai koks diedokas įsižiūri jauną, tai ne šlykštu? Labai realiai viską parodė.

aš taip globaliai nežiūrėjau, tiesiog mažiausiai porą kartų pasijaučiau nemaloniai iki tiek, kad turėjau akis nusukti nuo ekrano, nes parodyta buvo labiau pasityčiojant, nei realistiškai
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 08 10, 10:40)
aš taip globaliai nežiūrėjau, tiesiog mažiausiai porą kartų pasijaučiau nemaloniai iki tiek, kad turėjau akis nusukti nuo ekrano, nes parodyta buvo labiau pasityčiojant, nei realistiškai

o kaip yra realistiškai? mirksiukas.png ( fu , kokie tie nauji smailikai bjaurūs ir neįdomūs)
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 08 10, 13:04)
o kaip yra realistiškai?  mirksiukas.png  ( fu , kokie tie nauji smailikai bjaurūs ir neįdomūs)

neperspaustai iki purtymo smile30x30.png
Atsakyti
jei kam gero serialo badas - šitą rekomenduoju
UnREAL
42min | Drama

rodo live show kai jaunikis tiesioginiam etery renkas žmoną, tai šitas šou yra kaip fonas
dramos esmė - manipuliavimas žmonėmis, jų gyvenimais
labai patiko
trumpas, du sezonai po 10 serijų
Atsakyti