Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(viesnia @ 2018 07 03, 17:25)
"The best offer", 2013 - labai estetiskas reginys, gana stiprus siuzetas. Gal kazkiek istempta vietomis, bet perziuros, sakyciau, tikrai vertas:
https://www.imdb.com/title/tt1924396/

Labai seniai matytas, daug cia rekomenduotas, labai patikes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 07 04, 08:32)
Labai seniai matytas, daug cia rekomenduotas, labai patikes wub.gif

thumb_yello.gif smile.gif
Atknisau dar viena ankstesni filma, danu rezisieriaus "The Hunt" (Medziokle). Labai stipri drama apie "pedofilija".
https://www.imdb.com/title/tt2106476/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 05 liepos 2018 - 09:34
Jauciu irgi sioje temoje jau visos mate biggrin.gif geras!
Atsakyti
Matė, matė tikrai abu visos, tikrai l.geri smile.gif
Geriau pasakykit kas gero pastaruosius metus iš naujienų? Aš kažkaip vis nusviliu naujais filmais ir laiko trūksta jų paieškoms, tai šuo metu į serialą įnikus "Shameless" nieko rimto, bet pravedint galvą labai tinkamas, ir šiaip užkabinantis toks, turbūt irgi visos peržiūrėjusios jį. smile.gif
Atsakyti
As irgi paskutiniu metu nebepaziuriu, nors turiu prisizymejusi tokiu geru filmu kaip:
The Shape of Water 2017
Phantom Thread 2017
Perfect Strangers 2017
Wonder 2017
Lady Bird 2017
ir net geriausio 2017 m. filmo dar nemaciau..
THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Is kitos puses dziaugiuosi, kad dar tik laukia manes geri filmai ax.gif
Dabar buvau inikusi (ir isimylejusi pagr. aktoriu) i seriala Peaky Blinders wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 05 liepos 2018 - 12:25
Is siu maciau Phantom Thread 2017 ir Lady Bird 2017.
Pirmasis man pasirode sentimentali nesamone apie mados pasauli, kuris man aplamai nevertas demesio, nes tai snobiskumo ir tustybes muges (netikru vertybiu) virsune. Pasaka apie pelene, kuri manes nei suviliojo, nei itikino. Padaveja atsiduria madingo sukneliu kurejo namuose ir jos nuopelnas, kad laikui begant kazkiek suvaldo jo terorizma ir gausius kaprizus... bigsmile.gif

Lady bird fainas savo neformatu (ne sexy panos, nekomercinis), bet mano akimis kazko ten pritruko. Lyg bandyta su siokiu tokiu patosu parodyti merginos kelia is provincijos i talentinga Niujorko universiteta, bet merginos galutinis statusas neatitinka to patoso. Nebent istojimas i Niujorko universiteta jau laikomas pasiekimu unsure.gif Turiu omenyje, kad paprastai tiek demesio skiriama talentingiems zmonems, kurie sukure kazka svarbaus zmonijai... O si mergina, berods, tik istojo i Niujorka universiteta...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 05 liepos 2018 - 13:04
"Peaky blinders" meginau ziureti, bet neuzkabino. Gaila, nes serialas kostiuminis, estetiskas, stilingas. Gal buvo netinkama nuotaika...
Nenorejau ziureti "13 reasons why", nes apie savizudybe (sunki tema, nenorejau gilintis), bet is neturejimo ka veikti pradejau ir sis labai greitai sudomino ir itrauke savo gan naturalia atmosfera. Man pasirode labai novatoriskas serialas tuo, kad jame analizuojamas jau ne tik individualumas, bet net ir subjektyvumas - juk panasiu patirciu turi praktiskai kiekvienas zmogus (ne visas herojes patirtis aisku, nes ne kiekviena yra isprievartauta), bet nusizudo vienetai. Sio serialo scenarijus parasytas labai kruopsciai ir detaliai, ir tai yra, manau, praktiskai kiekvienam kazkiek pazistama ir patirta nemeiles, abejingumo, patyciu ir bailumo anatomija, preparavimas. Galvoju, kad toki veikala gali parasyti tik labai svarbaus zmogaus savizudybe patyres zmogus arba galbut pats toli nuejes sia linkme, bet sustojes (?)...
Nes antraip beveik visi numoja ranka ir liepia neimti i sirdi (nemeile, abejingumas). Ir jei nebutu soko - mirties - tai lygiai taip pat butu numota ranka.
Dar kas idomu, kad cia negali susitapatinti vien tik su auka, nes tiek aukos, tiek abejingojo, savanaudzio, bailaus, nemastancio, nejautraus vietoje mes visi atsiduriame, manau, nuolatos... (Isskyrus ta prievartautoja, kuris, aisku jau yra neigiamas personazas.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 05 liepos 2018 - 15:19
Man 13 reasons why nuobodus ir zalingas atrodo, nepatiko kazkaip, bet jis vienas populiariausiu Netflixo ir bus tesinys smile.gif

Dabar tai as laukiu Sharp Objects, iseina liepos 8, rodos, bus neblogas HBO serialas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 07 06, 11:25)
Man 13 reasons why nuobodus ir zalingas atrodo, nepatiko kazkaip, bet jis vienas populiariausiu Netflixo ir bus tesinys  smile.gif

Maciau tas polemikas del zalingumo ir del to nelabai norejau prasideti su juo... Manau, tai tabu tema butent todel, kad nebutu daroma reklama tokiems poelgiams. Bet kol kas dar lyg nebuvo savizudybiu bangeles po sio serialo... unsure.gif
Atsakyti

abiga, 06 Lie 2018 - 11:25, parašė: Dabar tai as laukiu Sharp Objects, iseina liepos 8, rodos, bus neblogas HBO serialas.
Pažiūrėjau porą serijų, šiurpus, mečiau. Kaip jums naujasis THE AFFAIR sezonas? Tikrai nevertėjo, kažkoks be ryšio, nors 8 serijoj ir apsiverkiau, labai gerai suvaidintas momemtas.. 😥
Atsakyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 11 rugpjūčio 2018 - 09:23
QUOTE(eliss @ 2018 08 11, 11:22)
<p>. </p>

The Affair paskutine serija manau kad ines gyvybes, labai netiketa. O Sharp Objects bendrai per niurus, bet padarytas kokybiskai
Atsakyti