kadangi toliau tęsiu sunkias ir kankinačias naujo serialo paieškas, tai keli žodžiai:
Devious Maids
1h | Comedy, Drama, Mystery | TV Series (2013 )
pradžia lyg ir kabino, atrodė laukia smaguma, panaši galbūt į kokias nors nusivylusias namų šeimininkes, bet iškenčiau tik penkias serijas - per daug aliuzijų man į meksikietiškus serialus, ir dėl perspaustos vaidybos, ir dėl latina aktorių, ir dėl pačių situacijų - tai mečiau.
Dabar bandau
The Good Wife
43min | Crime, Drama, Mystery | TV Series (20092016)
The Durrells/2016
Labai įtraukiantis, jaukus, juokingas, 6 serijų serialas apie moteriškę su keliais vaikais, kurie iš Anglijos persikrausto į Korfu.
Labai įtraukiantis, jaukus, juokingas, 6 serijų serialas apie moteriškę su keliais vaikais, kurie iš Anglijos persikrausto į Korfu.
QUOTE(LEEja @ 2016 07 06, 16:31)
kadangi toliau tęsiu sunkias ir kankinačias naujo serialo paieškas, tai keli žodžiai:
Devious Maids
pradžia lyg ir kabino, atrodė laukia smaguma, panaši galbūt į kokias nors nusivylusias namų šeimininkes, bet iškenčiau tik penkias serijas - per daug aliuzijų man į meksikietiškus serialus, ir dėl perspaustos vaidybos, ir dėl latina aktorių, ir dėl pačių situacijų - tai mečiau.
Dabar bandau
The Good Wife
Devious Maids
Dabar bandau
The Good Wife
Good wife tai man patinka, bet jis toks is lengvesniu, man siuvinejant gerai, kai nebutina isitempus visko klausyt:)
QUOTE(Vajuza @ 2016 07 05, 08:41)
As vakar ji paziurejau, toks truputuka gal kitoniskas sakyciau, bet man labai patiko, rekomenduociau
Senai matyta
QUOTE(LEEja @ 2016 07 06, 09:31)
Man visai patinka Mistresses
Ne detektyvas, pletojama heroju istorija, yra truputi ir detektyvo, meluoju, kaip Nusivylusiose namu seimininke tik maziau. Mane jis sugeba emociskai paveikti nors vietomis tai kartais labai banalus buna
Deviuos Maids irgi ziuriu, bet mane nervina tokios pespaustos idiotiskos scenos
QUOTE(starke @ 2016 07 06, 16:26)
Senai matyta
Ne detektyvas, pletojama heroju istorija, yra truputi ir detektyvo, meluoju, kaip Nusivylusiose namu seimininke tik maziau. Mane jis sugeba emociskai paveikti nors vietomis tai kartais labai banalus buna
eman tai po "scandal" ir "house of cards" sezono, labai smagu vasara atsipalaidavus " mistreses" ir "deviuos maids" ziuret
QUOTE(LEEja @ 2016 07 06, 16:31)
Devious Maids
Dabar bandau
The Good Wife
Devious Maids
Dabar bandau
The Good Wife
Jei atrasit ką gero, tai prašom pasidalint, nes The Affair jau sužiūrejau
Devious Maids žiūriu, iki šeimininkių gerumo netraukia, bet vis šis tas, kaip komediją užskaitau. The Good Wife bandžiau žiūrėti, neužkabino.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 07 07, 11:33)
Jei atrasit ką gero, tai prašom pasidalint, nes The Affair jau sužiūrejau
Devious Maids žiūriu, iki šeimininkių gerumo netraukia, bet vis šis tas, kaip komediją užskaitau. The Good Wife bandžiau žiūrėti, neužkabino.
o man atvirkščiai, tarnes mečiau, o Wife dar žiūriu
artimuose planuose yra Mr.Robot pačiupinėt
QUOTE(LEEja @ 2016 06 24, 08:37)
A Bigger Splash
taip laukiau ir va - pšššš...
pažiūrėjau, bet nesužavėjo, erzino Tildos vaidyba, vietomis tikrai su mimikomis perspausta, va kas gerai varė - tai Fiennes, šoka jis čia fantastiškai, reiks pažiūrėt kas choreografas, nes judesiukai man labai panašūs į Radiohed Lotus flower klipo Tomo Yorko šokį
taip laukiau ir va - pšššš...
pažiūrėjau, bet nesužavėjo, erzino Tildos vaidyba, vietomis tikrai su mimikomis perspausta, va kas gerai varė - tai Fiennes, šoka jis čia fantastiškai, reiks pažiūrėt kas choreografas, nes judesiukai man labai panašūs į Radiohed Lotus flower klipo Tomo Yorko šokį
Man jis priminė Swimming Pool/2003 , kuris daug geresnis.
Amy & Isabelle /2001
Tos pačios rašytojos kaip ir Olive Kitteridge , kuris man labai patiko. Šis irgi , savotiškai neblogas, apie vienišą moterį ir jos dukterį.
QUOTE(eliss @ 2016 07 07, 15:52)
jo tas baseinas kaip akcentas tikrai panašumo duoda, sutinku
QUOTE(LEEja @ 2016 07 07, 03:41)
o man atvirkščiai, tarnes mečiau, o Wife dar žiūriu
Keistas jis toks, ziurint taip pat tokie jausmai apima Bet reikia nusimanyti kazkiek apie programavima, maniskis vis manes klause ar as suprantu, as aisku nieko nesupratau kai kalba eidavo apie hakinima/programavima
Pakibau ant " Ray Donovan ". Vertas dėmesio. Pagrindinis ne lialius Harvis, bet vertas nuodėmės .
Labai patiko "Best Offer" (2013), tiesa, sunkiai su lengvais mindfuck'eriais man sekasi sutarti, ne viską iki galo supratau, būčiau dėkinga, jei kas nors až parašytų ir paaiškintų
"Fathers and Daughters" - drama apie santykius - tėvo ir dukros, vyro/moters. Russel Crow'as iš "Nuostabaus proto" laikų nepamainomas panašioms rolėms Rekomenduoju.
"Fathers and Daughters" - drama apie santykius - tėvo ir dukros, vyro/moters. Russel Crow'as iš "Nuostabaus proto" laikų nepamainomas panašioms rolėms Rekomenduoju.