aš ir jau seniausiai peržiūrėjus. man patiko. visad įsivaizduoju, kad tokia Lietuva būtų, jei tiems fanatikams Karbauskiui, Širinskienei ir Verygai leistų daryti ką nori
Mother!
wow, koks stiprus filmas ir gąsdino, ir stebino, ir žavėjo. Lawrence vaidinti moka.
http://www.imdb.com/title/tt5109784/
Mother!
wow, koks stiprus filmas ir gąsdino, ir stebino, ir žavėjo. Lawrence vaidinti moka.
Vakar aš irgi žiurėjau, nors prastus atsiliepimus skaičiau, bet man labai patiko. Išvis mėgstu filmus, kur laukimas kažko, įtampa. Tikrai įdomus.
Logan Lucky (2017) - lengvas, bet smagus filmas. Manau tokių filmų daug yra ir jis niekuo neišskirtinis (susirinkusi kompanija neturi pinigų ir nutaria kažką apiplėšt, o čia ir prasideda nuotykiai), bet jei norisi kažko linksmo ir lengvo pažiūrėt galima.
Loving Vincent (2017) - ko gero pats originaliausias mano matytas filmas. Filmas pasakoja apie Vincento van Gogho gyvenimą. Išskirtinumas pasižymi tuo, kad šis darbas afišuojamas kaip pirmas pasaulyje pasitelkus vien piešimo ir tapybos techniką sukurtas pilnametražis filmas.
(delfi.lt). Manau įdomiau žiūrėt tiems, kas yra susipažinę su dailininko kūryba. Jau filmo pradžioje pasakoma, kad prie šio filmo dirbo 125 dailininkų.... Man asmeniškai patiko pamatyti kitokį filmą, bet antrą kartą jo žiūrėt nenorėčiau (vargina tų paveikslų kaita ir į žmones vaidinančius filme man vis gi įdomiau žiūrėt)
American Made (2017) - tikrais faktais paremtas filmas apie pilotą, kuris dirbo CŽV ir tuo pačiu metu narkotikų kurjeriu... Filmas geras, įdomiai pateiktas, pakankamai humoro, išlaikoma įtampa ir aišku Tom Cruise puikus.
Mother!
Man nee... Neuzkabino nuo pirmu minuciu, kazkoks suletintas pasirode, o paskui tai nusivaziavo isvis.. Matyt ne mano stilius
O vakar labai gerai susiziurejo The mountain between us. Labai megstu filmus apie islikima
"Adomo obuoliai" (vaidin. Nikolaj Lie Kaas, Ole Thestrup) režis. Anders Thomas Jensen
rašo, kad komedija, bet...
Aciu uz rekomendacija! Tai viena is originaliausiu istoriju, kiek maciau per visa savo gyvenima! Tikrai verta paziureti! Siaip man buvo juokinga, nes pasakojimo maniera komiska. +/- siuolaikine Jobo istorija. Filmas apie nugalinti tikejima, ikunijanti apastalo zodzius: "Gyvename ne regejimu, o tikejimu". Pagrindinis personazas butent taip ir gyvena, nors jam tenkantys isbandymai niekuo nenusileidzia Jobo kancioms ir galiausiai Dievas jam parodo, kad is tiesu yra su juo (personazu).
Nors siaip, aisku, baisoka istorija. Dar pagalvojau, kad religijos interpretacija kazkuo panasi i Tier "Pries bangas".
Labai grazus peizazai, gamta kalba. Skandinavai dar turi gamtos jausma...
Kalbant apie danu filmus, vertas demesio nesenas filmas Under sandet (Po smeliu) 2015 http://www.imdb.com/title/tt3841424/ apie Danijos pajurio isminavima, iskart po pergales II pasaul kare. Daug itampos ir vel originali istorija.
Papildyta:
As irgi si vakar ziurejau. Pradejau labai skeptiskai nusiteikusi, nes pradzia pasirode labai klisine, galvojau "vel iskepe kazkokia serijine meiles istorija" ;), bet beziurint visgi itrauke ir itikino kaip filmas. Na, su visais rezervais, nes pasaka su gera pabaiga, privaloma sekso scena, bet ziureti buvo malonu. Kate Vinslet grazi krutine ir meiles scena labai graziai pateikta... Galiausiai filmas patiko, laika praleidau gerai .
http://www.imdb.com/title/tt2226597/
O vakar labai gerai susiziurejo The mountain between us. Labai megstu filmus apie islikima
Man irgi kliedesiukai, iš 2017 m. kiek mačiau tik Vėjų upė įsiminė, o daugiau nieko gero, net nėra ką komentuot.
o daugiau nieko gero, net nėra ką komentuot.
Sutinku, neatsimenu kada gerą filmą mačiau, kad stogą nurautų. Visiškas badas Norėtųsi geros dramos, dabar vien fantastiniai, kompiuteriniai. Belieka tik serialų ieškot, bet ir tai vargiai rasi draminį.
</p></div></blockquote><p>Sutinku, neatsimenu kada gerą filmą mačiau, kad stogą nurautų. Visiškas badas Norėtųsi geros dramos, dabar vien fantastiniai, kompiuteriniai. Belieka tik serialų ieškot, bet ir tai vargiai rasi draminį.
</p>
Pažiūrėkit Breathe (2017), ne tai kad stogą raunantis filmas, bet jausminga biografinė drama apie tai, kad mirtina diagnozė nėra gyvenimo pabaiga
Dark (2017) - mistinis, nuostabus saundtrekas, gerai parinkti aktoriai ir vaidyba puiki. Serialas lyginamas su Stranger Things, bet man taip nepasirodė. Pirmasis vokiškas serialas Netflix platformoje. Jau laukiu antro sezono
Babylon-Berlin (2017) - Vokietija 1920-1930 metų, gangsteriai, detektyvai, kabaretai, viešnamiai,... vaidina lietuvių aktorė Severija Janušauskaitė
Pažiūrėkit Breathe (2017), ne tai kad stogą raunantis filmas, bet jausminga biografinė drama apie tai, kad mirtina diagnozė nėra gyvenimo pabaiga
Matytas prieš kelias dienas, kaip filmas nesujaudino manęs. Ir aktoriai nepatiko.