Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(fukse @ 2017 06 02, 18:42)
Šitą  Prancūzų Meurtres detektyvų seriją neseniai pažiūrėjome atrodo visą,
jei kokią praleidau sakykite, pabandysime atrasti ir pažiūrėti,
nes tokio stiliaus filmai mums patinka:

ačiū už nuorodą
Atsakyti
Rekomenduoju "The tracks", labai geras filmas, neprilgs, gan įdomus, bet tuo pačiu nėr "sunkus" smile.gif
Atsakyti
Šuns tikslas (2017)
A Dog's Purpose (original title)
PG | 1h 40min | Adventure, Comedy, Drama | 24 February 2017 (Lithuania)
A dog looks to discover his purpose in life over the course of several lifetimes and owners.
http://www.imdb.com/...3/?ref_=nv_sr_1

Nuostabus filmas. Rekomenduoju žiūrėti visai šeimai kartu ax.gif
Atsakyti
ką tik baigiau penktą Kortų namelio sezoną - čia naujausias jeigu kas skaičiuose pasimetęs
neturiu žodžių - viskas taip painu, taip blogai ten viduj, Underwoodu UAB'as visiškas - ir taip gerai tuo pačiu, kad žiūri ir iš susižavėjimo kabo žandikaulis
stilistams atskiras komplimentas
Atsakyti
Du bist dran/2013
Gera drama, tokia, kokias mėgstu. Rimtas filmas, kaip sūnaus elgesį paveikia mamos mirtis. Nors pabaigoje norėjosi tokio pat rimtumo kaip pradžioje.

All we hade/2016
Vienišos mamos bandymai išgyventi, išlaikyti dukrą. Iš tikro, Katie Holmes man čia nepatiko, jos mimikos, vaipymasis, berods, ji ir režisavo. Apstu amerikonizmo, pilna tokių filmų, tokio pat siužeto. Bet man patiko.

The Secret Scripture/2016
Labai patiko, vien dėl Vanessa Redgrave ėmiau žiūrėt. Tamsus, liūdnas, neteisingas, vienos moters , kuri yra beprotnamyje, pasakojimas .
Atsakyti
dabartinių kontraversiškų politinių įvykių D.Britanijoje kontekste
pažiūrėjau gana keistą filmą apie karališką šeimą po karalienės mirties
King Charles II
Atsakyti
Alibi.com

kai atostogos, reikia šviesių ir linksmų filmų. Prancūzai. Kvatojau biggrin.gif
Atsakyti
The Sense of an Ending/2017
Vieno žmogaus ,kuris gavo palikimą dienoraštį, iš jaunystėj pažinotos moters, prisiminimai.
Iš pradžių sudomino, kad vaidina Charlotte Rampling, paskui pastebėjau, kad girdėtas pavadinimas. Knygos, kurią daugelis liaupsina. Patiko, tipiškas ramus, angliškas filmas. Aš tokių mėgėja.
Atsakyti
Šį savaitgalį sužiūrėjau serialą "Genius" apie A. Einšteiną. Įdomus. Ir dėl to, kad atskleidžiami ginčai dėl to meto fizikos idėjų, paliečiamas nacistinės Vokietijos ideologizuotas požiūris į mokslą kaip "išgrynintą" nuo arijų protus drumsčiančių žydų fizikų teorijų. Puikiai vaizduojama fizikės Milevos Maric, ištekėjusios už Einšteino, drama. Užsimenama apie kitų fizikų, prisidėjusių prie karo pramonės, vidinius prieštaravimus.

Pažiūrėjus tokį filmą Einšteino reliatyvumo teorija atrodo tikrai vizionieriška ir pritrenkianti to meto fizikos mokslo kontekste.

http://www.imdb.com/title/tt5673782/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodalksnė: 26 birželio 2017 - 11:20
Extortion (2017)
http://www.imdb.com/title/tt2957760/

įtemtas veiksmo filmas, apie gydytoją, kurio šeima Karibuose pateko į rimtą bėdą. Man patiko

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Sakykit, o Emilijos is Laisves alejos dar niekur internete negalima rasti....?
Atsakyti
lengvas prančūziškas detektyvas Meurtres à Avignon
Atsakyti