Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(eliss @ 2017 03 22, 19:31)
Rusų k.
Doubt/2008
Katalikiškoj mokykloje vienuolė apkaltina kunigą priekabiavus prie juodaodžio berniuko. Ir iš tiesų, kokia gi ta tiesa buvo? Man labai patiko, puiki aktorių vaidyba. Meryl Streep nuostabi bigsmile.gif

Rusu kalba tai tas baisus igarsinimas - chichichajuscij doktor? Nes kito igarsinimo nerandu...
Atsakyti
Vakar pamačiau per TV6 dalį labai gero filmo, bet dėl durnų reklamų, nežiūrėjau jo iki pusės dviejų nakties. Tai šiandien pabaigiau. Nu išties nerealus filmas, nors jau keli metai kaip beveik nežiūriu filmų ar žiūriu labai mažai, tai gal dėl to jis man toks nerealus, bet manau patiktų ir jums vistiek:
Kaliniai:
http://play.tv3.lt/p...s/filmai/718518
Atsakyti
Moonlight (2016)
R | 1h 51min | Drama

Kas nors ziurejote? Patiko? Vakar ipusejus isjungiau, labai nuobodus, asmeniskai man nevertas oskaro tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 03 28, 16:41)
Moonlight (2016)
R | 1h 51min | Drama

Kas nors ziurejote? Patiko? Vakar ipusejus isjungiau, labai nuobodus, asmeniskai man nevertas oskaro tikrai unsure.gif

taip, žiūrėjau ir labai patiko, vertas oskaro absoliučiai smile.gif
Atsakyti

"Elle", kalbant apie I. Hupert - labai jau nisine tema, nesupratau demesio, kuris buvo skirtas siam filmui.

Puikus filmas kino gurmanams - 10 balų. Retas filmas palieka tokį gilų įspūdį. L'avenir, beje, irgi neprastas, bet jau iš žemesnės lygos.

Komivojazierius (2016)
Forushande (original title)
PG-13 | 2h 5min | Drama, Thriller

oskarinis
šiaip labai patiko, gera drama apie keršto destruktyvumą, bet manau, patiks ne visiems, nes pakankamai lėtas, plius buitiškas toks labai, be jokių pompastikų ir holivudinio spindesio ir tuo artimas azijos (turiu omeny korėjiečių) kinui, nes Iranas ir yra Azija smile.gif

Geras psichologinis filmas.

Atsakyti
Emilija iš Laisvės alėjos/2016

Filmas labai patiko, nors tikrai nesitikėjau to. Tikrai verta pamatyti, kažkaip pakelia dvasią.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 29, 07:10)
Emilija iš Laisvės alėjos/2016
Filmas labai patiko, nors tikrai nesitikėjau to. Tikrai verta pamatyti, kažkaip pakelia dvasią.

o man jis nelabai, aišku žiūrėti galima, bet
"Vaikai iš Amerikos viešbučio" tikrai geresnis
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 03 28, 17:41)
Moonlight (2016)
R | 1h 51min | Drama

Nei patiko, nei nepatiko. Nebūtų oskaruotas gal būtu labiau patikęs biggrin.gif , o dabar, tikėtasi tai buvo gerokai daugiau, prieš žiūrint.
Atsakyti
lektuve ziurejau Manchester by the sea, KEEPING UP WITH JONESES, Gone girl,Mike and Dave Need Wedding Dates.... visi tiko ir patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Danų filmas Svingeriai

visai patiko. Brandžios poros, pavargusios vienas nuo kito, bet jau galinčios leisti sau viską, susirenka prasiblaškyti svetimų glamonėmis. Bet filmas ne apie seksą, o žmonių idealus, ironiškai. 7/10.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
yra penktas sezonas Prison Break
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 11 balandžio 2017 - 15:30
QUOTE(LEEja @ 2017 04 11, 09:29)
yra penktas sezonas Prison Break

Kaip sitaip praziopsojau biggrin.gif Begu siustis assa.gif
Atsakyti