Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2017 03 15, 11:48)
oi nenene jokio siaubo - čia kaip tik ir yra detektyvinis trileriukas su šiek tiek dramos

Itikinai, einu siustis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 16 kovo 2017 - 20:44
QUOTE(starke @ 2017 03 16, 21:42)
Itikinai, einu siustis  biggrin.gif

o fain smile.gif
o man ką žiūrėt? jau taip nieko nėra... dabar tik pirmadieniais Big little lies pažiūriu, bet ir tas greit užsirauks
Atsakyti
žiūrėjau filmą "Liūtas" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tokio gero filmo senai nežiūrėjau
tai jautri santykių bei ieškojimų istorija
sužavėjo jaunasis aktorius, kuris vaidino herojų vaikystėje
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 03 16, 14:58)
o fain smile.gif
o man ką žiūrėt? jau taip nieko nėra... dabar tik pirmadieniais Big little lies pažiūriu, bet ir tas greit užsirauks

As zinau, kad musu skoniai palyginus labia labai skiriasi, labai mazai tebuvo serial ir filmu, kur abiem patiko ax.gif As tai laukiu House of cards kada prades rodyti ax.gif Dar maciau, kad Prison Break iseis 5 sezonas!
Toks ale kaip detektyvas man pradzioje patiko Orphan Black, bet veliau irgi pradejo is sh.. vaska spausti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 17 kovo 2017 - 04:02
QUOTE(starke @ 2017 03 17, 05:01)
As zinau, kad musu skoniai palyginus labia labai skiriasi, labai mazai tebuvo serial ir filmu, kur abiem patiko  ax.gif As tai laukiu House of cards kada prades rodyti  ax.gif Dar maciau, kad Prison Break iseis 5 sezonas!
Toks ale kaip detektyvas man pradzioje patiko Orphan Black, bet veliau irgi pradejo is sh.. vaska spausti  doh.gif

aš ir House of cards laukiu, tada Taboo ir Crown. ai ir Young Pope dar smile.gif
o Affair taip ir baigėsi ar bus dar kažkas, kažkaip neužfiksavau
Atsakyti
Dekui uz tema, perverciau nemazai puslapiu ir uzsisakiau pilna filmu. Pastaruoju metu nebezinojau, ka ziureti, dekui uz idejas 4u.gif .
Is uzsisakytu jau paziurejau "Mal des pierres" ir gerai praleidau laika. Dekui uz rekomendacija. Tai tik filmas (vel "nisinis" personazas, bet savo meiles troskimu visgi universalesnis), bet laika praleidau gerai. Be galo grazi muzika filmo pabaigoje. Vis labiau atkreipiu demesi i moteru rezisieriu filmus, daznai jie moterims buna daug artimesnis negu vyru visokie "filosofavimai" bei fantazijos.
Prancuzisku filmu megejoms rekomenduociau nesena filma su I. Hupert "L'avenir" (Ateitis), labai gyvenimiskas scenarijus be jokios "pompos", pagyvenusioms moterims geriau ziureti tuomet, kai jauciasi gerai, nes antraip gali uztraukti liudnas nuotaikas biggrin.gif . Filmas ne depresiskas, o atspindis (didziumos senstanciu issiskyrusiu moteru) tikrove.
'My king' ("Mon roi") maciau du kartus. Pagrindinis veikejas aktorius puikiai vaidina idiotus (jau turejo si amplua filme "A Dangerous method"), labiausiai suprantamas turbut tiems, kurie susidure su serganciais tam tikromis psichinemis ligomis.
"Elle", kalbant apie I. Hupert - labai jau nisine tema, nesupratau demesio, kuris buvo skirtas siam filmui.
Ziuriu, kad ir jums po The affair serialu badas smile.gif .
Ar matete "The Knicks"? Rasiau apie ji serialu temoje. S. Soderberg rezisuotas, sunkios stilistikos (neziuriu tokiu), bet itrauke ir buvo idomu. Ne tik del amziaus pradzios medicinos aspektu (nors idomu ir siuo poziuriu), bet ir del santykiu. Serialas vertas demesio tikrai.
Sioje temoje dar nemaciau kabant apie BBC "Karas ir taika", gal dar nepriejau? Labai puikus serialas, rekomenduoju.
Ir esu parsisiuntusi anglu 'Grantchester'. Sis serialas manes neitrauke del savo detektyvines linijos, bet kai nera ka ziureti, galima pameginti. Retro stilius, retro dvasia, kas pavarges nuo spec efektu, siuolaikiniu technologiju, tai bus idomu persikelti i paprasta, naturalu gyvenima ir jeigu dar megstate tradic britu detektyvus - tai bus pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 18 kovo 2017 - 13:40
pažiūrėjau čiliečio režisieriaus filmą su N. Portman "Žaklina"
kas tikisi, kad tai išsamus pasakojimas apie pirmą JAV šeimą ar prezidento žūtį - tai stipriai apsiriks
šio filmo siužetas apima tik kelias dienas po tragiškos prezidento žūties
ir viskas rodoma iš pirmosios damos pozicijų
jos prisiminimai, nuotaikos, jausmai, elgesys
visa tai įdomiai pateikta,
tačiau filmas persmelktas melancholija ir gana slegiantis,
bet tai ir leidžia suvokti įvykio tragizmą
Atsakyti
The Affair bus 4 sezonas, bet ne anksciau nei rudeni. Prasidejo 3 American Crime sezonas, man tai jis super kalba socialinem temom, be to, sezonai nesusije, tad galima ziuret koki nori kokia nori eiles tvarka.
Atsakyti
Contratiempo/2016

Kas norit gero psichologinio trilerio, čiupkit bigsmile.gif Jaunas verslininkas apkaltinamas žmogžudyste, prasideda aiškinimai kas ir kaip. man labai patiko, nors pabaiga liko kaip ir neaiški, taip supinta viskas. Ispanai gerai sugeba šitai, tą jau supratau po "Bajo sospecha ", o dar vaidina gražuolis Mario Casas bigsmile.gif
Atsakyti
Komivojazierius (2016)
Forushande (original title)
PG-13 | 2h 5min | Drama, Thriller

oskarinis
šiaip labai patiko, gera drama apie keršto destruktyvumą, bet manau, patiks ne visiems, nes pakankamai lėtas, plius buitiškas toks labai, be jokių pompastikų ir holivudinio spindesio ir tuo artimas azijos (turiu omeny korėjiečių) kinui, nes Iranas ir yra Azija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 20, 16:08)
Contratiempo/2016

Kas norit gero psichologinio trilerio, čiupkit bigsmile.gif Jaunas verslininkas apkaltinamas žmogžudyste, prasideda aiškinimai kas ir kaip. man labai patiko, nors pabaiga  liko kaip ir neaiški, taip supinta viskas. Ispanai gerai sugeba šitai, tą jau supratau po "Bajo sospecha ", o dar vaidina gražuolis Mario Casas bigsmile.gif

Su kokiu igarsinimu ziurejote?
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2017 03 22, 15:22)
Su kokiu igarsinimu ziurejote?

Rusų k.

Doubt/2008
Katalikiškoj mokykloje vienuolė apkaltina kunigą priekabiavus prie juodaodžio berniuko. Ir iš tiesų, kokia gi ta tiesa buvo? Man labai patiko, puiki aktorių vaidyba. Meryl Streep nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti