Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Murka* @ 2017 03 11, 13:02)
KUR rasti ziureti arba siustis <strong>THE YOUNG POPE</strong> lietuviskai?

https://viaplay.lt/s.../the-young-pope
Jaunasis popiežius:
The Young Pope: The Young Pope
Sezonas 1 | 54 min | 2016
Garsas: Anglų, Latvių, Lietuvių | Subtitrai: Anglų, Estų

https://filmaion.net...-pope-1-sezonas
Lietuvių kalba

p.s. Bet norint žiūrėti, manau reikės registruotis.
Atsakyti
Labai noriu paziureti serialo Bajo Sospecha antra sezona, niekur nerandu pilnai igarsinto rusu ar lietuviu kalba, gal kas ne tycia zinote kur butu galima paziureti?!
Atsakyti

https://viaplay.lt/s.../the-young-pope
Jaunasis popiežius:
The Young Pope: The Young Pope
Sezonas 1 | 54 min | 2016
Garsas: Anglų, Latvių, Lietuvių | Subtitrai: Anglų, Estų

https://filmaion.net...-pope-1-sezonas
Lietuvių kalba

p.s. Bet norint žiūrėti, manau reikės registruotis.

viaplay turbut bus mokamai?

o per filmaion.net ar kas ziurite filmus? uzsiregistravau, bet neleidzia ziureti, raso, kad truksta kazkokio palyerio, o kokio vat ir neaisku... :hmm:  taip noriu pamatyti THE YOUNG POPE, taciau kazkokia nesamone, nera kur :D 

Atsakyti
Toni Erdmann pažiūrėjau
neįprasta drama, bet jautri, apie tėvo ir dukros santykį ir gyvenimo prasmę
pateikimas kiek glumino pradžioj, bet paskui jau nebe smile.gif
keliose vietose nusijuokiau, bet čia labiau drama nei comedy
šiaip labai teisingas filmas apie nūdienos esmę ir prioritetus
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 03 11, 03:55)
Suits aš labai sąžiningai bandžiau, bet pusė pirmos serijos šio sezono ištvėriau, nes toks vaškas iš šūdo spaudžiamas, kad gaila pasidarė aktorių biggrin.gif
spėju dabar jis populiarus dėl princo Hario reikalų biggrin.gif

Man tai antra serialo puse visai nieko buvo. Bet pirma kur jis kalejime buvo, tai tikrai vaskavo..
Mes visus jau baigem serialus, dabar vel sunku nauja issirinkti. Ne tai, kad sunku, bet ka pradedi ziureti - niekas nekabina..
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2017 03 14, 18:45)
Man tai antra serialo puse visai nieko buvo. Bet pirma kur jis kalejime buvo, tai tikrai vaskavo..
Mes visus jau baigem serialus, dabar vel sunku nauja issirinkti. Ne tai, kad sunku, bet ka pradedi ziureti - niekas nekabina..

Taboo bandėt?

šiaip aš irgi neturiu ką pradėt, rausiuosi internete, ieškau, bet niekas netinka biggrin.gif
Atsakyti
The Kite Runner - prasčiausia knygos ekranizacija, kokią esu mačiusi. Kas dar nežiūrėjot, geriau nesigadinkit įspūdžio ir nežiūrėkit, o paskaitykit knygą vietoj to. Ji nuostabi. O filmas labai paviršutiniškas, bedvasis, paskubom sukišti įvykiai ir tiek, niekas nepaaiškinta, nei jausmai, nei motyvai, netgi kai kas iškreipta. Suerzino, kad iš tokios istorijos tik tiek tesugebėjo išspaust.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 03 14, 13:19)
Taboo bandėt?

Paziurejus klipa, tai kaip siaubekas beveik atrodo biggrin.gif Mum tai pateinka kai yra veiksmo, itampos, ir veiksmas vyksta veikeju gyvenime, o ne kaip atskiros detektyvines istorijos, kai tyrineja kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 03 15, 00:20)
The Kite Runner - prasčiausia knygos ekranizacija, kokią esu mačiusi. Kas dar nežiūrėjot, geriau nesigadinkit įspūdžio ir nežiūrėkit, o paskaitykit knygą vietoj to. Ji nuostabi. O filmas labai paviršutiniškas, bedvasis, paskubom sukišti įvykiai ir tiek, niekas nepaaiškinta, nei jausmai, nei motyvai, netgi kai kas iškreipta. Suerzino, kad iš tokios istorijos tik tiek tesugebėjo išspaust.

Cia kaip as skaiciau daugybe kartu "Tik su dukra", nuostabi knyga, nuo kurios negali atsiplesti, paziurejau filma ir visiskas pff..... unsure.gif Arba "Sidro namu taisykles".. Gal del to, kad tokios dideles knygos neimanoma tinkamai sukisti i dvieju valandu nesiekianti filma. Jei gera, didele knyga, tada tik serialas, tebunie ir mini.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 03 15, 09:24)
Cia kaip as skaiciau daugybe kartu "Tik su dukra", nuostabi knyga, nuo kurios negali atsiplesti, paziurejau filma ir visiskas pff..... unsure.gif Arba "Sidro namu taisykles".. Gal del to, kad tokios dideles knygos neimanoma tinkamai sukisti i dvieju valandu nesiekianti filma. Jei gera, didele knyga, tada tik serialas, tebunie ir mini.

drinks_cheers.gif Aš irgi galvoju, nu kam bandyt sukišt viską į 2 valandas, ar ne geriau padaryt kelias dalis, serijas.

"Tik su dukra" knygą skaičiau, filmo nemačiau. Po jūsų atsiliepimo ir nenoriu pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2017 03 15, 04:58)
Paziurejus klipa, tai kaip siaubekas beveik atrodo  biggrin.gif Mum tai pateinka kai yra veiksmo, itampos, ir veiksmas vyksta veikeju gyvenime, o ne kaip atskiros detektyvines istorijos, kai tyrineja kazka  ax.gif

oi nenene jokio siaubo - čia kaip tik ir yra detektyvinis trileriukas su šiek tiek dramos
Atsakyti
New Life/2016
Lengvai "slystanti", jautroka melodrama apie du draugus, porą, pažįstamus nuo mažens. Nieko labai ypatinga, bet norėjosi kažko lengvo ir man visai patiko.
Atsakyti