Hanibalo gerbėjoms - vilties suteikiantis straipsnis.
be GoT nelabai ką ir žiūriu. Paskutiniai du filmai - lengvos komedijos.
A Royal Night Out (2015) - Didžiosios Britanijos darbas. Nesigilinant į tai, kiek neatitikimų tarp realybės ir šio filmo, bei tiesiog mėgaujantis filmu, pasirodė smagus, nuotaikingas filmas, kuris visai neprailgo. Simpatiški personažai, viena naktis ir daug visokiausių situacijų ir nuotykių. Patiko.
How to be Single (2016) - Rebel Wilson vienodumas kiekvienam filme jau kažkaip ir nebeįdomiai atrodo, apskritai, jos vaidinamas personažas čia nė nebuvo reikalingas. Moralų yra gyvenimiškų, kaip ir veikėjų prototipai tokie, kuriuos galima atpažinti ir savo aplinkoje, tačiau neretai humoras visai nejuokingas. Gali būti ir blogiau, juolab, kad ir pabaiga vietomis ne visai nuspėjama, bet bendrai kino juosta įspūdžio nepaliko.
Colonia (2015)
Pradzioje kazkiek prailgo kol isivaziavo, bet paskui visai itrauke. Paremtas tikrais ivykiais. Tas faktas sustiprino filmo ispudi! Vyras sake primena Argo
Pradzioje kazkiek prailgo kol isivaziavo, bet paskui visai itrauke. Paremtas tikrais ivykiais. Tas faktas sustiprino filmo ispudi! Vyras sake primena Argo
The best offer (2013) - pradžioj nuobodokas apie pagyvenusį pedantą, bet vėliau taip įtraukia, kad nebegali nuspėti pabaigos. Patiko, rekomenduoju
Adore (2013) - apie geriausias drauges, kurios turi po suaugusį sūnų ir pradeda su jais romanus.. Labai patiko pagrindinės aktorės, daug emocijų. Patiko, rekomenduoju (bet tik žinant aprašymą)
Deadpool (2016) - didelio įspūdžio nepaliko, gal dėl to, kad fantastiniai nepatinka, bet man čia buvo parodija+veiksmo ir vietomis labai geras humoras. Nelabai
You're not me (2014) - panašu į Untouchables (2011), tik čia vaidina moterys, o pabaiga liūdna. Viskas labai nuspėjama, aktoriai ne stebuklas, bet apie nepagydomas ligas priverčia susimąstyti. Iš esmės patiko.
Adore (2013) - apie geriausias drauges, kurios turi po suaugusį sūnų ir pradeda su jais romanus.. Labai patiko pagrindinės aktorės, daug emocijų. Patiko, rekomenduoju (bet tik žinant aprašymą)
Deadpool (2016) - didelio įspūdžio nepaliko, gal dėl to, kad fantastiniai nepatinka, bet man čia buvo parodija+veiksmo ir vietomis labai geras humoras. Nelabai
You're not me (2014) - panašu į Untouchables (2011), tik čia vaidina moterys, o pabaiga liūdna. Viskas labai nuspėjama, aktoriai ne stebuklas, bet apie nepagydomas ligas priverčia susimąstyti. Iš esmės patiko.
stag mini serialas anliškas. Geras komedijos ir trilerio hibridas. Tik anglai tai gali.
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
QUOTE(lajswe @ 2016 06 26, 18:23)
"You're not you" vadinasi. Ir apie pabaigas šioje temoje nekalbam.
Man asmeniškai vaidyba patiko.
QUOTE(starke @ 2016 06 25, 19:26)
Colonia (2015)
Mes iš antro karto pažiūrėjom, sakau, jei daug kam patiko, duodam šansą. Tikrai neblogas.
Aš dabar per serialus "einu", rekomenduoju The A Word/2016, labai geras. O jau gamtos vaizdai
Demolition - su Gyllenhaal'u. tuo viskas ir pasakyta. bent jau man
aišku, geras, labai įdomiai sužiūrėjau ir turiu dar pamąstyt, kas norėta pasakyti, bet jei glaustai - tai kaip per netektį vyras supranta mylėjęs žmoną, kurios jis manėsi nemylįs
aišku, geras, labai įdomiai sužiūrėjau ir turiu dar pamąstyt, kas norėta pasakyti, bet jei glaustai - tai kaip per netektį vyras supranta mylėjęs žmoną, kurios jis manėsi nemylįs
QUOTE(LEEja @ 2016 06 15, 10:31)
aš trečią sezoną kalėjimo bėglių šiaip ne taip sužiūrėjau - apie Panamą man nepatiko, pirmas sezonas man gražiausias, priprantu aš prie aktorių ir paskui su naujais nesusigyvenu
finalinė sezono daina ką aš žinau - Llorando gi iš Mullholand drive'o yra, kam čia taip reikėjo
pradėjo tęsinį po šešių m. filmuot dabar, jei kam įdomu Prison Break: Sequel
finalinė sezono daina ką aš žinau - Llorando gi iš Mullholand drive'o yra, kam čia taip reikėjo
pradėjo tęsinį po šešių m. filmuot dabar, jei kam įdomu Prison Break: Sequel
mums irgi apie Panama jau i lankas nusivaziavo.... bet shiaip labai patiko dabar laukiam tesinio
serialas "Preacher". Adventure, Drama, Fantasy. Toks ir yra. Patinka.
http://www.imdb.com/title/tt5016504/
http://www.imdb.com/title/tt5016504/
Hrútar (2015)
Rams
R | 1h 33min | Drama
Avinai - islandų drama apie brolius, jau 40 metų gyvenančius šalia ir nesikalbančius tarpusavyje.
Filmo esmė - brolių tarpusavio santykiai rodomi per kasdienius darbus nuosavuose avininkystės ūkiuose.
Čia, man regis, šių metų kino pavasario filmas, pažiūrėjau neblogai, bet mačius geresnių, šis ne pats stipriausias šiame žanre, bet paskutiniu metu kadangi išvis nėra ką žiūrėt, tai pagal situaciją - tada labai geras
Rak ti Khon Kaen (2015)
Cemetery of Splendor
2h 2min | Drama, Fantasy
keistas, lėtas, lyg ir apie nieką - tokių pokalbių ar įvykių visur kasdien galima pamatyti/išgirsti, bet čia azijiečių specifika pvz. gal kokia minutę buvo rodoma, kaip kažkoks vyras krūmuose kakoja
kadangi filmas apie miegą, paskutinių minučių nepamačiau, nes užmigau, labai užliūliavo
Rams
R | 1h 33min | Drama
Avinai - islandų drama apie brolius, jau 40 metų gyvenančius šalia ir nesikalbančius tarpusavyje.
Filmo esmė - brolių tarpusavio santykiai rodomi per kasdienius darbus nuosavuose avininkystės ūkiuose.
Čia, man regis, šių metų kino pavasario filmas, pažiūrėjau neblogai, bet mačius geresnių, šis ne pats stipriausias šiame žanre, bet paskutiniu metu kadangi išvis nėra ką žiūrėt, tai pagal situaciją - tada labai geras
Rak ti Khon Kaen (2015)
Cemetery of Splendor
2h 2min | Drama, Fantasy
keistas, lėtas, lyg ir apie nieką - tokių pokalbių ar įvykių visur kasdien galima pamatyti/išgirsti, bet čia azijiečių specifika pvz. gal kokia minutę buvo rodoma, kaip kažkoks vyras krūmuose kakoja
kadangi filmas apie miegą, paskutinių minučių nepamačiau, nes užmigau, labai užliūliavo
QUOTE(LEEja @ 2016 06 28, 21:18)
Demolition - su Gyllenhaal'u. tuo viskas ir pasakyta. bent jau man
As vakar ji paziurejau, toks truputuka gal kitoniskas sakyciau, bet man labai patiko, rekomenduociau
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2016 06 25, 19:26)
Colonia (2015)
Ir si rekomenduociau kas nemate