Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Prietarai @ 2017 02 27, 14:56)
rekomenduociau 'Womb' (2010), man jis panasios kategorijos ir gerumo kaip Incendies.

as galvojau viena gyvenu po sia saule, kuriai La La Land visiskas NE. skystas, nenaturalus ir nemielas. patiko filmo siuzetas, bet pateikimas man kazkoks kosmaras. nusivylimas siaubingas man po jo buvo, nes ir Gosling ir Stone mano megstami aktoriai

Žiūrėjau Womb jau seniau. Nu neblogas, bet kad būtų kažkas tokio, tai tikrai ne. Jame nėr jokios intrigos, tiesiog lėta drama, todėl man nieko panašaus.

Kad patiktų, reik mėgt miuziklus, nes tai specifinis žanras biggrin.gif Natūralus niekada nebus, kur pusė teksto išdainuojama. Man tame ir visas tokio kino žavesys, nes kartais užknisa tas tikroviškumas (kaip gyvenime - taip ir kine).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 27 vasario 2017 - 16:15
Na šiek tiek norėčiau pareklamuot, tačiau manau jums patiks, čia galėsi pažiūrėti daug filmų online, filmų internete. Taip pat pamatysite Penkiasdesim tamsesniu atspalviu ir geriausią šių metų filmą Menesiena online. http://filmaionline....016-online.html
Atsakyti
O kas tuos Oskarus nominuoja ir isrenka? ax.gif

As tai nezinau kodel, bet nepatinka man ta Ema Stone nors tu ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2017 02 28, 02:45)
O kas tuos Oskarus nominuoja ir isrenka?  ax.gif

As tai nezinau kodel, bet nepatinka man ta Ema Stone nors tu ka  ax.gif

Komisija

Voters[edit]

The Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), a professional honorary organization, maintains a voting membership of 5,783 as of 2012.[29]

Academy membership is divided into different branches, with each representing a different discipline in film production. Actors constitute the largest voting bloc, numbering 1,311 members (22 percent) of the Academy's composition. Votes have been certified by the auditing firm PricewaterhouseCoopers (and its predecessor Price Waterhouse) for the past 83 annual awards ceremonies.[30][31]

All AMPAS members must be invited to join by the Board of Governors, on behalf of Academy Branch Executive Committees. Membership eligibility may be achieved by a competitive nomination or a member may submit a name based on other significant contributions to the field of motion pictures.

New membership proposals are considered annually. The Academy does not publicly disclose its membership, although as recently as 2007 press releases have announced the names of those who have been invited to join. The 2007 release also stated that it has just under 6,000 voting members. While the membership had been growing, stricter policies have kept its size steady since then.[32]

In 2012, the results of a study conducted by the Los Angeles Times were published describing the demographic breakdown of approximately 88% of AMPAS' voting membership. Of the 5,100+ active voters confirmed, 94% were Caucasian, 77% were male, and 54% were found to be over the age of 60. 33% of voting members are former nominees (14%) and winners (19%).[33]

In May 2011, the Academy sent a letter advising its 6,000 or so voting members that an online system for Oscar voting would be implemented in 2013.[34]

Įdomus straipsnis ta tema:
http://www.cracked.c...s-it-wrong.html

Nu joo, jeigu balsuoja net nematę visų filmų, tai... biggrin.gif

O kaip jums tas fiasko, kai paskelbė ne tą laimėtoją? doh.gif Totalus pravalas. Tie ir padėkos kalbas beveik spėjo pasakyti. Paskui tikriesiems laimėtojams neliko net laiko normaliai pasakyt kalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 28 vasario 2017 - 10:25
Tai išvis šiųmetiniai Oskarai politizuoti, nesąmoningi, visgi prezidentas, bet tyčiojasi iš jo kas kaip nori. blink.gif

Mal de pierres/2016
Iš pradžių norėjau mest žiūrėt, kažkoks keistas pasirodė. Bet gi paskui įtraukė ir visai patiko, dar vis pagalvoju. Filmas apie moterį, kuri meilei atsiduoda visa, iki pamišimo. Visa tai trunka gal ilgai ir pasirodo, kad pradžia nebuvo tokia kaip galvoji. Aš Marion Cotillard gerbėja, tai man kaip ir pliusas filmui.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 28, 04:19)
Nu joo, jeigu balsuoja net nematę visų filmų, tai... biggrin.gif

O ka buvo paskelbe laimetoju?
Ne tik, kad neaisku kiek paziuri, bet kad ir dieduku gauja. Turetu butu kuo skirtingesne ta komisija.. Nors siaip jau vien ir forumo dalyviu skoniai labia skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 02 28, 15:45)
Tai išvis šiųmetiniai Oskarai politizuoti, nesąmoningi, visgi prezidentas, bet tyčiojasi iš jo  kas kaip nori.  blink.gif

To klouno mažiausiai gaila irnesakyk.gif Jis pats tyčiojasi iš kitų.

QUOTE(starke @ 2017 02 28, 18:50)
O ka buvo paskelbe laimetoju?
Ne tik, kad neaisku kiek paziuri, bet kad ir dieduku gauja. Turetu butu kuo skirtingesne ta komisija.. Nors siaip jau vien ir forumo dalyviu skoniai labia skiriasi  ax.gif

La La Land. Yra youtube tas incidentas.
Atsakyti
aaaaa, žiūrėkit, ką radau, Good wife gerbėjos:

The Good Fight
45min | Drama | TV Series (2017– ) 8,5

The trials and tribulations of partner Diane Lockhart, of the legal firm Stern, Lockhart and Gardner.
Atsakyti
Merginos galite LIETUVIŠKAI ir nemokamai, be jokios registracijos pažiūrėti Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių!
http://filmaionline....017-online.html
Atsakyti
Patiko filmas "Elle" ("Ji") su nuostabia Isabelle Huppert.
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Paini situacija su visišku chaosu pagrindinės herojės galvoje blink.gif

Ši juosta bus Kino pavasario atidarymo filmu ax.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju, 11 balų iš 10, dokumentinis filmas apie baleto genijų ir scenos chuliganą Sergejų Poluniną, nuo vaikystės Ukrainos provincijoj iki pasaulio užkariavimo planų- "Dancer" (2016) wub.gif
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 02 27, 12:39)
nu vat Fences nesugebėjau pažiūrėt, užkniso po 15 min. ir išjungiau, tai dėl jo neturiu ką pasakyt biggrin.gif
man turbūt išvis Lalalandas yra metų nusivylimas
ir nesuprantu kur Nocturnal animals?

Būtent, mes su keliomis draugėmis ir draugais žiūrėjome "Nocturnal Animals" ir po to buvome tarsi transe. Tiek interpretacijų, o apie filmo stilinius sprendimus net nekalbu. Keista buvo, kad tiek vyrų sujaudino filmas, jo siužetas, jo dvylipiškumas. Kai sužinojau, kad šis filmas net nebuvo nominuotas - šoką gavau, nes buvo prieš tai spėjama, kas kokiose kategorijose bus nuominuota. Tai ir filmas, ir Tomas Fordas buvo minimi tarp nominantų. Deja, komisija taip jau nuspręndė.

Dėl "La La Land" - bandau žiūrėti, patikėkit, kankynė. Tarsi sukurta pasaka suaugusiems vaikišku stiliumi. Daug kur man labai statiškai sudėliotos scenos, neįtikina manęs tai, ką matau. Ryan Gosling'as yra vienas iš mėgstamiausių aktorių, bet tik tiek. Gal tiesiog nemėgstu tokio žanro filmų. Man turi būti daug dramos, psichologinių elementų, kad smegenis galėtum pajudinti, o tokie la la la man žiovulį tekelia. Tai tik mano nuomonė smile.gif Galvoju, kaip save priversti pabaigti žiūrėti "La La Land"...ar verta kankintis...

Pamenu šis straipsnis padėjo truputį nusiraminti biggrin.gif
Atsakyti