Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Rashkyte @ 2017 02 23, 03:42)
The Equalizer  wub.gif Denzel Washington "tipo" pprastas darbuotojas paprastoj parduotuvej, ir daro gera, zmonems, pakliuvusiems  i nedekingas situacijas  unsure.gif  labai patiko  rolleyes.gif

Jau buvau maciusi kazkada, bet dar perziurejau. Jau taip myliu ta Denzeli biggrin.gif

Kokie jusu geriausi filmai su juo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 02 26, 10:31)
Kokie jusu geriausi filmai su juo? ax.gif

Flight matėte?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2017 02 26, 11:37)
Flight matėte?

Taip, maciau. Man vienas geriausiu su juo turbut Man on fire, muzika nuostabi ir pats filmas.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 02 25, 21:37)
Collateral Beauty (2016)
PG-13 | 1h 37min | Drama, Romance

kad ir kaip viliojančiai beatrodytų casting'as, deja, be jo - daugiau nieko gero ir nėra... nepatiko, nerekomenduoju
bandyta imti labai vos ne filosofiškai, bet nieko nesigavo, man graudu žiūrėt buvo į aktorius -
perspaustos, žiūrovu manipuliuojančios emocijos ir daugiau nieko, taip, tema labai liūdna ir jautri, bet išpildymas tai varge varge,

Visiskai pritariu kiekvinam zodziui, filma ziurejau del aktoriu, bet galvojau, kad bus geras, nes idomi tema, o gavos perrreklamuotas s..Visai nepatiko.
Atsakyti

Allied (2016) - kažkas su šitu filmu ne visai gerai. Pradžia man patiko, bet kuo toliau, tuo blogiau buvo.. Istorija kaip ir įdomi, įtampos yra, nu bet badė akis man tas pajaunintas ir šiaip filmui gerokai per gražus Bradas, Cotillard personažas pradžioj toks "kietas" buvo, o paskui pasidarė visai tiesiog paprasta moterėlė. Na galėjo labiau užsukt istoriją..

Atsakyti
http://m.imdb.com/os..._acd_redcar_lk3
Geriausias metu filmas wtf? Man patiko jis, bet ne ant tiek... Manchester, Lion, La la Land, Fences is nuominuotu daug geresni.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 27, 08:51)
http://m.imdb.com/os..._acd_redcar_lk3
Geriausias metu filmas wtf? Man patiko jis, bet ne ant tiek...    Manchester, Lion, La la Land, Fences is nuominuotu daug geresni.

nesutinku smile.gif ypač dėl Lalalando - absoliutus skystalas smile.gif
Atsakyti

La La Land man toks visai vidutinis, bet aišku, aš ne viską kine suprantu :D

Bet kaip nesmagu dėl to, kad pradžioj paskelbė ne tą Best Picture.. toks nemalonus jausmas žiūrėti :D

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 02 27, 10:53)

Nu nu, o dėl kitų irgi nesutinki? ;)

La La Land geras, pabaiga ypač. Žavus miuziklas, o ir nepretendavo jis į rimtuolišką filmą, bet nereiškia, kad lengvas filmas negali būt geras.
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2017 02 27, 11:22)
<p>La La Land man toks visai vidutinis, bet aišku, aš ne viską kine suprantu biggrin.gif
</p><p></p><p>Bet kaip nesmagu dėl to, kad pradžioj paskelbė ne tą Best Picture.. toks nemalonus jausmas žiūrėti biggrin.gif
</p>

Tiek to jau tas La La Land, imkit kad ir Fences - visa galva aukščiau už Moonlight.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 27, 13:22)
Nu nu, o dėl kitų irgi nesutinki? ;)

La La Land geras, pabaiga ypač. Žavus miuziklas, o ir nepretendavo jis į rimtuolišką filmą, bet nereiškia, kad lengvas filmas negali būt geras.
Papildyta:

Tiek to jau tas La La Land, imkit kad ir Fences - visa galva aukščiau už Moonlight.

nu vat Fences nesugebėjau pažiūrėt, užkniso po 15 min. ir išjungiau, tai dėl jo neturiu ką pasakyt biggrin.gif
man turbūt išvis Lalalandas yra metų nusivylimas
ir nesuprantu kur Nocturnal animals?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 02 27, 12:39)
nu vat Fences nesugebėjau pažiūrėt, užkniso po 15 min. ir išjungiau, tai dėl jo neturiu ką pasakyt biggrin.gif
man turbūt išvis Lalalandas yra metų nusivylimas
ir nesuprantu kur Nocturnal animals?

Nu vat reikėjo pažiūrėt. Beje, jisai pagal spektaklį padarytas, todėl praktiškai visas filmas vyksta dialogais ir vienoj vietoj, todėl žiūrėjimui reikia nusiteikimo ir susikaupimo.

Jei būtų mano valia, turbūt būčiau skyrusi Oskarą Manchester by the Sea.

Nocturnal Animals kažkodėl net nebuvo nominuotas, nors kiti silpnesni buvo. Irgi vienas geresnių.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 24, 00:59)
Pažiūrėjau Twice Born, geras, bet prieš Incendies nublanko. Dar kai perskaičiau komentarą, kad kažkas porą dienų užsigrūzinęs po jo buvo, o žmona tris naktis negalėjo užmigt, tai vis laukiau kažko TOKIO, bet taip ir nesulaukiau biggrin.gif Nežinau, nei labai nustebino, nei sukrėtė, o vietomis ir prailgęs buvo. Bet aišku, jei nelygint su Incendies, tai geras filmas.

rekomenduociau 'Womb' (2010), man jis panasios kategorijos ir gerumo kaip Incendies.
QUOTE(LEEja @ 2017 02 27, 11:53)

as galvojau viena gyvenu po sia saule, kuriai La La Land visiskas NE. skystas, nenaturalus ir nemielas. patiko filmo siuzetas, bet pateikimas man kazkoks kosmaras. nusivylimas siaubingas man po jo buvo, nes ir Gosling ir Stone mano megstami aktoriai
Atsakyti