Hacksaw Ridge (2016) - visai geras pramoginis filmas. Antras pasaulinis karas, vienas kareivis atsisako į rankas imti ginklą. Karo tema mane visada nervina, na bet šiaip filme įdomi istorija, šiek tiek humoro, daug įtampos. Pats filmas toks herojinis, nu šiek tiek supasakintas - nežinau, kaip pavadinti tokios rūšies filmus Na, bet kai režisierius Mel Gibson, tai iš esmės tokį jo filmą ir įsivaizduoji - su herojais, didele meile, pasiaukojimu. Na bet filmas tikrai kaip pramoga geras
ačiū, kas rekomendavo Florence Foster Jenkins (2016). Man laaabai patiko. Na, aš Meryl Streep myliu turbūt visur. Ji man iš tų aktorių, kuri taip be problemų moka įsikūnyti į vis tokius skirtingus vaidmenis. O šitam ji netgi operos solistė. Tiesa, labai bloga, bet to reikalavo vaidmuo. Jeigu būtų reikėję gerą solistę suvaidint, jaučiu, irgi būtų pavykę
Man jis vienas geriausiu.. Iki siol nupurto net prisiminus, labai stiprus. Panasus i ji Twice born (Venuto al mondo), jei dar nematet, labai rekomenduoju
Mane nupurto prisiminus An Amercian Crime Twice born irgi prisimenu, visai nebloga drama buvo. O Incendies tarp kuriu laviruoja?
Ačiū, žiūrėsiu!
Papildyta:
Patiko, ir ne toks jau pramoginis jis Vienoj vietoj su vyru pažvengėm, kad vėl tą patį filmą žiūrim (kaip "Silence"), nes aktorius tas pats ir abejonės tos pačios
Gera socialinė drama, kai žmogelis bando pasipriešinti keistoms valdžios taisyklėms , tam, kad gautų invalidumo pašalpą. Mums pažįstama situacija. Atrodo juokingai ir kvailai, bet mes taip gyvename.
PG-13 | 1h 37min | Drama, Romance
kad ir kaip viliojančiai beatrodytų casting'as, deja, be jo - daugiau nieko gero ir nėra... nepatiko, nerekomenduoju
bandyta imti labai vos ne filosofiškai, bet nieko nesigavo, man graudu žiūrėt buvo į aktorius -
perspaustos, žiūrovu manipuliuojančios emocijos ir daugiau nieko, taip, tema labai liūdna ir jautri, bet išpildymas tai varge varge, beje, tema labai daug turi panašumo į Mančesterį prie jūros, tai šis net nestovėjo prie ano...
http://buvaukine.lt/...veno-karta-uve/
Labai pozityvus filmas,Švedijos pristatytas Oskarams kaip geriausias užsienio filmas.