Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

The Equalizer wub.gif Denzel Washington "tipo" pprastas darbuotojas paprastoj parduotuvej, ir daro gera, zmonems, pakliuvusiems i nedekingas situacijas unsure.gif labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti

Hacksaw Ridge (2016) - visai geras pramoginis filmas. Antras pasaulinis karas, vienas kareivis atsisako į rankas imti ginklą. Karo tema mane visada nervina, na bet šiaip filme įdomi istorija, šiek tiek humoro, daug įtampos. Pats filmas toks herojinis, nu šiek tiek supasakintas - nežinau, kaip pavadinti tokios rūšies filmus :D Na, bet kai režisierius Mel Gibson, tai iš esmės tokį jo filmą ir įsivaizduoji - su herojais, didele meile, pasiaukojimu. Na bet filmas tikrai kaip pramoga geras :)

Atsakyti

ačiū, kas rekomendavo Florence Foster Jenkins (2016). Man laaabai patiko. Na, aš Meryl Streep myliu turbūt visur. Ji man iš tų aktorių, kuri taip be problemų moka įsikūnyti į vis tokius skirtingus vaidmenis. O šitam ji netgi operos solistė. Tiesa, labai bloga, bet to reikalavo vaidmuo. Jeigu būtų reikėję gerą solistę suvaidint, jaučiu, irgi būtų pavykę :D

Atsakyti
Incendies - tubūt dauguma jau mačiusios, aš tik vakar pažiūrėjau. Žiauriai geras filmas. Jau nepamenu, kada tokį gerą kiną mačiau. Labai labai patiko, kas dar nematėt, tai būtinai pažiūrėkit.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 23, 14:52)
Incendies - tubūt dauguma jau mačiusios, aš tik vakar pažiūrėjau. Žiauriai geras filmas. Jau nepamenu, kada tokį gerą kiną mačiau. Labai labai patiko, kas dar nematėt, tai būtinai pažiūrėkit.

Man jis vienas geriausiu.. Iki siol nupurto net prisiminus, labai stiprus. Panasus i ji Twice born (Venuto al mondo), jei dar nematet, labai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 02 23, 08:20)
Man jis vienas geriausiu.. Iki siol nupurto net prisiminus, labai stiprus. Panasus i ji Twice born (Venuto al mondo), jei dar nematet, labai rekomenduoju smile.gif

Mane nupurto prisiminus An Amercian Crime ax.gif Twice born irgi prisimenu, visai nebloga drama buvo. O Incendies tarp kuriu laviruoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 02 23, 14:20)

Ačiū, žiūrėsiu!
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2017 02 23, 09:52)
<p><strong>Hacksaw Ridge</strong><span><strong> (2016)</strong> - visai geras pramoginis filmas. Antras pasaulinis karas, vienas kareivis atsisako į rankas imti ginklą. Karo tema mane visada nervina, na bet šiaip filme įdomi istorija, šiek tiek humoro, daug įtampos. Pats filmas toks herojinis, nu šiek tiek supasakintas - nežinau, kaip pavadinti tokios rūšies filmus biggrin.gif Na, bet kai režisierius Mel Gibson, tai iš esmės tokį jo filmą ir įsivaizduoji - su herojais, didele meile, pasiaukojimu. Na bet filmas tikrai kaip pramoga geras smile.gif</span></p>

Patiko, ir ne toks jau pramoginis jis smile.gif Vienoj vietoj su vyru pažvengėm, kad vėl tą patį filmą žiūrim (kaip "Silence"), nes aktorius tas pats ir abejonės tos pačios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 vasario 2017 - 19:11
Pažiūrėjau Twice Born, geras, bet prieš Incendies nublanko. Dar kai perskaičiau komentarą, kad kažkas porą dienų užsigrūzinęs po jo buvo, o žmona tris naktis negalėjo užmigt, tai vis laukiau kažko TOKIO, bet taip ir nesulaukiau biggrin.gif Nežinau, nei labai nustebino, nei sukrėtė, o vietomis ir prailgęs buvo. Bet aišku, jei nelygint su Incendies, tai geras filmas.
Atsakyti
ziurrejom shivakar "girl on the train" nu mums tai veju vejai.....
Atsakyti
I, Daniel Blake/2016

Gera socialinė drama, kai žmogelis bando pasipriešinti keistoms valdžios taisyklėms , tam, kad gautų invalidumo pašalpą. Mums pažįstama situacija. Atrodo juokingai ir kvailai, bet mes taip gyvename.
Atsakyti
Collateral Beauty (2016)
PG-13 | 1h 37min | Drama, Romance

kad ir kaip viliojančiai beatrodytų casting'as, deja, be jo - daugiau nieko gero ir nėra... nepatiko, nerekomenduoju
bandyta imti labai vos ne filosofiškai, bet nieko nesigavo, man graudu žiūrėt buvo į aktorius -
perspaustos, žiūrovu manipuliuojančios emocijos ir daugiau nieko, taip, tema labai liūdna ir jautri, bet išpildymas tai varge varge, beje, tema labai daug turi panašumo į Mančesterį prie jūros, tai šis net nestovėjo prie ano...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 vasario 2017 - 20:38
Rekomenduoju:
http://buvaukine.lt/...veno-karta-uve/
Labai pozityvus filmas,Švedijos pristatytas Oskarams kaip geriausias užsienio filmas.
Atsakyti