Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(abiga @ 2017 02 20, 20:44)
Big Little Liars turetu buti labai geras, skaiciau knyga, tai tokia laisvalaikio, paprasta, bet labai itrauke. To paties tikiuosi ir is miniserialo, nors zinoma, kad personazu skaitant nesieji su Kidman ar Whiterspoon, tie garsus veidai siuo atveju gal ir minusas.

o geras, pagal knygą čia
aš jau draugei užrodžiau - sakė žiūri dabar, o aš antros serijos laukiu smile.gif
man kliūva, pvz., Sh.Woodley - vaidina motiną, kai žinai, kad ji realiam gyvenime neturi vaikų, vistiek aš gal senų pažiūrų, bet man regis perteikti gali realistiškai tik tai, ką esi pats išgyvenęs ir žinai kas tai yra smile.gif bet, gal pateisins ji savo rolę smile.gif
Atsakyti

LEEja nezinoaju, kad yra taisykles kaip apibudinti filmus  :) Jei tureciau ka daugiau apie juos pasakyt pasakyciau, bet neturiu :)

Mergina traukiny. Labai patiko nuo pradzios iki galo. Nenuspejamas filmas.

https://www.filmai.i...016-online.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 21 vasario 2017 - 12:03
QUOTE(Sunflowers @ 2017 02 21, 05:59)
LEEja nezinoaju, kad yra taisykles kaip apibudinti filmus  smile.gif Jei tureciau ka daugiau apie juos pasakyt pasakyciau, bet neturiu smile.gif

Nera taisykliu, bet koks tikslas ikelti tik nuoroda ir pavadinima jei neturi apie ji ka nors pasakyti? Cia merginos dalijasi mintimis, emocijomis, jausmais kas patiko filme at ne. Jei uzkabina, aprasyma jau galime ir pacios susirasti.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 02 19, 19:00)
<p>Švyturys tarp dviejų vandenynų - labai jautrus filmas.</p>

Visa laika stovejo gumulas gerklej ziurint si filma, bet nepravirkau, nors kitos skaiciau liejo asaras upeliais..
Papildyta:
Yra ziurinciu The Young Pope?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 22 vasario 2017 - 08:42
QUOTE(Sunflowers @ 2017 02 21, 12:59)
<p>LEEja nezinoaju, kad yra taisykles kaip apibudinti filmus  smile.gif Jei tureciau ka daugiau apie juos pasakyt pasakyciau, bet neturiu smile.gif</p>
<

LEEja teisi. Čia reikia parašyti savo reziume apie filmą. Ir tikrai turit ką smile.gif daugiau ar mažiau, bet tikrai turit ką. O taip tai vaizdas, kad tiesiog afišuojat iš kokio tinklapio reklamos tikslais.
pati anksčiau taip dariau, kol gavau pastabą taiklią, o ir užeinam į tokius forumus juk tam, kad atsirinkti daugmaž pagal atsiliepimus, aprašymus, ką iš tos gausos pažiūrėti.
Su geriausiais linkėjimais, nepykit, aš draugiškai smile.gif 4u.gif ir kad draugiškai turiu parašyti, nes iš tų postų dažnai gali neteisingai info suprasti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2017 02 22, 09:42)

žadu antrą kartą žiūrėti, magiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 02 22, 08:42)

Yra. Koks jūsų mėgstamiausias personažas? MB patinka popiežius, o man - Voiello biggrin.gif

Beje, atsitiktinumas, ar ne, kad popiežiaus kryžius iš toliau atrodo kaip apverstas?
http://www.imdb.com/...er/rm1347893760
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 22, 12:26)
Yra. Koks jūsų mėgstamiausias personažas? MB patinka popiežius, o man - Voiello biggrin.gif

Beje, atsitiktinumas, ar ne, kad popiežiaus kryžius iš toliau atrodo kaip apverstas?
http://www.imdb.com/...er/rm1347893760

aš jau seniai peržiūrėjau ir primiršt net spėjau
mano favoritas šis smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2017 02 18, 00:25)
Sąjungininkai (2016)
Allied (original title)
R | 2h 4min | Action, Drama, Romance | 25 November 2016 (Lithuania)
Director: Robert Zemeckis
Writer: Steven Knight
Stars: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris

http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1

1942 m., Antrojo pasaulinio karo įkarštyje, Šiaurės Afrikoje susikerta amerikiečio Makso ir prancūzės Marijanos keliai. Maksas – amerikiečių šnipas, užduotis vykdantis bet kokiomis priemonėmis. Marijana – prancūzų pasipriešinimo kovotoja ir slaptoji agentė. Prireikus abu nedvejodami atima gyvybę ir nepailsdami kovoja už laisvę, idealus ir teisybę. Juos suveda tarptautinė operacija, nukreipta prieš aukštą nacių pareigūną. Vykdydami užduotį, Maksas ir Marijana vis daugiau bendrauja tarpusavyje, įsimyli ir sukuria šeimą.
Tačiau ne visose operacijose padedamas taškas tada, kai jos baigiasi. Kai gyvenimas jau atrodė ramus, Maksui įskiepyjama dvejonė, kad jo žmona iki šiol neapleidus šnipinėjimo ir tiesiog naudojasi Maksu.

Filmas iš pradžių kažkaip neužkabino, bet vėliau atsiradusi įtampa išsilaikė iki pat filmo galo. Patiko.

Oj, kaip as pykau pamaciusi pirmas minutes filmo doh.gif ir dabardar pykstu,kad taip pigiai su kompiuteriu nupaise zmogaus nusileidima su parasiutu i kopas, fuuu.... Taip tragiskai man tas vaizdas atrode,kad siaubas ir dar pedinanti per kopas, kai kojos kvadratiskai lankstosi biggrin.gif
Poto sunervino B.Pito veidukas atjaunintas 10m, toks vaskinis,kad net koktu.. isjungiau .., bet po keliu dienu isgirdau is kolegu,kad ziurejo ir jiems patiko,tai susiemiau ir paziurejau smile.gif Taip, keliolika minuciu neuzkabino, o poto buvo is tiesu daug itampos ir gerai susiziurejo thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2017 01 29, 22:29)

Lion
(2016)

tikrai gerai susižiūrėjo, ypač pirma pusė, kur jis mažiukas - šita tikrai stipri, antroji jau ne tokia
pasirodo čia tikrais faktais paremtas - pabaigoj dokumentiką rodo, aš nežinojau prieš žiūrėdama
Dev Patel labai suvyriškėjęs, nebe išstypęs iš paauglystės ką tik išaugęs berniukas, žodžiu labai gražus jau biggrin.gif
o Kidman tai juokinga su tais ryžais garbanotais trumpais plaukais biggrin.gif

Paliko ispudi ir sis filmas, po jo dar youtubínau apie si zmogu.
Berniukas vaidino pasakiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 02 22, 13:54)
aš jau seniai peržiūrėjau ir primiršt net spėjau
mano favoritas šis smile.gif

Tai tas pats kaip mano smile.gif

Lion labai patiko, net nesitikėjau, kad toks geras bus. Galvojau, bus banalesnis. Dėl Allied pritariu, kad nieko gero, ir Pittas vietom kaip kompiuterinis atrodo, turbūt patobulintas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vajuza @ 2017 02 22, 14:02)
Berniukas vaidino pasakiskai  wub.gif

Jo, iškart pagalvojau apie lietuviškus filmus/serialus, kur vaikai, kaip žirnius į sieną beria išmoktus tekstus, be jokios ekspresijos biggrin.gif

Dar būtų geriau, jei vietoj Dev Patel (nors man jis ir patinka) būtų paėmę kokį tamsesnį indą vaidint, nes berniukas tikrai buvo tamsesnis, bet turbūt nereikia per daug norėt iš Hollywoodo.

Beje, kalbant apie Oscarus, kadangi praėjusiais metais buvo toks komisijos fiasko, kad nenominavo nei vieno juodaodžio/filmo, nors tikrai buvo vertų dėmesio, turėjo nominuoti bent jau Idris Elba iš Beasts Of No Nation už puikią vaidybą, tai šiemet bandydami kompensuoti, nominavo visus. Vietoj Hidden Figures tikrai galėjo nominuoti Nocturnal Animals geriausio filmo kategorijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2017 - 15:40
o ko apie Taboo niekas nešneka, tik aš viena jį žiūriu? smile.gif
labai keista, man jis patinka, bet aš nesu Hardy gerbėja, net atvirkščiai, o draugė - prisiekus gerbėja, 4 serijas pažiūrėjo (dabar 9 yra) ir metė, sakė ją nervina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 02 22, 09:42)

Papildyta:

Jau perziuretas, vertas demesio. Iki dar geresnio vertinimo man pritruko spartesnio veiksmo ar kazka, pati nebeatsimenu. Jude Law vis tik puikus aktorius.
Atsakyti
Departure - žiūrėjau prieš savaitę, tačiau dar dabar apie jį galvoju. Nuostabūs Prancūzijos vaizdai ir tokia liūdna šeimos drama. Tėvų skyrybos, sūnaus homoseksualumas, bandymas susitaikyti su nauju gyvenimu. Tikrai paliko įspūdį!
Atsakyti