Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Elle (2016)
R | 2h 10min | Comedy, Drama, Thriller

oi koks savotiškas, keistas ir nežinau koks dar.. prancūziškas, matyt smile.gif
žiūrėjau vakar ir iki dabar nesuprantu patiko jis man ar ne, nu tikrai keistas labai
kažko turi lyg ir su Swimming pool panašaus - bendra nuotaika, sakyčiau
kad Huppert kažkaip sublizgėjus čia būtų, tai nepasakyčiau..

turiu tokį bendrą pastebėjimą, gal kokiuose trijuose jau naujuose filmuose mažiau ir, pvz., Affair 10 serijoj irgi - pasebėjot naują madą? verkiant dabar leidžiama apsisnargliuoti, turbūt atseit tikroviškumo tai suteikia, nesiginčysiu, bet man tai nelabai patinka smile.gif
Atsakyti
This Is Us ziuriu ir pliusas jam uz tai, kad serialas paprastas, apie seima, be spec efektu, bet iki metu serialo jam kazko truksta. Jau uzsakyti 2 ir 3 sezonas ir kazin ar jie nebus istempti. Tikslumo delei tai ir dar nera viso pirmo sezono, bus 18 seriju.

Del to apsisnargliavimo nebuciau pastebejus, taip, turbut taip tikroviskiau, tik neestetiska biggrin.gif
Atsakyti
Creepy (2016) - japoniškas kriminalinis trileris. Prasidėjo taip gerai, bet nuo vidurio nusivažiavo. Net pikta, kaip durnai viskas, veikėjų veiksmai visiškai nelogiški, neįtikina.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 30, 03:15)
taip. Good wife puikus buvo, sutinku labai smile.gif

O kuom jis puikus? As 3 serijas paziurejau, pirma tai tikrai idomi ir daug zadanti buvo, o kitos tai visai so so. Nueina apziureti ivykio vietos kaip tik tuo metu kai isijungia vandens purkstukai ir wualia, byla baigta. Really?? Nezinau, gal veliau kazkas pasikeis, bet ta 2 ir 3 serijos tik priverte nustoti ziureti seriala. Pakomentuokit kuom jis puikus? Gal reikia dagiau ziureti, gal kazkas pasikeis? Sudominkit prasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2017 01 31, 20:14)
O kuom jis puikus? As 3 serijas paziurejau, pirma tai tikrai idomi ir daug zadanti buvo, o kitos tai visai so so. Nueina apziureti ivykio vietos kaip tik tuo metu kai isijungia vandens purkstukai ir wualia, byla baigta. Really?? Nezinau, gal veliau kazkas pasikeis, bet ta 2 ir 3 serijos tik priverte nustoti ziureti seriala. Pakomentuokit kuom jis puikus? Gal reikia dagiau ziureti, gal kazkas pasikeis? Sudominkit prasau  biggrin.gif

man tai ne bylos įdomiausia. o visų tų pagrindinių personažų gyvenimai. iš pradžių ir man nepatiko, bet paskui taip pripratau prie visų personažų, kad net ir dabar įdomu, kaip jie toliau "gyvena" biggrin.gif bet jis tikrai ne iš tų vau, kur jau ten kažkoks super originalus scenarijus ar kaip Game of thrones visokie vingiai. jis toks paprastas, bet labai su natūraliais charakteriais, dialogais. bent manęs turbūt nei vienas personažas neerzino.
Atsakyti
Supratau, kad turbut niekas nepasikeis biggrin.gif

Ar ziuri kas nors Vikingus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2017 01 31, 21:33)
man tai ne bylos įdomiausia. o visų tų pagrindinių personažų gyvenimai. iš pradžių ir man nepatiko, bet paskui taip pripratau prie visų personažų, kad net ir dabar įdomu, kaip jie toliau "gyvena" biggrin.gif bet jis tikrai ne iš tų vau, kur jau ten kažkoks super originalus scenarijus ar kaip Game of thrones visokie vingiai. jis toks paprastas, bet labai su natūraliais charakteriais, dialogais. bent manęs turbūt nei vienas personažas neerzino.

man irgi tas pats
bylos čia gi tik fonas, esmė jos santykis su vyru, su vaikais, anyta, su darbu ir kolegom, visokios žmogiškos silpnybės, tolerancijos ribos

yra jau Paterson - jei kas laukėt smile.gif
Atsakyti
kokia kvailystė tie religiniai prietarai puikiai rodo filmas Alex & Eve (2015)
man patiko tokia lengva draminė melodrama dar truputį ir su lietuvišku prieskoniu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 31, 21:31)
man irgi tas pats
bylos čia gi tik fonas, esmė jos santykis su vyru, su vaikais, anyta, su darbu ir kolegom, visokios žmogiškos silpnybės, tolerancijos ribos

aga, geriau nepasakysi smile.gif
Atsakyti
Paterson (2016)
R | 1h 58min | Comedy, Drama, Romance

kai pažiūrėjau, išjungiau - atrodė nepatiko, kažkoks labai rutininis, monotoniškas: rodo savaitę, kasdien vienodai pabunda, keliasi, pusryčiauja, eina į darbą, dirba, eina namo
bet va praėjo diena ir dabar jau atrodo, kad visgi patiko, kažkoks šiltas jaukus jausmas apima prisiminus. šuo gerulis smile.gif
savotiškas filmas, bet gi Jarmushas čia smile.gif bet kas mėgsta tradicinius klišinius, tai spėju nepatiks
Atsakyti
Manchester by the Sea - drama su jaunesniuoju Afflecku. Stiprus, bet labai liūdnas filmas. Tikras, realus, be happy end'o.
Atsakyti
mane kažko patraukė lengvo turinio filmai
su malonumu pažiūrėjau Lost in Florence (2017)
malonu buvo pamatyti aktorę Stana Katic,
kuri asocijuojasi tik su serialu Kastlas
Atsakyti