American pastoral/2016
Filmas apie tėvo ir dukters santykius, viskas gražu ir nuostabu, kol ji maža. Bet jai paaugus, tėvai sužino, kad jų duktė teroristė. Kaip ir patiko, vietomis netgi labai, aktoriai geri. Bet daug ko pritrūko. Filmas pagal knygą, jos neskaičiau, bet galvoju, kad tikrai geresnė.
QUOTE(abiga @ 2017 01 29, 16:50)
Nocturnal Animals per mazai nominaciju Oskarams gavo, stiprus filmas
Sutinku! Paliko didžiulį įspūdį.
Nors čia ne serialų tema, tačiau karts nuo karto, matau, padiskutuojat ir apie juos. Tad rekomenduoju pasižiūrėti This Is Us. Po visų "sunkių" filmų, serialų, šis - atgaiva sielai. Toks geras siužetas, tokie geri veikėjai, tokia gera aura, tokią gerą žinią perduoda. Žodžiu - tobulas. Žiūrėjau per Filmai.in. Ten sukeltas visas pirmasis sezonas. Su didžiausiu malonumu pasižiūrėčiau dar kartą
QUOTE(Sveikatele* @ 2017 01 29, 19:03)
This Is Us. Po visų "sunkių" filmų, serialų, šis - atgaiva sielai. Toks geras siužetas, tokie geri veikėjai, tokia gera aura, tokią gerą žinią perduoda. Žodžiu - tobulas. Žiūrėjau per Filmai.in. Ten sukeltas visas pirmasis sezonas. Su didžiausiu malonumu pasižiūrėčiau dar kartą
man tai toli toli iki tobulumo jam mečiau... ir nėra jokio noro vėl pradėt
apie nieką
QUOTE(LEEja @ 2017 01 29, 19:26)
man tai toli toli iki tobulumo jam mečiau... ir nėra jokio noro vėl pradėt
apie nieką
apie nieką
Kiekvienam savo
žiūriu This is us, na bet nėra, kad kabintų. man jis per daug klišinis. nei dialogai įdomūs, nei istorijos labai domintų. ypač tas Manny pats neįdomiausias.. o va šiaip norisi tų tokių gan paprastų serialų, be fantastikos. man iš tokių gyvenimiškų labiausiai Good Wife patiko
Lion (2016)
tikrai gerai susižiūrėjo, ypač pirma pusė, kur jis mažiukas - šita tikrai stipri, antroji jau ne tokia
pasirodo čia tikrais faktais paremtas - pabaigoj dokumentiką rodo, aš nežinojau prieš žiūrėdama
Dev Patel labai suvyriškėjęs, nebe išstypęs iš paauglystės ką tik išaugęs berniukas, žodžiu labai gražus jau
o Kidman tai juokinga su tais ryžais garbanotais trumpais plaukais
austrų drama Die Stille danach (2016)
filmas apie šiandien labai aktualią problemą - paauglių žiaurumą, patyčias
15 - metis Feliksas mokykloje sušaudo savo klasiokus,
o kasdienybėje jis buvo tylus ir nieko neišsiskiriantis berniukas,
jo mama negali suvokti tokio sūnaus poelgio ir ieško priežaščių
QUOTE(daibava @ 2017 01 29, 23:37)
austrų drama Die Stille danach (2016)
kad toks filmas yra, ir aš mačiau, norėtųsi Jūsų vertinimo, ne tik pavadinimo
QUOTE(mjforever @ 2017 01 29, 22:39)
kad toks filmas yra, ir aš mačiau, norėtųsi Jūsų vertinimo, ne tik pavadinimo
man patiko, nes ten nėra moralizuojama ir teisiama
QUOTE(brum @ 2017 01 29, 21:07)
žiūriu This is us, na bet nėra, kad kabintų. man jis per daug klišinis. nei dialogai įdomūs, nei istorijos labai domintų. ypač tas Manny pats neįdomiausias.. o va šiaip norisi tų tokių gan paprastų serialų, be fantastikos. man iš tokių gyvenimiškų labiausiai Good Wife patiko
taip. Good wife puikus buvo, sutinku labai
man dar gerai visai buvo Parenthood - nors irgi absoliučiai amerikietiškas, bet ten labai einamas šeimų problemas rodė, o jos visam pasauly vienodos - tai gerai žiūrėjosi, bet jis visiškai buitinis
QUOTE(LEEja @ 2017 01 26, 13:21)
Arrival
man tai ne... kol žiūri, na, žiūri, lauki, kas čia toliau, bet pažiūrėjus man tai atėjo jausmas, kad silpnokai, bandyta kažką 'gilaus' pakapstyt su mirusiu vaiku, nes emocijos ir etc., bet nu ne.... tą patį jausmą sukėlė kaip ir Interstellar
nors režisierius puikus, Enemy, Prisoners, Incendies yra jo, bet šis man neįtiko, aišku - ir žanras ne mano
man tai ne... kol žiūri, na, žiūri, lauki, kas čia toliau, bet pažiūrėjus man tai atėjo jausmas, kad silpnokai, bandyta kažką 'gilaus' pakapstyt su mirusiu vaiku, nes emocijos ir etc., bet nu ne.... tą patį jausmą sukėlė kaip ir Interstellar
nors režisierius puikus, Enemy, Prisoners, Incendies yra jo, bet šis man neįtiko, aišku - ir žanras ne mano
Nekažin kas, dar tas Amy Adams susirūpinęs ištisai veidas erzino (vakar antrą kart per TV žiūrėtame "Didelės akys" toks pats tas veidas buvo), o tuos ateivių laivus šeimyna puse cepelino pavadino, ir laukė kol anta pusė atskirs ir kas nors įvyks
Man Interstellar daug daug stipresnis.
O Narcos serialo nieks nežiūrit, ar jeu seniai pražiūrėtas? Man aktorius pagrindinis labai žavus, net neina ant jo pykt už jo darbelius. Aš po 5 serijų apleidau jį kažko.