Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(abiga @ 2017 01 12, 20:36)
manes pvz nesuzavejo siemet labai visus suzavejes Westworld. This Is Us man patiko, bet jis tiesiog serialas apie seima, gal tiesiog siais laikais madingiau sci - fi, specialus efektai arba kokie kriminalai ir tokiu paprastu draminiu serialu nedaug belike.

Westworld man irgi ne stebuklas. Žiūrėt galima, bet jaučiasi tempimas ir kartojimasis. Kai peržiūrėjau visą sezoną be pertraukų, tai dar dar, bet jeigu reiktų po savaitę laukt naujos serijos, tai mažai įdomumo liktų. O man fantastika patinka visur ir visada, kasdienybėje to paprastumo per akis, norisi bent ekrane matyt ir išgyvent kažką įdomesnio, lavinti vaizduotę ir t.t. Dabar žiūriu The Leftovers - visai nieko. Pirmos serijos nuobodokos buvo, po to įtraukė, dabar antrą sezoną pradėjau.
Deepwater Horizon nesuprantu, kodėl IMDB toks aukštas blink.gif pusę iškentėjau ir išjungiau. Iki pusės filmo ištisai tik beprasmiai pokalbiai, po to lyg ir veiksmas prasideda, bet ir tai nuobodu ir neįtraukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 16 sausio 2017 - 18:22
Turiu pritart, nesupratau, uz ka tie apdovanojimai La La Land. Graziai sukurtas, bet jus man atleiskit, banalus smile.gif

Apie Leftovers girdejau geru nuomoniu, reiks paziuret, kai jau bus visos serijos 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau nemažai atgarsių susilaukusį La La Land. Pavergė mano širdį šitas filmas. Gal dėl to, kad nuotaika tokia svajinga, o ir filmo norėjosi lengvo, paprasto, romantiško. Gavau su kaupu!!! Ryan Gosling įsimylėjau iš naujo rolleyes.gif Tikrai verta žiūrėt!
Atsakyti
Manchester by the Sea

labai liūdnas filmas... vyro- tėvo-brolio drama, Affleckas nuostabus, man norėjosi sulįsti į ekraną ir jį apkabinti, nes labai sunku žiūrėti į tokio nelaimingumo žmogų...
jei reikėtų apibūdinti filmą keliais žodžiais tai aš pavadinčiau Tėvas ir trys jo vaikų portretai
manau jis turi oskarą jau už šį vaidmenį, labai jam to linkiu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 22, 16:53)
Manchester by the Sea

Ooo, kur radai, nes seniai jau laukiu?

Arrival/2016
Na nesupratau aš jo, gal mano protas tiek neneša, visa lingvistika ir pan. Man nelabai, tikėjausi geriau rolleyes.gif

Queen of Katwe/2016
Apie vargšę Ugandos mergaitę, kurios gyvenimą pakeitė šachmatai. Biografinis. Man patiko.

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 01 23, 08:34)
Ooo, kur radai, nes seniai jau laukiu?

linkomanijoj vakar atsirado
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 23, 11:01)
linkomanijoj vakar atsirado

Aišku, lauksiu rusiško vertimo.

American honey/2016
Vis jį praleisdavau, galvojau tuščia nesąmonė, bet per dieną po biški sužiūrėjau, nes kažkur 2,5 val. Prie jaunuolių šutvės prisijungia paauglė, jie keliauja per valstijas, pardavinėja žurnalus, linksminasi, duodasi, žodžiu, nenuobodžiauja. Kaip ir noris nusipraust po jo, pošlykštis filmas rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau The Affair du sezonus, labai patiko. Pradėjau trečią ir vėl ... nu kam būtinai reikia sušikti visus serialus bandant ištęsti juos iki negalėjimo. Nesąmones pradėjo rodyt, galėjo ir pabaigti ties antru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2017 01 25, 11:09)
Pažiūrėjau The Affair du sezonus, labai patiko. Pradėjau trečią ir vėl ... nu kam būtinai reikia sušikti visus serialus bandant ištęsti juos iki negalėjimo. Nesąmones pradėjo rodyt, galėjo ir pabaigti ties antru verysad.gif

nene, viskas ten gerai - sustos į savo vietas ir trečiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 25, 10:54)

aga, pritarriu. manau, kad viskas gerai su tuo trečiu. jo tikrai reikėjo, kad kai ką paaiškintų
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 25, 10:54)

Nu gal smile.gif Ziuriu 5 serija, kol kas tai nuobodu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2017 01 25, 16:50)
Nu gal smile.gif Ziuriu 5 serija, kol kas tai nuobodu unsure.gif

9 viskas jau aišku smile.gif ar bent jau taip atrodo smile.gif
Atsakyti